Ugrás a kommentre

John Williams

Ajánlott hozzászólás

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Kinek mi a kedvenc filmzenéje John Williamstől az SW-ken kívül?

Nekem a Cápali albumja jön be tőle a legjobban de he csak egy számot kéne megnevezni kedvencnek akkor tutira a "Harmadik típusú találkozások" öt hangjegyű földönkívülis szignálja lenne az.

Hozzászólás ideje:
Nekem a Cápali albumja jön be tőle a legjobban de he csak egy számot kéne megnevezni kedvencnek akkor tutira a "Harmadik típusú találkozások" öt hangjegyű földönkívülis szignálja lenne az.

Cápali és Cápeti, a két kopoltyú zseni?

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
Cápali és Cápeti, a két kopoltyú zseni?

A cápa, Jaws vagy Állkapcsok csak poénból Cápalinak hívom. :)

Szerkesztve: - Rog
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Johnny télen sem pihen!

Most kezdi írni az új Indy-t, de pár héttel korábban levezényelte azt a filmzene válogatást amit a 2002-es Oscaron hallhattunk először!

Sajnos Ő kevésszer van bevágva, de egy olyat "pózolt" a Rocky alatt!

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Boldog születésnapot így utólag!

Maximálisan egyetértek: nálam is az Erő-téma a befutó (ha már választani kell egyet) :peace: Nem véletlenül ez a mobilom csengése is (saját hangszerelésben :( ) .

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy túlzás, de én azt gondolom, hogy John Williams egy ZSENI. Aki ilyen zenéket tud szerezni, az számomra tényleg az. Sokan mondták már előttem, hogy nélküle nem is lenne igazi a Star Wars. Valóban. Ha csak csak meghallom a SW főcímzenéjét, libabőrös leszek. Nem is beszélve az Imperial March-ról, a Duel of Fates-ről, az Across the Stars-ról, Amidala és Leia tételéről..., hogy csak pár kedvencemet említsem.

A Star Warson kívül imádom a Jurassic Park, az E.T., az Indiana Jones filmzenéit is. És Harry Pottert! Az első részből Hedvig's theme, a Harry's Wondrous World, és a Leaving Hogwarts fogott meg a legjobban (egyébként az utóbbi kicsit emlékeztet Amidala királynő tételére, de lehet, hogy csak képzelődöm...)

• 1 hónappal később...
  • 2 hónappal később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Én két barátommal elmentem a koncertre. :hehe: Nagyon jó volt! Most a Carmina Buranával indított Xavér - bemelegítésnek tökéletes. Aztán jött az Adagio (utánanéztem, Albinoni a szerzője), ami szenzációsan jó volt. Majd Oxygene és Equinox, megint csak döbbenetesek. Aztán Bach, majd Vangelis - ez utóbbi volt az egyetlen, amely számomra valahogy furán szólt, ebben nem igazán tetszett a fülemnek az orgona. Majd egy-két apróbb tétel (Meseautó :) ) után a végén jött a Csillagok háborúja. A főtéma még csak "simán" remek volt, de a birodalmi induló valami szenzációs orgonán játszva. És meglepődtem, mennyi ritkán játszott témát komponált bele egy számba, a Luke and Leia motívumot pl. még sose hallottam a filmzenei CD-n kívül. Aztán a tróntermi induló is fantasztikus volt, de ez természetes. :) Szünet nem volt, közel két óra úgy elment, hogy egynek éreztem. Ja, és Varnus közben folyamatosan sztorizott, ahogy szokta.

Kösz, hogy felhívtad rá a figyelmet, Krande!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.