Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 27. A díjesőben az EpV feljött holtversenyben a 3. rész mellé 3 díjjal ezzel! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nem rossz nem rossz, elfogadnék egy saját AT-AT hadosztályt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nagyon túlértékelt csata, bár piszok hangulatos. Csak nem értem, hogy a Birodalom miért vet be olyan gépeket, amiket egy ember lefuthat, a Lázadók meg miért szórakoznak alul fegyverzett hósiklókkal, amikor vannak X-szárnyúik és Y-szárnyú bombázóik. Azok nem bírják a hideget. Csak az ep 7-re töltötték fel őket fagyállóval! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 27. És ezzel átadom a stafétabotot Donátnak. Dobom! Elkapom, mint John Williams a zene fonalat. A legjobb zene következik! Ha kevéssel itt, de az I. Aranyfénykardon az EpV szerezte meg ezt a díjat. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Engem mindig a világháborús csatákra emlékeztetett valamiért, talán a hó miatt. Egyébként én azért nem szeretem annyira, mert szerintem is érthetetlen, miért tudtak győzni ezek az ügyetlen monstrumok a sokkal fürgébb bármilyen más járművekkel szemben. Oké, hogy páncélozottak, meg tűzerő, meg minden, de egyszerűen borzalmasan nehézkesek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Elkapom, mint John Williams a zene fonalat. A legjobb zene következik! Ha kevéssel itt, de az I. Aranyfénykardon az EpV szerezte meg ezt a díjat. Kiváló zenéje van az Ep5-nek, de nekem az Ep2 soundtrack a kedvencem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én most az ep4 zenei anyagára szavaztam, szerintem az a legegységesebb, mostanában azt hallgatom a legtöbbet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Azok nem bírják a hideget. Mármint az ŰRhajók? Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Az Ep. V zenéje tetszett a legjobban, remélem címvédés lesz... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Kíváncsi vagyok erre! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Legjobb zene A Birodalom... az EpIII visszavág! I. Helyezett: EpIII – Revenge of the Sith Kevésen múlt, de ezúttal a III. rész hódította el a címet. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ep6-ra szavaztam, Max Rebo band, a rész végén az ünneplés, meg azok a néhány másodperces, ám mégis felejthetetlen taktusok Yoda halálakor illetve a Vader-Luke párharcnál... szerintem Williams ennél a résznél volt a legerősebb. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Az ep3 is megérdemelte a díjat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Huhhh ez meglepetés! Bár nekem az egyik titkos favoritom az EPIII zene. Hihetetlen témák vannak benne (Palpatine's teachings ugyebár). Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Egye fene! Nem kötözködöm! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Az ep3 is megérdemelte a díjat. Csatlakozom. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Úgy van Ez a második kedvencem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ha már az előbb csatáztunk egyet a felszínen, akkor most vegyük kicsit szemügyre az ott korzózó járműveket. Lássuk, melyiket választották a rajongók Kedvenc felszíni járműül. Ezek közül válogathattunk: A Kereskedelmi Szövetség ütőképes AAT tankja A mechanikus csótányra emlékeztető lépegető tank, az AT-TE Grievous személyi lépegető monociklije, a TSMEU-6 A klón háborúk és a polgárháború veteránja, a 74-Z robogó A félelmetes(en lassú) AT-AT birodalmi lépegető Az ewokok kedvenc játéka, az AT-ST lépegető A címvédő ezúttal a birodalmi lépegető. „Teljes gőzzel előre!” – by Kallus ügynök Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ezzel befogta az EpIII az EpVI-ot (4-4 díj). Most remeteségbe vonulok két kategória erejéig, hogy a Sith-ek (Dzséjt) uralhassák a galaxist. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. AT-AT lesz. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Éljen a mechanikus csótány! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Legyen címvédés! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Bevallom én innen nagyon hiányoltam a LAAT/I-t. Nálam az a kedvenc. Távollétében az AT-AT-ra szavaztam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. De az légi jármű vagy nem? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Azt megsúghatom, hogy nem C-3PO lebegő széke lesz. Én a robogóra voksoltam. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 27. De az légi jármű vagy nem? Hát se nem felszíni, se nem űr, de ha választani kell, inkább felszíni. Valszeg ezzel szívta meg szegény. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. De az légi jármű vagy nem? Minden sikló és robogó légi jármű. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Pam-pam-pam-pampapam-pappapam... És a győztes... Kedvenc felszíni jármű I. Helyezett: AT-AT A címvédő tempóját meghazudtolva hatalmas, 79 pontos előnyre tett szert a dobogó második fokát elfoglaló robogóval szemben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hát se nem felszíni, se nem űr, de ha választani kell, inkább felszíni. Valszeg ezzel szívta meg szegény. Biztos mert nekem eszembe se jutott, pedig nagy kedvencem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hogy mi olyan nagy szám ezekben a cammogó monstrumokban, azt sosem fogom megérteni... Mindegy, a szó a stúdiónál Donátnál. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.