Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. De igen. Viszont már jövő héttől lehet rá jegyet rendelni. Tudnál adni linket ahol megtalálható? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Jó lenne már valamit tudni az árakról Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Jó lenne már valamit tudni az árakról Küldtem nekik egy mailt a jegyárakról, egyszer csak visszaírnak. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. (szerkesztve) Szép írás, Bomarr! Szép lehetett az élmény is... A háttérinfók meg különösen érdekesek. A kiadott partitúrákban mindenhol az EP4 főtémája van, együtt a Rebel Blockade Runnerrel, ezért szokott mindenhol így szólni. És jó hallani, hogy a birodalmi induló mindig, mindenhol ilyen hatással van az emberekre... Ami utánozhatatlan az ilyen koncerteken, az az, hogy ilyenkor valóban életre kel a zene, és ezt semmilyen felvétel nem tudja így visszaadni. Szerkesztve: 2007. Május 14. - SimonZ Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Küldtem nekik egy mailt a jegyárakról, egyszer csak visszaírnak. Visszaírtak, természetesen nem írtak konkrétumot, csak azt hogy napokon belül felkerül a honlapra a jegyár. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Legalább írtak Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 16. Az augusztus 4-i koncert zenakarának a honlapján vannak hangfelvételek bele lehet hallgatni és sok infó. Nagyon jók! Ami azt jelenti, hogy drága lesz a jegy. Üröm az örömben. Valaki tudja már az árat. Az Interticket.hu nem jön be ott nem lehet megnézni az árakat. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 16. Hozzászólás ideje: 2007. Május 16. Köszi a linket! Tényleg jók. Nekem se jön be az Interticket. A bérleteik viszont nem olyan nagyon drágák, szerintem a jegyár inkább a helyszín miatt lesz magas. Szöget ütött valami a fejembe... Az O Fortunában kórus is szól. Vajon honnan? És ha a zenekar kórussal együtt is előfordulhat, akkor... Korah, Matah... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Szöget ütött valami a fejembe... Az O Fortunában kórus is szól. Vajon honnan? És ha a zenekar kórussal együtt is előfordulhat, akkor... Korah, Matah... Én zenekarnál olvastam, hogy kórus is van, úgyhogy remény is van. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. "Köszönjük érdeklődését és türelmét! A mai nap folyamán döntés született a jegyárakról: a jegyek egységesen 6990 Ft-ba kerülnek." Nem éppen olcsó.. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hogy az a pont pont vesszőcske. Na mindegy, egyszer élünk. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Na ez az, amit nem engedhetek meg magamnak. Donát Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Nem olcsó az igaz, de egyszeri élmény, ezen kívűl most vettem meg a Metallicára a jegyet az meg 15500 volt.Ehhez képest nem sok. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Asszem kihagyom. Ennyiből már fél Rolling Stones koncertet nézhetnék júliusban :S Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Én attól teszem függővé, hogy hol leszek júliusban... SimonZ a jegyek megtervezését vállald már be!!!Aztán hátha nem csak egyet adnak grátisz Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. "Elnézését kérem, de a tegnap adott információim frissültek, és az alábbiakban módosultak: A Filmzenei Gálakoncert nézőtere két szektorra lesz osztva, a szektorokon belüli szabad helyfoglalással. A két szektor jegyára: Star Wars szektor: 9990 Ft Harry Potter szektor: 6990 Ft A koncert dátuma: 2007. augusztus 4. A koncert időpontja: 20.30 (kapunyitás 19.45)" Most már tényleg menjenek a fenébe. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hát kezdenek durvulni. Ez azt jelentheti, hogy nagy volt az érdeklődés, és mindenki olyan helyet akart, ahonnan az SW szól a legjobban. Erre felnyomták az árát. Szemetek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hallgassák szeretettel. Én nem fogom. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hát ez jókora kicseszés... utolag kitalálják, hogy az SW legyen drágább... pfff Ennek ellenére én még gondolkodok rajta... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Ez kemény és aljas.Megfosztani a kevésbé jómódú Star wars rajongókat egy ilyen élménytől nem szép dolog. De még én is agyalok rajta.De ha holnap 15000 lesz akkor nem megyek. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Ez nem azt jelenti, hogy az SW drágább, hanem hogy a jobb helyek drágábbak. És a "szektort" nevezték el SW-nek. Szerintem az olcsóbb jegyekről is ugyanolyan élmény a koncert. Max a szélére szól. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Oh, igy már értem... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Obi1 beszúrt e-mailjében az is szerepel, hogy a két szektoron belül a helyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni. Szabad helyfoglalás ezt jelenti. Vagyis ha jól helyezkedik az ember 7000-es jeggyel szinte oda ül ahová a 10000-es zsól, csak egy sorral mellé(elé/fölé/alá). Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Asszem én Harry Potter kupacba fogok ülni, ha ülök... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 19. Hozzászólás ideje: 2007. Május 19. John Williams ep.4-es zenéje a DVDextra.hu szerint a legjobb filmzene a világon. Cikk ITT Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 19. Hozzászólás ideje: 2007. Május 19. John Williams ep.4-es zenéje a DVDextra.hu szerint a legjobb filmzene a világon. Cikk ITT Éljen! Persze Zalusnak megint különcködni kell. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 19. Persze Zalusnak megint különcködni kell. Ezt nem értem! Ki az a Zalus, és miért különcködik? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 19. Hozzászólás ideje: 2007. Május 19. Ezt nem értem!Ki az a Zalus, és miért különcködik? Gondolom Jamamura Szadakóra gondolt, aki odatett egy külön személyes listát. Személyes ízlásem szerint és közvetlen Williams mögé tettem volna Goldsmith-t, harmadiknak Ennio Morricone-t, negyediknek meg Hans Zimmert (bár nálam olyan nevek is szóba jöttek volna, mint Elliot Goldenthal, James Horner, vagy Klaus Badelt, meg Joel Goldsmith). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 19. Hozzászólás ideje: 2007. Május 19. (szerkesztve) Gondolom Jamamura Szadakóra gondolt, aki odatett egy külön személyes listát. [Antal Imre]a helyes megfejtőnek tíz pont jár, az indoklásért két pont adható. [/Antal Imre] Szerkesztve: 2007. Május 19. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.