Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 10. Hozzászólás ideje: Április 10. Szinkronos vagy feliratos? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Április 10. Hozzászólás ideje: Április 10. Szinkronos. De Budapesten lesz feliratos vetítés is, bízom benne. 1 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: Április 12. Hozzászólás ideje: Április 12. Cinema City oldalán is fent van már. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 12. Hozzászólás ideje: Április 12. Tök jó! @Pildi lesz 4DX is. 1 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Április 12. Hozzászólás ideje: Április 12. 2025. 04. 10. - 19:44, Pildi írta: A debreceni Apollo mozi már műsorra tűzte ápr. 24-től. Lassan jönnek majd a többiek is. Az nincs messze a vasútállomástól, kár hogy szinkronos vetités lesz.... Debrecen közelében lakom, szóval az utazás nem gond, csak a hülye szinkronos vetités...... Mennyivel másabb eredeti nyelven, ég és föld a kettő..... 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Április 12. Hozzászólás ideje: Április 12. 2 órával ezelőtt, Cpt. Rex írta: Az nincs messze a vasútállomástól, kár hogy szinkronos vetités lesz.... Debrecen közelében lakom, szóval az utazás nem gond, csak a hülye szinkronos vetités...... Mennyivel másabb eredeti nyelven, ég és föld a kettő..... Igaz, de ha nem kell sokat utazni, az is számít, a szinkronos is jöhet jól. Ha nem lenne feliratos, én megnézném szinkronosan is. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Április 12. Hozzászólás ideje: Április 12. A CC-n már fent van, hogy lesz 24-től, de úgy látom, hogy konktértumok még nincsenek róla, hogy mikortól lennének a vetítések, mikor lenne szinkronos, vagy feliratos, de jó lenne összehozni. 1 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: Április 14. Hozzászólás ideje: Április 14. 12 éves jányom érdeklődik, akkor nekem a szinkronos játszik, ha vele össze tudnám hozni. Ő még nem látott moziban SW-t, bár már nem sokat kell várni az újra. Válasz
ati Hozzászólás ideje: Április 14. Hozzászólás ideje: Április 14. Cinema city facebook oldaláról: " STAR WARS FANOK ez Nektek szól! A STAR WARS III. RÉSZ: A SITH-EK BOSSZÚJA visszatér a mozikba 20. évfordulója alkalmából Keresd a filmet április 24. és 29. között a Cinema City mozikban szinkronos változatban 2D-ben, sőt 4DX-ben is! Jegyvásárlás kezdete április 18-a, péntek. " 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Április 14. Hozzászólás ideje: Április 14. Akkor eldőlt, hogy csak szinkronos lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 15. Hozzászólás ideje: Április 15. Vidéken is adják szinte mindenhol, szóval ez rendes nagy bemutató lesz. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Április 15. Hozzászólás ideje: Április 15. Hát őszintén szólva nem örülök ennek a csak szinkron dolognak, de ettől még ez engem így is érdekelne. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Április 20. Hozzászólás ideje: Április 20. (szerkesztve) Westendben a 24-ei 18:40-es előadásra vettem jegyet. @Wilde,és még akit érdekel, előtte vagy utána összefuthatunk, ha erre az előadásra szól a jegyetek. Szerkesztve: Április 21. - Pildi Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Április 21. Hozzászólás ideje: Április 21. 2025. 04. 16. - 0:07, Wilde írta: Hát őszintén szólva nem örülök ennek a csak szinkron dolognak, de ettől még ez engem így is érdekelne. Most látom csak. Hát ez zseniális hogy a dilettáns cinema city mindig képes elb@szni valamit. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Április 23. Hozzászólás ideje: Április 23. 2025. 04. 20. - 23:15, Pildi írta: Westendben a 24-ei 18:40-es előadásra vettem jegyet. @Wilde,és még akit érdekel, előtte vagy utána összefuthatunk, ha erre az előadásra szól a jegyetek. Sajnos már szombaton megvettem a jegyet, mert nem tudtam, hogy ebből lesz e valami, én a Mammutba nézem majd (nekem az munka után hazafelé pont útba esik), de a juniusi fórumtalálkozón mindenképpen fussunk össze. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Április 24. Hozzászólás ideje: Április 24. 