Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Wow, mekkora kép. De miért vannak áttetsző házak?

Erre gondolok:

22465164826.jpeg

Ez nekem nagyon átlátszónak tűnik, meg pl a legmagasabb épület is.

[/b]Tibur[/b]: én is kérhetek? Már egy ideje vadászom az ep1-es Special Effectes és az ep3-as Obi-Wan vs Anakin 2 screen themes csomagokra (szerintem ezek SimonZ-nek is kellenének, ha még nincs meg neki). Nélkülük nem teljes a gyűjteményem.

Hozzászólás ideje:
Te Zoli! A starwars.com fizetős screen-theme-jei mind megvannak?

Szólj, ha kellene valamelyik!

OFF

Csatlakozom Dzséjthez a kérés tekintetében :)

ON

Hozzászólás ideje:
én is kérhetek? Már egy ideje vadászom az ep1-es Special Effectes és az ep3-as Obi-Wan vs Anakin 2 screen themes csomagokra (szerintem ezek SimonZ-nek is kellenének, ha még nincs meg neki). Nélkülük nem teljes a gyűjteményem.

Na nézd már, ezek nekem sincsenek meg. Úgy tűnik, hogy túl sok ideig voltam távol...

Hozzászólás ideje:

Szerintem azért halványabbak azok az épületek amiért a valóságban is egy kicsit "ködös" ha nagyon távolba néz az ember.

Azért mert minél messzebre néz az ember annál több levegőn nézel keresztül és az sem teljesen átlátszó. Ezt a fizika tanárom úgy szemléltette, hogy ha egy nejlon zacskón nézel keresztül akkor nem látsz semmit másképp, de ha 10 nejlon zacskót teszel egymás mögé, és azon nézel keresztül, már nagyon "tejes" minden.

Szerintem nincs semmi baj a képpel, nekem nagyon tetszik.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ody: Megvan, köszi. Sőt, ennek a forrását be is linkeltem ide a fórumba egyszer: www.dusso.com. Van ott még pár hasonlóan jó kép, köztük a Naboo EP3-as kinézetéről egy igazi remekmű. Fel is szoktam használni egyes részleteiket. (Lásd a Sidious- és az Anakin-posztereim felső részének hátterét. :) )

Tibur: Hú, egy csomó hiányzik nekem, nagyon hálás lennék, ha tudnál segíteni! Az EP1-ből semmi nincs (pedig ez lenne a legjobb forrásanyag), az EP2-ből se nagyon... Majd megírom PM-ben, mik hiányoznak a kollekcióból.

Egyébként jó, hogy visszatértél. :D

Dzséjt: én is csak a város fényködét látom azokon a házakon. Ahogy lokatelli is írta, ez megtévesztő lehet. Nézd meg pl. azt a sárgás égboltrészt, ami a nyilad alatt van kicsivel. Ez átnyúlik az egyik ház mögött, és az épület falának nincs más színe azon a részen. Sárgás fények csak az alatt vannak kicsivel, ahogy a házra szerelt reflektorok sávosan megvilágítják a falat.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ollé, megértettem :para:

Tényleg kicsit olyan, mintha a horizonton lenne a városi fényekből a csík és z előtérben lene pár átlátszó ház.... de szerintem azok a házak a fények mögülről látszanak ;)

Hozzászólás ideje:

Sztem csak azért olyanok, mert már kicsit távol vannak, és a tipikus "homályba vész" jelenséget láthatjuk. De nem átlátszóak, abban biztos vagyok.

• 1 évvel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.