Jump to content

Star Wars: Shattered Empire

Darth Sky

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Sky! Készítesz fordítást a 2. és 3. résznek? Nagyon kíváncsi vagyok erre a szériára.

Persze, lesz magyar verzió a folytatásokhoz is. Mivel a többi sorozatot sem szeretném elhanyagolni, a második részt vasárnapra, a harmadikat pedig jövőhét csütörtök környékére ígérem. :)

A jelenlegi felhozatalban ez a legérdekesebb képregénysorozat. :) Szinte bármi megtörténhet, teljes a homály, mindig is nagyon érdekelt, hogy közvetlenül az Endor után mi történik a Galaxisban.

Fel is bukkant egy régi helyszín, a Naboo. Úgy látszik, egész könnyedén átvészelték a birodalmi időket (sehol egy birodalmi helyőrség...) Legalábbis egészen mostanáig. Remélem, a bolygó nem szenved nagy pusztulást... :( Kicsit komikus volt, hogy a tanácskozást ismét azzal szakítják meg, hogy blokkolják a távközlési kommunikációt az orbitális pályán... Már szinte vártam, hogy az aggastyán Sio Bibble előugrik az egyik csicsás oszlop mögül és elkiáltja magát: "Ez csak egyet jelent: invázió" :D

A rajzokra nem lehet panasz (talán csak Leia nem sikerült annyira, illetve az új nabooi kormányzó is inkább valami behízelgő porondmesternek tűnt), különösen igaz ez a helyszínekre, bolygókra.

A jelenlegi felhozatalban ez a legérdekesebb képregénysorozat. :) Szinte bármi megtörténhet, teljes a homály, mindig is nagyon érdekelt, hogy közvetlenül az Endor után mi történik a Galaxisban.

Eddig nekem is ez a sorozat tetszik legjobban, kár hogy csak 4 részes mini.

A rajzok egyértelműen itt a leggyönyörűbbek. Elég megnézni, hogy fest a Naboo ebben a sorozatban, és hogy fest a Princess Leiában.