Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Legjobb poszter I. Helyezett: Ep III – Revenge of the Sith Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én az ep.4-re szavaztam. A fejemben az eredeti poszter volt ami nálam az annyira rossz hogy már jó kategória ékes képviselője Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ep I. A többi csak azt másolja! Még az ep4-5-6-é is, amik évekkel korábban készültek el? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. És igen! A legjobb poszter a legjobb filmhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. A 6 közül nekem az ep3-as poszter tetszik a legkevésbé, de sebaj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nemár! Hisz ep 2-es windu-t nyomott rá Struzan! eredetiségben nm túl jó. az ep I másolata. Persze klassz, de ez most nem jön be. amúhy minden PT poszter bekeretezve lóg a régi szobám falán! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én az ep.4-re szavaztam. A fejemben az eredeti poszter volt ami nálam az annyira rossz hogy már jó kategória ékes képviselője Azért ezen Leia milyen szexi, meg Luke is milyen macsó. Ennek ellenére nekem nagyon nem tetszik ez a poszter. A jedi nem nyerhet, mert Struzan ide vagy oda, a Birodalom párbaj-jelenete van rajta. Az ep5-ösén meg a yavini csatában részt vevő TIE-trió. Valahogy nagyon összekuszálódtak itt a filmek a posztereken. Hát azok után, amit Zoli mesélt erről a poszterről, én álmomban sem szavaztam volna rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Minden az EPI másolata? Csak annyira másolta mint a többi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nagyon tetszik ez a poszter, Anakin és Obi-Wan párbajával a középpontban és, ahogy hőseink fölé tornyosul Vader alakja, ezzel kvázi "beárnyékolva" őket, előrevetíti a végkifejletet. Egyébként eddig úgy néz ki, hogy nagyon egy rugóra jár az agyam a többség véleményével, mert mindhárom kategóriában az nyert, akire én is szavaztam, persze a java még hátra van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én is az EpIV-re szavaztam egyébiránt. Ne feledjük a részek versenyét sem, eddig: EpI: 1 díj EpII: 1 díj EpIII: 2 díj EpIV: 1 díj EpV: 1 díj EpVI: 2 díj Dzséjt, lépj ki kérlek a győztes poszter árnyékából, ez nem az EpI. Te jössz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Az ep5-ösén meg a yavini csatában részt vevő TIE-trió. Valahogy nagyon összekuszálódtak itt a filmek a posztereken. Hát azok után, amit Zoli mesélt erről a poszterről, én álmomban sem szavaztam volna rá. Gondolom. Sok a copy paste. Yoda is egy promókép, nem kizárt, hogy ep 2-es. Padmé egy filmben nem látott törölt jelenetbeli fizimiskával és az említett Windu, aki a fénykarddal csak köpenyben a van a 3-ban és egy sima ep2-es pózolást másolt belőle Struzan a képre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Dzséjt, lépj ki kérlek a győztes poszter árnyékából, ez nem az EpI. Te jössz! Már itt is vagyok, ragyogok. A következő kategóriával kicsit a csillagok közé emelkedünk, és megnézzük, melyik űrcsata nyerte el a rajongók tetszését a hat filmből. A Legjobb űrcsata kategória jelöltjei tehát: A Kereskedelmi Szövetség uralmát megtörő naboo-i csata Obi-Wan Kenobi kergetőzése a Fett-családdal a Geonosisi gyűrűjében A klón háborúk utolsó nagy ütközete, a coruscanti csata A Lázadók Szövetségének első jelentős győzelmét meghozó yavini csata A Millennium Falcon körmérkőzése az aszteroidák között a TIE vadászokkal A Palpatine hatalmának megdöntését elhozó endori csata A címvédő ezúttal a Star Wars Saga eddigi hat részének legnagyobb űrcsatája, a coruscanti csata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én is az EpIV-re szavaztam egyébiránt. Ne feledjük a részek versenyét sem, eddig: EpI: 1 díj EpII: 1 díj EpIII: 2 díj EpIV: 1 díj EpV: 1 díj EpVI: 2 díj Valóban! Ez is érdekes lehet. De már a poszter győzelm is a film értékét reprezentálja lefogadom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. 10 éve még friss volt az EPIII. Most kétlem, hogy címvédés lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Most tuti a naboo-i csata fog nyerni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hajrá Yavin-i csata, hajrá X-wingek! Robbanjon a Halálcsillag! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. IT'S A TRAP! - itt az endori csatára szavaztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én magam a yavini csatára szavaztam. Vajon melyik lesz. Jajj, alig tudom kivárni. Mondja már meg valaki az eredményt!... Ja, hupsz, lássuk csak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én a yavini csatára szavaztam, annak van a legnagyobb súlya a történet szempontjából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Jól beszéltek alattam ketten! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én Yavinra szavaztam, de szerintem címvédés lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hajrá Yavin-i csata, hajrá X-wingek! Robbanjon a Halálcsillag! A Halálcsillag robban a hatodikban is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Az űrcsaták űrcsatája a rajongók szerint nem más... Legjobb Űrcsata I. Helyezett: Endori csata Méghozzá 22 ponttal verte meg a korábbi címvédőt, a coruscanti csatát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hoppá! Eddig nagyon nincs közizlésem. Csak a Falcont "találtam el".. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nem érdemtelen. És a Coruscant -i második hely is szép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hoppá... a lottószámokat érezném így, akkor már milliárdos lennék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Húú, az első igazi meglepetés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Azért a yavininak jobban örültem volna, de Lando hadicsele és a vágta a II. Halálcsillag bendőjében igencsak látványossá teszi ezt a csatát is. Méltó bukása volt ez a Birodalomnak. Donát kolléga, öné a szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. A Halálcsillag robban a hatodikban is. egy részeredményt behúzok magamnak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Wilde-nak ajánlom figyelmébe az alábbi képet: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.