11 órával ezelőtt, Wilde írta: Sajnos már szombaton megvettem a jegyet, mert nem tudtam, hogy ebből lesz e valami, én a Mammutba nézem majd (nekem az munka után hazafelé pont útba esik), de a juniusi fórumtalálkozón mindenképpen fussunk össze. Így lesz! Jó szórakozást este! 1 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: Április 24. Hozzászólás ideje: Április 24. A Sugárban is adják. Sőt, 26-án, 18 órától közönségtalálkozó, Hérosz útja látvány show. Dolgozom akkor 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Április 24. Hozzászólás ideje: Április 24. Ma eljutok délután a filmre. Ezzel rekordot is állítok. Ez lesz egyetlen film, amit 4-szer láttam moziban, igaz a 4. már most 20 évvel később, de annyi baj legyen. Tudom várni. A kis easter egg Falcont már rég láttam ekkorában, mint ma fogom! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 24. Hozzászólás ideje: Április 24. Majd írj róla milyen volt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Április 24. Hozzászólás ideje: Április 24. 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Majd írj róla milyen volt. Szóval..Több ponton is szíven ütött. Először is, meghatódtam a sárga betűknél, mert van valaki, aki nagyon hiányzik, aki egy nappal előbb látta mint én 20 éve, és faggattam, hogy mi volt, hogy volt, de már nem lehet velünk. Másodszor maga a tény, hogy most a gyerekeimmel ültem be egy immár klasszikus sw-re, ráadásul a legjobbra, külön érdekes volt megélni. De in universe is meg tudott hatni. A "van benne jóság.."-nál gombóc volt a torkomban újra. És libabőr is volt megint, doboknál a nyitójelenetben, ilyet otthoni cuccon nem érzel! Szuper volt! De az Anakin vs Obi-Wan, mikor elkezdenek csapkodni, mint az állat hát az is megy még nagyon nagyvásznon! Nem bántam meg! Halhatatlan a film. 4 2 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Április 24. Hozzászólás ideje: Április 24. Nagyon nosztalgikus volt ez a vetítés, én annak idején először ugyanígy szinkronnal láttam, így végeredményben annyira nem zavart, meg amikor elkezdődött a film, akkor már eleve a hatása alatt voltam és nem zökkentett ki annyira, hogy Hayden nem a saját hangján szólal mondjuk meg. Tisztán emlékszem arra a 20 évvel ezelőtti első megtekintésre, amikor még általános iskolás voltam, egy kisebb társasággal néztük együtt a filmet és én teljesen abban a hitben voltam, hogy most látok utoljára SW filmet moziba. Amellett, hogy nagyon vártam a trilógia zárását és kör bezárulását, emiatt egy kicsit szomorú is voltam, hogy az az időszak, ami az előzmény trilógiával végigkísérte a gyerekkoromat most véget ér. Ezek után 20 évvel később beülni ugyanarra a filmre elképsztő volt. Mennyi minden változott azóta a SW világában, kaptunk több új filmet, élőszereplős sorozatot, új korszakokat és még további alkotások készülnek, úgyhogy még rengeteg van ebben az univerzumban. Anno ezt a mennyiségű új tartalmat el sem tudtam volna képzelni. Kedvenc pillanatot nem nagyon tudnék mondani, mert rengeteg van. Eleve más ragadta meg a fantáziámat gyerekként, meg más most, régebben egyértelműen a fénykardpárbaj volt a kedvencem. Most közben látva az Andort is nagyon megrendítő volt Padme megjegyzése a Szenátusban, mikor Palpatine kikiáltja a Birodalmat, de nekem továbbra is legkedvesebb jelenet a szimbolikája miatt a zárósnitt, amikor Obi-Wan elviszi Luke-ot a Tatooinera. Egy ennyire sötét tónusú film végére (azt továbbra is úgy érzem, hogy a filmek közül ez a legsötétebb) egy ilyen finoman reménytkeltő befejezést tenni igazán művészi volt Lucastól, ahogy az ikernapok lenyugszanak és ott állnak a csecsemő Luke-al a naplementében, hogy most ugyan távozik a fény, jön a sötétség, de azok a napok egyszer fel fognak kelni és újra elhozzák a fényt a világba. Nálam ez a film a SW csúcsa, nagyon tetszik most az Andor és kíváncsi leszek, hogy egy hónap múlva is ezt fogom e mondani, de az biztos, hogy az Ep. III egy olyan örökérvényű élmény marad számomra, ami még a SW univerzumon belül is egészen egyedülálló. 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 24. Hozzászólás ideje: Április 24. Ez igazán lelkesítő volt, @Wilde! Sok néző volt? Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Április 24. Hozzászólás ideje: Április 24. Nem volt teljesen teltház, de elég sokan voltak, ráadásul taps is volt a végén. 