Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Ez egy filmes magazinban jelent meg (Empire). Nyilván a rajongóknak készítenek majd ennél sokkal részletesebb térképeket is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Szerintetek Alderaan miért nincs rajta a térképen? Eh, legalább az egykori helyét jelölhetnék Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Hozzászólás ideje: 2015. November 26. A Rakata Prime már említésre került vagy szerepelt valamelyik kánon-műben? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Ahogy nézem a külföldi fórumokon is megvannak lepődve az emberek hogy bekerült a kánonba. A legtöbben azt tippelik, hogy az a trópusi bolygó ami szerepelni fog a Rogue One-ban (és amiről forgatási képeket is láttunk) az a Rakata Prime lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Ahogy nézem a külföldi fórumokon is megvannak lepődve az emberek hogy bekerült a kánonba. A legtöbben azt tippelik, hogy az a trópusi bolygó ami szerepelni fog a Rogue One-ban (és amiről forgatási képeket is láttunk) az a Rakata Prime lesz. Az nem lenne rossz. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Összehasonlításul belinkelem ide a Legends-térképet. Jó látni, hogy a legtöbb bolygó elhelyezkedése megegyezik, még a Korriban/Moraband páros is. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Na akkor eldőlt a Jakku nem a Tatooine (én ennek örülök) Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Egyes teóriák szerint a Starkiller Bázis=Ilum a lenti térképeken is látni hasonló helyen helyezkednek el. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Azért erősen reménykedem, hogy lesz valami visszatérő helyszín, pl. Coruscant sorsa is erősen érdekelne, mert elvileg annak kapcsán is csak találgatások láttak napvilágot... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Lehet, hogy Jakku nem a Tatooine de a kettő közötti leplezetlen hasonlóság nagyon gáz! Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Lehet, hogy Jakku nem a Tatooine de a kettő közötti leplezetlen hasonlóság nagyon gáz! ...valóban fura. Az még oké, hogy mindkettő sivatagos, elfogadom, hogy több szahara-style bolygó is létezik a galaxisban, de amikor megláttam a múltkori tv spotan a naplementét, azt nem tudtam mire vélni, az annyira tatuinos, hogy nem értem miért hajaz rá ennyire a Jakku, ha mégsem ugyanaz.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 26. A párologtatókról nem is beszélve. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Én akárhogy nézem, se látványilag, se hangulatilag nem tudnám ezt a két naplementét egyformának mondani. Megjegyzem, amikor a TIE-osat először láttam, nekem az Apokalipszis most ugrott be. De ha mélyebben belemegyünk, az egyik az elvágyódást, a csalódottságot és a reményt sugározza, a másik meg a "most aztán itt baromi nagy gáz lesz" tömény kisugárzásával bír. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Nem erre a naplementére gondoltam.....hanem amin látszódnak a párologtatók is, nem emlékszem már, hogy melyik spot-ban volt.... Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Nem erre a naplementére gondoltam.....hanem amin látszódnak a párologtatók is, nem emlékszem már, hogy melyik spot-ban volt.... A japán előzetesben volt. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Hozzászólás ideje: 2015. November 26. (szerkesztve) Ja igen köszi, erre gondoltam... Szerkesztve: 2015. November 26. - Nute Gunray Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Ja, hogy ez! Ez valóban tagadhatatlanul hasonló. Azt hiszem, erre anno írtam is, hogy emiatt már sose fogja lemosni a Tatooine-klón titulust. Aztán jól ki is ment a fejemből. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 27. (szerkesztve) Nekem ami kezdetek óta fura ezen a képen az a nap. Azt még valahogy elfogadom, hogy az alja ki van takarva valami hatalmas felszíni forma miatt (bár az is túl szabályos körív-szerű), de a tetejéből miért hiányzik egy körív az rejtély. Olyan mintha egy másik csillag takarná ki, aminek nincs fénye... Szerkesztve: 2015. November 27. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. (szerkesztve) Nekem ami kezdetek óta fura ezen a képen az a nap. Azt még valahogy elfogadom, hogy az alja ki van takarva valami hatalmas felszíni forma miatt (bár az is túl szabályos körív-szerű), de a tetejéből miért hiányzik egy körív az rejtély. Olyan mintha egy másik csillag takarná ki, aminek nincs fénye... Néztem már én is. Szerintem két közeli hold takarja. Tényleg túl körív szerű és az alsó előtt a felhők is kivehetőek, tehát az íves takaróelem a légkörön kívül lehet. Így valójában egy kettős napfogyatkozás napkeltéje, vagy naplementéje lehet ez. Szerkesztve: 2015. November 27. - csoli1138 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Két hold, két bolygó, egy hold egy bolygó bármi lehet, sőt az alsó akár lehet mesterséges építmény is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. A galaxis tele van csillagrombolókkal, TIE-vadászokkal, siklókkal, egyéb hajókkal és járművekkel több bolygón és körül is, miért volna fura, hogy két sivatag- vagy kőszerű bolygón ugyanolyan párologtatók vannak. Biztosan az Intergalaktikus Párologtatógyártó Inc-től vásárolták mindkét bolygó lakói Ha mutatok egy képet egy lakótelepi házról, meg tudjátok mondani, melyik országban van? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Persze ez igaz, a nagy számok törvénye alapján simán lehet két ugyanolyan bolygó, de ez elsősorban egy film, így Abramsék igazán teremthettek volna egy a Tatooine-tól nagyobb mértékben eltérő sivatagos helyszínt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy miért nem használták a Tatooine -t ha már sivatagot akartak. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Erre akár maga a film is választ adhat. Ha mégsem valamelyik werkfilmben tuti ki fognak erre térni. Válasz
Forceuser Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy miért nem használták a Tatooine -t ha már sivatagot akartak. Még csak nem is ezzel van a baj (habár egyetértek veled Ody), mert mondjuk Lucas is akart sivatagot a Tatooine mellé, de a Geonosis személyében ezt sikerült úgy megoldani, hogy totál más színekkel, szűrőkkel, míg egy kis túlzással egymást követő vágások után szerepel a Tatooine és a Geonosis mégsem jut eszembe (egyébként tényleg nem), hogy a Geonosis sivatag bolygó (tagadhatatlanul az), és így sivatagbolygónak a fejemben megmarad a Tatooine és nincs kavarodás, nincs probléma. A Jakkunál meg olyan színek vannak, hogy egy sw laikusnak (aki valamilyen oknál fogva a VII. résszel kezdené az ismerkedést az univerzummal) mutatnál néhány kivágást az EP I-ből, EP IV-ből és EP VI-ból, és azt mondanád, hogy ez ugyanaz a bolygó, mint amit most a trailerekben mutatnak, azt mondaná, hogy mennyire királyság, hogy ennyire figyelnek a kontinuitásra. Remélem is, hogy lesz magyarázat egy werkben, vagy még inkább magában a filmben. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nálam Jakkun egyedül a vaporatorok azok amik nem tetszenek minden más ötből öt. A kedvencem Saga szinten mindig is a Tatooine volt és imádtam azt az űr-western hangulatot amit áraszt. Ha bármelyik másik világot idéznék meg hasonlóan valszeg nem tetszene, de itt a helyi lényektől a gigászi roncsokon át az űrdisznóig minden baromira tetszik. Annak kifejezetten örülök, hogy itt nem variáltak a szinekkel. A Geonosis is jobban tetszett a teaserben ahol még nem rakták rá a szűrőket. Ott kellően jó ötlet volt a helyi lakosok bogárszerű civilizációja, az aréna, meg azok a fura nyúlványok amik kinőttek a földből. Szerintem kár volt még ezt narancssárga szinezéssel is megtoldani. Bár lehet hogy okkal lett ilyen de valahogy a csatánál túl festményszerűek a szinek. Hozzáteszem: egy filmnél oké ez a puritánság, de mindenképp remélem, hogy a következő filmeknél beleértve az antológiákat is láttunk majd egzotikusabb helyszineket is. Ahol még várom hogy meggyőzzenek az a két új zöld bolygónk. Apropó, az egyik úgy tűnik szerepelni fog egy új Spotban. Ez az MSW szerint a D'Qar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Érdekesnek tűnik ezekkel az aszteroidákkal Jöhetne az a spot. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Nézz szét Jakkun!! http://www.starwars.com/the-force-awakens/ Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Annyira Tatooine is meg nem is. A párologtató nélkül a roncsmezővel simán más bolygó. A párologtatóval (még ha a TCW és a Rebels be is mutatta, hogy sok kütyüt átvesznek más bolygón) és a roncsok nélkül annyira Tatooine. Persze, ha ez lesz a filmmel a legnagyobb baj, egye franyó, elviselem. De - szigorúan most, a film előtt - Jakku egy nagy melléfogás. Meglátjuk, mi lesz a film után. A roncsmezők nálam akkora fegyvertények, mint Theed és Otoh Gunga (tulajdonképpen Naboo-t csak ez különbözteti meg Endortól), na meg a helyi állatvilág. De ismétlem, ha ez lesz a legnagyobb bajom a filmmel, akkor már fülig érő vigyorral jövök ki a moziból. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Annyira Tatooine is meg nem is. Igen. A párologtatók Tatooine, meg a homok de még talán a piac is hasonló a Mos Espa -hoz. Továbbra se értem miért kellett ezt a bolygót behozni. Ha már annyira sivatagot akartak maradhatott volna a Tatooine. Remélem a filmben lesz erre valami magyarázat, de kötve hiszem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.