Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szép írás, Bomarr! :D Szép lehetett az élmény is... A háttérinfók meg különösen érdekesek.

A kiadott partitúrákban mindenhol az EP4 főtémája van, együtt a Rebel Blockade Runnerrel, ezért szokott mindenhol így szólni. És jó hallani, hogy a birodalmi induló mindig, mindenhol ilyen hatással van az emberekre... :D

Ami utánozhatatlan az ilyen koncerteken, az az, hogy ilyenkor valóban életre kel a zene, és ezt semmilyen felvétel nem tudja így visszaadni.

Szerkesztve: - SimonZ

Hozzászólás ideje:
Küldtem nekik egy mailt a jegyárakról, egyszer csak visszaírnak.

Visszaírtak, természetesen nem írtak konkrétumot, csak azt hogy napokon belül felkerül a honlapra a jegyár.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az augusztus 4-i koncert zenakarának a honlapján vannak hangfelvételek bele lehet hallgatni és sok infó.

Nagyon jók!

Ami azt jelenti, hogy drága lesz a jegy. Üröm az örömben. Valaki tudja már az árat. Az Interticket.hu nem jön be ott nem lehet megnézni az árakat.

Hozzászólás ideje:

Köszi a linket! Tényleg jók.

Nekem se jön be az Interticket. A bérleteik viszont nem olyan nagyon drágák, szerintem a jegyár inkább a helyszín miatt lesz magas.

Szöget ütött valami a fejembe... :D Az O Fortunában kórus is szól. Vajon honnan? És ha a zenekar kórussal együtt is előfordulhat, akkor... :D

Korah, Matah... :o

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Szöget ütött valami a fejembe... :D Az O Fortunában kórus is szól. Vajon honnan? És ha a zenekar kórussal együtt is előfordulhat, akkor... :D

Korah, Matah... :D

Én zenekarnál olvastam, hogy kórus is van, úgyhogy remény is van. :o

Hozzászólás ideje:

"Köszönjük érdeklődését és türelmét!

A mai nap folyamán döntés született a jegyárakról: a jegyek egységesen 6990 Ft-ba kerülnek."

Nem éppen olcsó..

Hozzászólás ideje:

Nem olcsó az igaz, de egyszeri élmény, ezen kívűl most vettem meg a Metallicára a jegyet az meg 15500 volt.Ehhez képest nem sok.

Hozzászólás ideje:

"Elnézését kérem, de a tegnap adott információim frissültek, és az alábbiakban módosultak:

A Filmzenei Gálakoncert nézőtere két szektorra lesz osztva, a szektorokon belüli szabad helyfoglalással.

A két szektor jegyára:

Star Wars szektor: 9990 Ft

Harry Potter szektor: 6990 Ft

A koncert dátuma: 2007. augusztus 4.

A koncert időpontja: 20.30 (kapunyitás 19.45)"

Most már tényleg menjenek a fenébe.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hát kezdenek durvulni. :)

Ez azt jelentheti, hogy nagy volt az érdeklődés, és mindenki olyan helyet akart, ahonnan az SW szól a legjobban. Erre felnyomták az árát.

Szemetek. :)

Hozzászólás ideje:

Ez kemény és aljas.Megfosztani a kevésbé jómódú Star wars rajongókat egy ilyen élménytől nem szép dolog.

De még én is agyalok rajta.De ha holnap 15000 lesz akkor nem megyek.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ez nem azt jelenti, hogy az SW drágább, hanem hogy a jobb helyek drágábbak. És a "szektort" nevezték el SW-nek. Szerintem az olcsóbb jegyekről is ugyanolyan élmény a koncert. Max a szélére szól.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Obi1 beszúrt e-mailjében az is szerepel, hogy a két szektoron belül a helyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni. Szabad helyfoglalás ezt jelenti. Vagyis ha jól helyezkedik az ember 7000-es jeggyel szinte oda ül ahová a 10000-es zsól, csak egy sorral mellé(elé/fölé/alá).

Hozzászólás ideje:
Ezt nem értem!

Ki az a Zalus, és miért különcködik?

Gondolom Jamamura Szadakóra gondolt, aki odatett egy külön személyes listát.

Személyes ízlásem szerint és közvetlen Williams mögé tettem volna Goldsmith-t, harmadiknak Ennio Morricone-t, negyediknek meg Hans Zimmert (bár nálam olyan nevek is szóba jöttek volna, mint Elliot Goldenthal, James Horner, vagy Klaus Badelt, meg Joel Goldsmith).

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.