Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Maga a főszereplő, Pedro Pascal osztotta meg az Instagramon Dave Filoni egyik koncepciórajzát, amely a sorozat mandalóri pisztolyfőhősét ábrázolja:

pascal-ig-mando-sketch.jpg

Hozzászólás ideje:

Nagy hírről nem volt szó csak arról hogy az új bejegyzése "őrült" lesz. És tényleg az :D Szerintem nem érdemes másra várni. Törpe figurákat egyébként nem csak törpék szoktak játszani. Nolte-ra részben a hangja miatt volt szükség. Szerintem ez érdekes. Remélhetőleg lassan a többi bejelentett szinészről is kiderül hogy kit alakitanak.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Nolte-ra részben a hangja miatt volt szükség.

Erre az eshetőségre nem gondoltam, pedig nyilvánvalóan erről lehet szó. A dolog szépséghibája, hogy eddig ezek a lényeg röfögés-szerű hangot adtak ki. Ehhez minek Nolte? :D 

Hozzászólás ideje:
13 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A dolog szépséghibája, hogy eddig ezek a lényeg röfögés-szerű hangot adtak ki. Ehhez minek Nolte? :D 

A hangja, a röfögős orgánuma Favreau -éknak lehet aranyat ér és inkább ilyet csinálnak, mint sem disznók hangjait szerkesztik be. :P

Hozzászólás ideje:
35 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Erre az eshetőségre nem gondoltam, pedig nyilvánvalóan erről lehet szó. A dolog szépséghibája, hogy eddig ezek a lényeg röfögés-szerű hangot adtak ki. Ehhez minek Nolte? :D 

Gondolom az a saját nyelvük ez meg megtanulta a galaktikus közöst.

Hozzászólás ideje:

Ja benne volt az EP 5-ben, kiváncsi leszek milyen szerepe lesz a sorozatban.

Szerkesztve: - Iqvi

Hozzászólás ideje:

Elképesztően szépen ki van dolgozva, megkockáztatom, hogy jobb, mint az ep5-ben volt. Kíváncsi vagyok, hogy fogják megoldani a mozgását, mivel beöltözött ember nem lehet. Talán úgy, mint 3PO az ep1-ben?

Hozzászólás ideje:

Szerintem ugyanúgy fogják életre kelteni, mint K-2-t és L3-t, vagyis egy ember eljátssza zöld ruhában, aztán az alapján megalkotják a CGI modellt. Már ha nem csak annyiban merül ki a szerepe, mint az ep5-ben. Áll az Executor hídján, majd ücsörög  Cloud City szeméttelepén. :) 

Hozzászólás ideje:

Nolte-t valami durva jó figurának képzeltem, a malacpofa-szerep nem jön be annyira, bár nyilván lehet abban is jó... :( :) IG-88 ÁLLAT, ÖRÜLÖK.

Hozzászólás ideje:

Egyre ígéretesebb ez a sorozat. Ha lenne tippje valakinek arról hogy nagy vonalakban miket mesélhet el a sorozat az jó lenne.

Hozzászólás ideje:

Ezt eddig is tudtam, én inkább témákra gondoltam amikről szó lehetne. Példának okáért a bűnszervezetek közti árnyékháború, új galaktikus államok bemutatása, politikai csatározások stb stb.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.