3 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Április 24. Hozzászólás ideje: Április 24. Én is csak azt tudom mondani, hogy ez a film maga a tökély az első filmkockájától az utolsóig, egyszerűen nem fog rajta az idő, sőt! Én nem is tudom, hányszor láttam eddig, moziban is sokszor, legutóbb tavaly nyáron, tévén meg még többször, és mégis, minden alkalommal elvarázsol, megérint. A történet, a főszereplők, a zene, a snittek, és most én is úgy éreztem, hogy szinkron ide vagy oda, de még azzal is teljesen bevonódok, és valahogy egyáltalán nem éreztem problémásnak, sőt, kifejezetten tetszett a párbeszédek fordítása, bár az eredeti hangokat azért semmilyen szinkron nem übereli. Kedvenc jelenetet nagyon nehéz mondani, mivel az egész film nagyszerű jelenetek sora egymás után, de talán a végét mondanám én is, pont azért, amit Wilde is írt, hogy hiába győz a gonoszság, hiába fordulnak a dolgok rossz irányba, mégis ott van a remény, hogy ez nem tart majd sokáig, s mi már persze tudjuk, hogy épp az újszülött ikrek jelentik az új reményt. De azt is tudjuk, épp az Andor kapcsán, hogy hány elkötelezett lázadó bátorsága, harca, önfeláldozása kell még emellé, hogy a Birodalom bukása bekövetkezzen. S nekem eszembe jutott a Kenobi sorozat is, amelynek köszönhetően az ikrek gyerekkori kalandairól is lehet már fogalmunk. Annyira jó, hogy ma már nem lehet megnézni ezt a filmet anélkül, hogy ne ugorjon be a Kenobi, az Andor, a Rogue One, vagy a Rebels, ami a történetet még élőbbé teszi. A kisebbik lányommal voltunk ketten, s ez is tök jó érzés volt, hogy anno a bemutató idején ő még csak egy éves volt, s mégis pont úgy van ezzel a filmmel, mint én, bármikor szívesen megnézi, s mindig élvezi. Volt több szülő-gyerek páros is a mi korosztályunkból, bár többnyire apa-fiú felállásban. S a végén most is tapsolt a terem... Annyira örülök, hogy ez a film végleg ott van azon a polcon nagyon sok ember, rajongó szívében, ahová csak az igazán időtálló alkotások kerülnek fel. A közelmúltban készült SW tartalmaknak is ilyen jövőt kívánok! 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 24. Hozzászólás ideje: Április 24. Én már 2003-ban megmondtam, hogy ez a film klasszikus lesz. 1 1 Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: Április 24. Hozzászólás ideje: Április 24. Óriási élmény volt újra mozivásznon látni! Annó 14 éves fejjel még "filthy casual"-ként néztem (akkoriban inkább a Harry Potterbe voltam belepistulva), nem fogtam fel sem a témákat, sem az irgalmatlan sok munkát, amit a stáb belefektetett a filmbe. Azóta persze százszor megnéztem, először még pixeles kalóz DVD-n, aztán '12-ben megvettem a hivatalos kiadást is, de most többször is azon kaptam magam, hogy tátva maradt a szám, olyan jól nézett ki nagyképernyőn. Az például, hogy Mustafar láva folyói ilyen vörösen izzottak, sosem jött át TV-n keresztül. Pécs CC közepes terme (kb 370 férőhelyes) szinte megtelt, csak a legalsó két-három sor maradt üres, itt is volt taps, pedig ez nálunk (legalábbis az én tapasztalataim alapján) nem nagyon szokás, talán A Lovasíjász után láttam ilyen utoljára. 3 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 24. Hozzászólás ideje: Április 24. (szerkesztve) Valahol ez a fórum is a ROTS-ból sarjadt. Sokan jöttek akkoriban olyanok, akik eme film hatására kezdték el értékelni a PT egészét. Szerkesztve: Április 24. - Ody Mandrell 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Április 25. Hozzászólás ideje: Április 25. 12 órával ezelőtt, Werebazs írta: Óriási élmény volt újra mozivásznon látni! Annó 14 éves fejjel még "filthy casual"-ként néztem (akkoriban inkább a Harry Potterbe voltam belepistulva), nem fogtam fel sem a témákat, sem az irgalmatlan sok munkát, amit a stáb belefektetett a filmbe. Azóta persze százszor megnéztem, először még pixeles kalóz DVD-n, aztán '12-ben megvettem a hivatalos kiadást is, de most többször is azon kaptam magam, hogy tátva maradt a szám, olyan jól nézett ki nagyképernyőn. Az például, hogy Mustafar láva folyói ilyen vörösen izzottak, sosem jött át TV-n keresztül. Pécs CC közepes terme (kb 370 férőhelyes) szinte megtelt, csak a legalsó két-három sor maradt üres, itt is volt taps, pedig ez nálunk (legalábbis az én tapasztalataim alapján) nem nagyon szokás, talán A Lovasíjász után láttam ilyen utoljára. Mi os ott voltunk! Mi 24-én 15:00-kor,Te mikor? Basszus az egyik ST- éjfélin, vagy a Zsiványon talàlkoztunk egyszer, most szerintem elkerültük egymást! Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: Április 25. Hozzászólás ideje: Április 25. (szerkesztve) 1 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Mi os ott voltunk! Mi 24-én 15:00-kor,Te mikor? Basszus az egyik ST- éjfélin, vagy a Zsiványon talàlkoztunk egyszer, most szerintem elkerültük egymást! Én az 24-e este fél nyolcasra mentem, csak hétfőn kapcsoltam hogy kéne előre jegyet venni, és oda volt jobb hely. Szerintem Az Utolsó Jedik-en találkoztunk, mert az volt az utolsó Disney Wars film, amit megnéztem. Szerkesztve: Április 25. - Werebazs Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.