Hozzászólás ideje: 2015. November 27.9 éve Szerző A díjesőben az EpV feljött holtversenyben a 3. rész mellé 3 díjjal ezzel!
Hozzászólás ideje: 2015. November 27.9 éve Nem rossz nem rossz, elfogadnék egy saját AT-AT hadosztályt.
Hozzászólás ideje: 2015. November 27.9 éve Nagyon túlértékelt csata, bár piszok hangulatos. Csak nem értem, hogy a Birodalom miért vet be olyan gépeket, amiket egy ember lefuthat, a Lázadók meg miért szórakoznak alul fegyverzett hósiklókkal, amikor vannak X-szárnyúik és Y-szárnyú bombázóik. Azok nem bírják a hideget. Csak az ep 7-re töltötték fel őket fagyállóval!
Hozzászólás ideje: 2015. November 27.9 éve Szerző És ezzel átadom a stafétabotot Donátnak. Dobom! Elkapom, mint John Williams a zene fonalat. A legjobb zene következik! Ha kevéssel itt, de az I. Aranyfénykardon az EpV szerezte meg ezt a díjat.
Hozzászólás ideje: 2015. November 27.9 éve Engem mindig a világháborús csatákra emlékeztetett valamiért, talán a hó miatt. Egyébként én azért nem szeretem annyira, mert szerintem is érthetetlen, miért tudtak győzni ezek az ügyetlen monstrumok a sokkal fürgébb bármilyen más járművekkel szemben. Oké, hogy páncélozottak, meg tűzerő, meg minden, de egyszerűen borzalmasan nehézkesek.
Hozzászólás ideje: 2015. November 27.9 éve Elkapom, mint John Williams a zene fonalat. A legjobb zene következik! Ha kevéssel itt, de az I. Aranyfénykardon az EpV szerezte meg ezt a díjat. Kiváló zenéje van az Ep5-nek, de nekem az Ep2 soundtrack a kedvencem.
Hozzászólás ideje: 2015. November 27.9 éve Én most az ep4 zenei anyagára szavaztam, szerintem az a legegységesebb, mostanában azt hallgatom a legtöbbet.
Hozzászólás ideje: 2015. November 27.9 éve Az Ep. V zenéje tetszett a legjobban, remélem címvédés lesz...
Hozzászólás ideje: 2015. November 27.9 éve Szerző Legjobb zene A Birodalom... az EpIII visszavág! I. Helyezett: EpIII – Revenge of the Sith Kevésen múlt, de ezúttal a III. rész hódította el a címet.
Hozzászólás ideje: 2015. November 27.9 éve Ep6-ra szavaztam, Max Rebo band, a rész végén az ünneplés, meg azok a néhány másodperces, ám mégis felejthetetlen taktusok Yoda halálakor illetve a Vader-Luke párharcnál... szerintem Williams ennél a résznél volt a legerősebb.
Hozzászólás ideje: 2015. November 27.9 éve Huhhh ez meglepetés! Bár nekem az egyik titkos favoritom az EPIII zene. Hihetetlen témák vannak benne (Palpatine's teachings ugyebár).
Hozzászólás ideje: 2015. November 27.9 éve Ha már az előbb csatáztunk egyet a felszínen, akkor most vegyük kicsit szemügyre az ott korzózó járműveket. Lássuk, melyiket választották a rajongók Kedvenc felszíni járműül. Ezek közül válogathattunk: A Kereskedelmi Szövetség ütőképes AAT tankja A mechanikus csótányra emlékeztető lépegető tank, az AT-TE Grievous személyi lépegető monociklije, a TSMEU-6 A klón háborúk és a polgárháború veteránja, a 74-Z robogó A félelmetes(en lassú) AT-AT birodalmi lépegető Az ewokok kedvenc játéka, az AT-ST lépegető A címvédő ezúttal a birodalmi lépegető. „Teljes gőzzel előre!” – by Kallus ügynök
Hozzászólás ideje: 2015. November 27.9 éve Szerző Ezzel befogta az EpIII az EpVI-ot (4-4 díj). Most remeteségbe vonulok két kategória erejéig, hogy a Sith-ek (Dzséjt) uralhassák a galaxist.
Hozzászólás ideje: 2015. November 27.9 éve Szerző Bevallom én innen nagyon hiányoltam a LAAT/I-t. Nálam az a kedvenc. Távollétében az AT-AT-ra szavaztam.
Hozzászólás ideje: 2015. November 27.9 éve Azt megsúghatom, hogy nem C-3PO lebegő széke lesz. Én a robogóra voksoltam.
Hozzászólás ideje: 2015. November 27.9 éve Szerző De az légi jármű vagy nem? Hát se nem felszíni, se nem űr, de ha választani kell, inkább felszíni. Valszeg ezzel szívta meg szegény.
Hozzászólás ideje: 2015. November 27.9 éve De az légi jármű vagy nem? Minden sikló és robogó légi jármű.
Hozzászólás ideje: 2015. November 27.9 éve Pam-pam-pam-pampapam-pappapam... És a győztes... Kedvenc felszíni jármű I. Helyezett: AT-AT A címvédő tempóját meghazudtolva hatalmas, 79 pontos előnyre tett szert a dobogó második fokát elfoglaló robogóval szemben.
Hozzászólás ideje: 2015. November 27.9 éve Hát se nem felszíni, se nem űr, de ha választani kell, inkább felszíni. Valszeg ezzel szívta meg szegény. Biztos mert nekem eszembe se jutott, pedig nagy kedvencem.
Hozzászólás ideje: 2015. November 27.9 éve Hogy mi olyan nagy szám ezekben a cammogó monstrumokban, azt sosem fogom megérteni... Mindegy, a szó a stúdiónál Donátnál.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.