Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 2. @Darth Riddick @Wilde este lesz valami? Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 2. (szerkesztve) 1 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: @Darth Riddick @Wilde este lesz valami? Riddickkel megpróbálok addig beszélni, de szerintem lesz. 19.30-19.45 körül kezdhetnénk most. SZERK: jövő vasárnap lesz mégis, bocsi! Szerkesztve: 2020. Augusztus 2. - Wilde 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 2. 36 perccel korábban, Wilde írta: SZERK: jövő vasárnap lesz mégis, bocsi! OK! Np! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 9. Ma este lesz Podcast? Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 9. Úgy készülünk, hogy lesz. Viszont sajnos nem biztos, hogy haza érek a kezdeshez. emiatt sajnos nem 100%. Amennyiben nem jönne össze úgy kérdezem a résztvevőket, hogy jövő héten (hétfő kivételével) mikor lenne esetleg még jó? Hétköznap estére gondolok. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 9. Én ma nem leszek. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 9. Ma nekem se lenne igazán alkalmas. Bocsi, ha számítottatok rá... @Darth Riddick Jövő héten nekem kedden és szerdán este is jó lenne előreláthatólag. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 9. Semmi gond @Wilde, Cupsy kollégának sem volt jó és én is későn értem haza. A kedd és/vagy szerda este mondjuk 20:00 környéke nekem is megfelelő lenne. Reméljük @Darth Cupsy számára is jó lenne, és talán @Donát is csatlakozna?! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Ma nekem nem jó, holnap esélyesebb. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Ma végül nekem sem, talán holnap vagy marad a vasárnap. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. 2 órával ezelőtt, Darth Riddick írta: Ma végül nekem sem, talán holnap vagy marad a vasárnap. A holnapi nap nekem megfelelő lenne, esetleg annyi, hogy kezdhetnénk egy kicsit hamarabb (nem nyolckor, hanem 19.00/19.30 körül). Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 12. (szerkesztve) 19 órával ezelőtt, Wilde írta: A holnapi nap nekem megfelelő lenne, esetleg annyi, hogy kezdhetnénk egy kicsit hamarabb (nem nyolckor, hanem 19.00/19.30 körül). Lehet ma, de nekem sajnos egészen biztosan nem jó 19:00 órakor... 20:00 illetve 20:15-ös kezdéssel működhet, vagy vasárnap Szerkesztve: 2020. Augusztus 12. - Darth Riddick Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 12. 1 órával ezelőtt, Darth Riddick írta: Lehet ma, de nekem sajnos egészen biztosan nem jó 19:00 órakor... 20:00 illetve 20:15-ös kezdéssel működhet, vagy vasárnap Akkor inkább halasszuk szerintem hétvégére, mert nem tudnék ma sokáig maradni és nem akarnám, hogy esetleg kapkodjunk, vagy az órát kelljen nézni... ha nem gond. 1 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 14. Ez eddig kimaradt. A Jedi visszatér kibeszélő YouTube verzió: 1 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 16. Üdv! Már tényleg le fog sülni a bőr az arcomról, de sajnos megint nem lesz jó nekem ma este. Bő 3 hónap és itt az esküvőm, van mit átbeszélni és szervezni... Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 16. 2 órával ezelőtt, Darth Riddick írta: Üdv! Már tényleg le fog sülni a bőr az arcomról, de sajnos megint nem lesz jó nekem ma este. Bő 3 hónap és itt az esküvőm, van mit átbeszélni és szervezni... Semmi gond Riddick. Érthető, hogy ezek a dologok lekötnek most, sok sikert és - amennyire lehet - nyugalmat kívánok a szervezés mellett, a podcastet pedig mindenképpen összehozzuk valamikor. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 16. Én meg is feledkeztem róla úgyhogy felőlem nem baj, hogy elmaradt. Jövő héten meg biztosan nem tudok lenni. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Srácok! Szeptember előtt nem fog már menni. Szeptemberben visszatérünk rá és pontosítunk! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Nekem szeptemberben sem lesz jó egyik hétvége sem, de ha nektek jó akkor nyomjátok nyugodtan. 1 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2021. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Január 9. Sziasztok! Az elmúlt hónapokban sok dolog történt, ami az életemet nagyrészt gyökeresen (de ha így nem is, nagymértékben) megváltoztatta. Persze abszolút nem mondanám, hogy rossz értelemben, hisz megházasodtam és elérkezett nálam is az, amire az utóbbi időben - mivel több, mint 10 évig agglegény voltam a szó minden értelmében - elég kevés esélyt láttam... családos ember lettem Ez természetesen nem jelenti azt, hogy megállt volna teljesen a kronológiai sorrendű PodCast sorozat a filmek kibeszélését illetően.... és bár korábbról már vannak a VII, VIII, IX. részekről is adások, a korábban megkezdett kronológiai kibeszélés részeként a Sequel-el még adósok vagyunk, amit jó lenne majd a közeljövőben valamikor pótolni. Mit szóltok hozzá? Itt elsősorban a beszélgetésben korábban részt vevő kollégákra gondolok, úgy mint: @Wilde, @Darth Cupsy, @Donát Várom a visszajelzéseteket! Majd átbeszéljük a témát és aki még szívesen csatlakozna a jövőbeli beszélgetésekhez az itt jelezheti is nyugodtan! Üdv! U.i.: Megpróbálok gyakrabban jelentkezni az elmúlt hónapokban tapasztaltakhoz képest! 4 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 9. Hozzászólás ideje: 2021. Január 9. Remélem boldog vagytok Riddick! Az ötlet jó, jöhet minél több színvonalas kibeszélő! 1 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2021. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Január 9. Ody, az nem kifejezés! Köszönjük! Ami a beszélgetéseket illeti, lenne értelme folytatni szerintem mindenképpen, mert baromi jó kis beszélgetések voltak! És hát ahogy látjuk a SAGA-filmeken kívül lesznek (és már most is vannak) bőven más SW tartalmak! Téma tehát lesz (van) bőven! 2 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 9. Hozzászólás ideje: 2021. Január 9. The Return of the Jedi! 11 perccel korábban, Darth Riddick írta: Az elmúlt hónapokban sok dolog történt, ami az életemet nagyrészt gyökeresen (de ha így nem is, nagymértékben) megváltoztatta. Persze abszolút nem mondanám, hogy rossz értelemben, hisz megházasodtam és elérkezett nálam is az, amire az utóbbi időben - mivel több, mint 10 évig agglegény voltam a szó minden értelmében - elég kevés esélyt láttam... családos ember lettem Azta Riddick, gratulálok! A podcastot amúgy akár még a csatornádon is lehetne streamelni, hogy mégtöbb embert elérjen. Én azt is meg tudnám oldani, hogy beosztom egy Facebook csoportba, hogy lesz ilyen. 1 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2021. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Január 9. 9 perccel korábban, Iqvi írta: Azta Riddick, gratulálok! Köszi szépen! A stream-el kapcsolatban már korábban is kacérkodtunk a gondolattal. Lehet tényleg így lesz már az elkövetkező adásokban. A felajánlásodat pedig köszi szépen! Amint történnek lépések is az ügyben feltétlenül beszélünk róla! 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 9. Hozzászólás ideje: 2021. Január 9. Nincs mit, bár nem a legnagyobb csoport, kb 200 fő körül, de oda szivesen beosztom, mert ott is hasonlóan gondolkodó emberek vannak. De nekem is van pár ötletem, de az főleg a blogra vonatkozik. 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Január 9. Hozzászólás ideje: 2021. Január 9. @Darth Riddick Korábban nekem is eszembe jutott, hogy lehetne folytatni, de aztán kiment a fejemből. A részleteket majd még megbeszéljük, de előzetesen én benne vagyok. A többihez meg gratulálok! 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Január 17. Hozzászólás ideje: 2021. Január 17. 2021. 01. 09. - 18:42, Darth Riddick írta: Itt elsősorban a beszélgetésben korábban részt vevő kollégákra gondolok, úgy mint: @Wilde, @Darth Cupsy, @Donát Én kihagyom. 2 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2021. Március 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Március 8. (szerkesztve) Csak egy kis érdekesség: A 2018-as Az Utolsó Jedik PodCast kibeszélőnk a YouTube-on 3057 megtekintésnél jár! A 2016 januári Az Ébredő Erő pedig 2246-nál! Szerkesztve: 2021. Március 8. - Darth Riddick 4 4 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 8. Hozzászólás ideje: 2021. Március 8. 6 perccel korábban, Darth Riddick írta: Csak egy kis érdekesség: A 2018-as Az Utolsó Jedik PodCast kibeszélőnk a YouTube-on 3057 megtekintésnél jár! A 2016 januári Az Ébredő Erő pedig 2246-nál! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.