Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 15. Borzalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 1. Mostanában ez nagyon megy nálam... legszívesebben az ost minden egyes darabját betenném ide, külön-kölön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 1. Érdemes bepróbálni a sorozatot? Miről szól dióhéjban? Sokan dicsérik azt tudom. Választ majd ne ide ne legyen off. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Howard shore Óriásit alkotott a LOTR-rel, de tőle meg nem tudok mást.. Tőle én csak az 1986-os The Fly (A légy) zenéjét tudom kiemelni a hobbitos és a LotR muvik zenéin kívül. A filmet is tudom ajánlani. Ha nem láttad még nézdd meg ha lesz hozzá kedved és gyomrod Nagyon klassz horrorfilm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Nekem a múltkor ez zakatolt a fejemben: http://www.youtube.com/watch?v=fpQVec3X_uY Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 12. Alien Covenant theme https://soundcloud.com/user-511882002/alien-covenant-theme Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 18. Alien Covenant - Covenant https://soundcloud.com/user-511882002/the-covenant-jed-kurzel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. Az egyetlen filmzene, amit úgy hallgatok és szeretek, hogy a filmet rühellem, sőt, egyszer nem tudtam az elejétől a végéig megnézni. De a zene jó! http://www.youtube.com/watch?v=G0GKHcAUE50 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. Pedig még az első rész teljesen tűrhető főleg a folytatásokhoz képest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. Én is szeretem a Transformers zenéit filmektől függetlenül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. Komolyan, nem gondoltam volna, hogy a Transformersnek ilyen jó zenéje van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. Komolyan, nem gondoltam volna, hogy a Transformersnek ilyen jó zenéje van! Ugye hogy ugye? Már vagy 7 éve hallgatom futáshoz (is). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 20. (szerkesztve) Az első három filmé jó. A negyediknél egyedül a 'Tess' sikerült jól; kíváncsi vagyok a következőre. Ha már Transformers: Egy a második filmből: És kettő a harmadikból: Szerkesztve: 2017. Május 20. - Dzséjt Ki kell venni az 's' -t a http-ből. Ezerszer el lett mondva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 20. Én csak az első muvi zenéit csípem. Plusz az az egyetlen rész ami bejön a trafó muvik közül. A többi általam hallott tarfós zenére már nem is emlékszem. Igaz a negyedik és az ötödik részt nem láttam még de nem is akarom megnézni őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 20. Krande: ezek is jók, de azért az a legjobb, amit Donát berakott. Lehet, hogy beszerzem én is az első albumot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 5. Witcher 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. http://www.youtube.com/watch?v=V1NmJw6gwFI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Meghallgattam a Blade Runner soundtrackjét és hát nem dobtam el az agyam... Jó, jó de mégis hiányzik belőle valami. Na majd a filmmel együtt hátha jobban bejön. Szerintem ehhe za filmhez Cliff Martinez lett volna az ideális választás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. (szerkesztve) Hétvégén megnéztem az Arábiai Lawrence klasszikus eposzt. Oly sok nagy rendező kedvenc filmje, Lucas, Spielberg , Cameron, Ridley Scott... Még a hatása alatt vagyok.. A zenéje megannyi későbbi film zenéjét inspirálta. Alec Guinness-t alig ismertem meg az arab herceg szerepében. Szerkesztve: 2017. Október 23. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 10. Úgy az igazi, amikor a T Rex vezényel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 19. (szerkesztve) Szerkesztve: 2017. November 19. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 3. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.