Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Na vegre elolvastam.A rajzokkal most sem volt gaz,szepek.A tortenet tetszett,jo volt latni a dobolo ewokot.:DMondjuk az elejet 2-szer elolvastam de meg most sem ertem ki-kivel beszelget.

Az Arany Csapat odafent,egyutt!

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Biztos fog, de még angolul se jött ki :)

Azért ez nem igazán pontos, a második rész már 07. óta fent csücsül a neten. Ha kell, teszek fel linket is az angolhoz.

Hozzászólás ideje:

Biztos fog, de még angolul se jött ki :)

Ma jött ki a harmadik rész. De nem siettetésből írom! Így is baromi hálás vagyok (sztem mondhatom azt, hogy mindenki nevében), hogy már egy csomó canon képregényt olvashattunk a segítségével. Szóval köszönjük! :) Ha meg lesz folytatás, akkor hurrá!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Sky! Készítesz fordítást a 2. és 3. résznek? Nagyon kíváncsi vagyok erre a szériára.

Persze, lesz magyar verzió a folytatásokhoz is. Mivel a többi sorozatot sem szeretném elhanyagolni, a második részt vasárnapra, a harmadikat pedig jövőhét csütörtök környékére ígérem. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem az nem droid csak kivetítő rendszer van a sisakon. Palpatina egy előre felvett üzenete volt vagy valaki aki az arcát felhasználva akarja gyakorolni a hatalmat és irányítani a Birodalmat.

Hozzászólás ideje:

A jelenlegi felhozatalban ez a legérdekesebb képregénysorozat. :) Szinte bármi megtörténhet, teljes a homály, mindig is nagyon érdekelt, hogy közvetlenül az Endor után mi történik a Galaxisban.

Fel is bukkant egy régi helyszín, a Naboo. Úgy látszik, egész könnyedén átvészelték a birodalmi időket (sehol egy birodalmi helyőrség...) Legalábbis egészen mostanáig. Remélem, a bolygó nem szenved nagy pusztulást... :( Kicsit komikus volt, hogy a tanácskozást ismét azzal szakítják meg, hogy blokkolják a távközlési kommunikációt az orbitális pályán... Már szinte vártam, hogy az aggastyán Sio Bibble előugrik az egyik csicsás oszlop mögül és elkiáltja magát: "Ez csak egyet jelent: invázió" :D

A rajzokra nem lehet panasz (talán csak Leia nem sikerült annyira, illetve az új nabooi kormányzó is inkább valami behízelgő porondmesternek tűnt), különösen igaz ez a helyszínekre, bolygókra.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A jelenlegi felhozatalban ez a legérdekesebb képregénysorozat. :) Szinte bármi megtörténhet, teljes a homály, mindig is nagyon érdekelt, hogy közvetlenül az Endor után mi történik a Galaxisban.

Eddig nekem is ez a sorozat tetszik legjobban, kár hogy csak 4 részes mini.

A rajzok egyértelműen itt a leggyönyörűbbek. Elég megnézni, hogy fest a Naboo ebben a sorozatban, és hogy fest a Princess Leiában.

Hozzászólás ideje:

Na ez már jobb lett. A közvetítő droid érdekes. Lehet, hogy Mas Amedda naygvezír áll az egész mögött és csak a Sidious-szal megbeszélt dolgok jönnek. Vajon mi lesz a Naboo-val?

Hozzászólás ideje:

Nagyon ász volt a 3. rész. Köszi a fordítást. A nabooi vadászok a Birodalom terve és csaták nagyon jók voltak. A legfantasztikusabb jelenet, amikor Leia látja a hangárban a múlt nyomait és érzékeli a hajdani Dath Mault.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.