Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. A díjesőben az EpV feljött holtversenyben a 3. rész mellé 3 díjjal ezzel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nem rossz nem rossz, elfogadnék egy saját AT-AT hadosztályt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nagyon túlértékelt csata, bár piszok hangulatos. Csak nem értem, hogy a Birodalom miért vet be olyan gépeket, amiket egy ember lefuthat, a Lázadók meg miért szórakoznak alul fegyverzett hósiklókkal, amikor vannak X-szárnyúik és Y-szárnyú bombázóik. Azok nem bírják a hideget. Csak az ep 7-re töltötték fel őket fagyállóval! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. És ezzel átadom a stafétabotot Donátnak. Dobom! Elkapom, mint John Williams a zene fonalat. A legjobb zene következik! Ha kevéssel itt, de az I. Aranyfénykardon az EpV szerezte meg ezt a díjat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Engem mindig a világháborús csatákra emlékeztetett valamiért, talán a hó miatt. Egyébként én azért nem szeretem annyira, mert szerintem is érthetetlen, miért tudtak győzni ezek az ügyetlen monstrumok a sokkal fürgébb bármilyen más járművekkel szemben. Oké, hogy páncélozottak, meg tűzerő, meg minden, de egyszerűen borzalmasan nehézkesek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Elkapom, mint John Williams a zene fonalat. A legjobb zene következik! Ha kevéssel itt, de az I. Aranyfénykardon az EpV szerezte meg ezt a díjat. Kiváló zenéje van az Ep5-nek, de nekem az Ep2 soundtrack a kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én most az ep4 zenei anyagára szavaztam, szerintem az a legegységesebb, mostanában azt hallgatom a legtöbbet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Azok nem bírják a hideget. Mármint az ŰRhajók? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Az Ep. V zenéje tetszett a legjobban, remélem címvédés lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Kíváncsi vagyok erre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Legjobb zene A Birodalom... az EpIII visszavág! I. Helyezett: EpIII – Revenge of the Sith Kevésen múlt, de ezúttal a III. rész hódította el a címet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ep6-ra szavaztam, Max Rebo band, a rész végén az ünneplés, meg azok a néhány másodperces, ám mégis felejthetetlen taktusok Yoda halálakor illetve a Vader-Luke párharcnál... szerintem Williams ennél a résznél volt a legerősebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Az ep3 is megérdemelte a díjat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Huhhh ez meglepetés! Bár nekem az egyik titkos favoritom az EPIII zene. Hihetetlen témák vannak benne (Palpatine's teachings ugyebár). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Egye fene! Nem kötözködöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Az ep3 is megérdemelte a díjat. Csatlakozom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Úgy van Ez a második kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ha már az előbb csatáztunk egyet a felszínen, akkor most vegyük kicsit szemügyre az ott korzózó járműveket. Lássuk, melyiket választották a rajongók Kedvenc felszíni járműül. Ezek közül válogathattunk: A Kereskedelmi Szövetség ütőképes AAT tankja A mechanikus csótányra emlékeztető lépegető tank, az AT-TE Grievous személyi lépegető monociklije, a TSMEU-6 A klón háborúk és a polgárháború veteránja, a 74-Z robogó A félelmetes(en lassú) AT-AT birodalmi lépegető Az ewokok kedvenc játéka, az AT-ST lépegető A címvédő ezúttal a birodalmi lépegető. „Teljes gőzzel előre!” – by Kallus ügynök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ezzel befogta az EpIII az EpVI-ot (4-4 díj). Most remeteségbe vonulok két kategória erejéig, hogy a Sith-ek (Dzséjt) uralhassák a galaxist. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. AT-AT lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Éljen a mechanikus csótány! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Legyen címvédés! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Bevallom én innen nagyon hiányoltam a LAAT/I-t. Nálam az a kedvenc. Távollétében az AT-AT-ra szavaztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. De az légi jármű vagy nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Azt megsúghatom, hogy nem C-3PO lebegő széke lesz. Én a robogóra voksoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. De az légi jármű vagy nem? Hát se nem felszíni, se nem űr, de ha választani kell, inkább felszíni. Valszeg ezzel szívta meg szegény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. De az légi jármű vagy nem? Minden sikló és robogó légi jármű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Pam-pam-pam-pampapam-pappapam... És a győztes... Kedvenc felszíni jármű I. Helyezett: AT-AT A címvédő tempóját meghazudtolva hatalmas, 79 pontos előnyre tett szert a dobogó második fokát elfoglaló robogóval szemben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hát se nem felszíni, se nem űr, de ha választani kell, inkább felszíni. Valszeg ezzel szívta meg szegény. Biztos mert nekem eszembe se jutott, pedig nagy kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hogy mi olyan nagy szám ezekben a cammogó monstrumokban, azt sosem fogom megérteni... Mindegy, a szó a stúdiónál Donátnál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.