ati Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Még mindig nem adták le ezt a trailert a magyar mozikban? Annyira megnézném már vásznon, de még egyszer se láttam. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Ez egy Celebration Exclusive anyag lett. Nem fogják leadni sehol máshol - jelen állás szerint. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Én a hónapokkal ezelőtt kijött előzetesről beszélek amit le is szinkronizáltak. Fölösleges volt a szinkront megcsinálni az előzetesnek , ha moziban nem is vetítik le. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Szerintem Disney filmek előtt érdemes keresni. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. A Star Trek Beyond előtt is bedobták nálunk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Ja tényleg, nálunk is volt. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Sajnos rákényszerültem, hogy halljam magyarul is, addig sikerült elkerülnöm. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Én a hónapokkal ezelőtt kijött előzetesről beszélek amit le is szinkronizáltak. Fölösleges volt a szinkront megcsinálni az előzetesnek , ha moziban nem is vetítik le. Ja, hogy azt?! Star Trek Beyond előtt ment nálunk is. Borzalmas szinkronnal. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. A Star Trek Beyond előtt is bedobták nálunk. Akkor én eddig lemaradtam róla. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Nálunk még az Independence Day 2 előtt is volt. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2016. Október 18. Hozzászólás ideje: 2016. Október 18. Nem tudom volt-e róla szó, de feldobom. Nem lehet hogy a bacta-tank előtt térdelő csávó Quinlan Vos? Ugye róla nincs infó hogy meghalt volna-e a 66-os parancs idején. Más részt, meg az egyik kánon könyv főszereplője volt. De a szálát nem nagyon varrták el. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Október 19. Hozzászólás ideje: 2016. Október 19. Kizárt! Meglepődnék nagyon ha nem Sheev barátunk lenne Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2016. Október 19. Hozzászólás ideje: 2016. Október 19. Kizárt! Meglepődnék nagyon ha nem Sheev barátunk lenne De ő ki előtt térdelne le? Biztos nem a cipőjét köti. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Október 19. Hozzászólás ideje: 2016. Október 19. De ő ki előtt térdelne le? Biztos nem a cipőjét köti. Snoke Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 19. Hozzászólás ideje: 2016. Október 19. Itt szerintem a vörös őrök kavarnak be. Az se biztos, hogy az bacta tank. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Október 19. Hozzászólás ideje: 2016. Október 19. Sidious megy meglátogatni egykori mesterét - vagy legalábbis azt, ami megmaradt belőle Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 20. Hozzászólás ideje: 2023. Január 20. 2016. 04. 07. - 13:58, Dzséjt írta: Hááát őőőő... Nem tudom, engem ez nem igazán győzött meg arról, hogy olyan marhára látni akarom. Mont Mothma, yavini bázis, oké... De mintha az egészet belengné valami gagyi "fan-film" hatás. Megjegyzem, ugyanezt éreztem az ep7 teaserénél is, szóval még véletlen sem vonok le ebből messzemenő következtetéseket, de az biztos, hogy első nekifutásra nem lelkesített be. A filmben kb. semmi se úgy volt, mint ebben a teaserben. Még a párbeszédek sem. 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Január 20. Hozzászólás ideje: 2023. Január 20. Lehet, hogy az a "fan-film hatás" érzet nem a véletlen műve volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 20. Hozzászólás ideje: 2023. Január 20. Most megnézve is elmondható, hogy a film abban az állapotában nem ütött volna akkorát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Darth Riddick,
Teaser trailer
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.