Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 25. Köszi Zééé ez nagyon jó volt, várom a folytatást. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 26. Marha jók ezek az összeállítások. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 26. Ez igen! Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 26. (szerkesztve) Ezeket a képeket (illetve a relikviák egy részét) még nem láttam a neten befényképezve, meglehetősen nagy kuriózumok....érdemes lementeni azokat, hogy meg legyen nektek is. Igyekszem minél nagyobb felbontásban feltölteni, de szkennelni lusta vagyok, így csak fényképeket kaptok! Várható a folytatás. Szerkesztve: 2013. Szeptember 26. - Zééé Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 26. Élmény volt olvasni Zééé, várom én is a folytatást A premier és ami utána történt...nos az is egy nagyon izgalmas időszak. Egyébként Charles Lippincott szemszögéből egy nagyon jó filmet is lehetne erről a kálváriáról csinálni.. Komolyan izgalmas téma, és a 70-es évek mozis rendszerét ezzel a néző jól megismerné. Meg persze egy legenda megszületését. Hú, ha ez a mozifilm megvalósulna, én örülnék. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 26. (szerkesztve) Élmény volt olvasni Zééé, várom én is a folytatást A premier és ami utána történt...nos az is egy nagyon izgalmas időszak. Egyébként Charles Lippincott szemszögéből egy nagyon jó filmet is lehetne erről a kálváriáról csinálni.. Komolyan izgalmas téma, és a 70-es évek mozis rendszerét ezzel a néző jól megismerné. Meg persze egy legenda megszületését. Hú, ha ez a mozifilm megvalósulna, én örülnék. Egyetértek! Jó lenne látni egy rendhagyó filmet a Star Wars születéséről, de nem egy finomkodó vagy poénokkal teli alkotást, hanem egy rendes, odaszólogatós filmet. Ugyanakkor egy ilyen alkotás keményen le is járatná a korabeli stúdiórendszert és a még ma is aktív döntéshozókat, így aligha fog elkészülni. De tényleg nagyszerű lenne! Hamarosan folytatom a leírást, csak most be kell fejeznem egy szobrot. Szerkesztve: 2013. Szeptember 26. - Zééé Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 27. (szerkesztve) 1977-ben anyuka elvitte kisfiát az SW bemutatóra (már másodjára), és hangfelvétel készült az előadás alatt. 2:48 körül Han Solo váratlanul segít Luke-nak, majd mikor felrobban a Halálcsillag... A reakció érthető a nézők részéről.. Szerkesztve: 2013. Szeptember 27. - JakeSully Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 27. Egyetértek! Jó lenne látni egy rendhagyó filmet a Star Wars születéséről, de nem egy finomkodó vagy poénokkal teli alkotást, hanem egy rendes, odaszólogatós filmet. Ugyanakkor egy ilyen alkotás keményen le is járatná a korabeli stúdiórendszert és a még ma is aktív döntéshozókat, így aligha fog elkészülni. De elkészülhetne, függetlenként Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 27. JakeSully..ez a felvétel egy kincs! Köszi, hogy kiposztoltad! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. 76 körül tényleg piacra akarták dobni Han "Magnum" Solo Kenner figurát? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Photoshop. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. (szerkesztve) Ezt a fajta teasert még nem is láttam ezelőtt: Szerkesztve: 2013. Október 11. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Én az EPIV-V-VI DVD extra lemezén láttam először. Van neki egy bája. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. Exkluzív klip a forgatásról A végén az egyik kellékesnek le kellett hűtenie szegény rohamosztagost Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Október 23. Hozzászólás ideje: 2013. Október 23. Beállok a nagyon köszönők közé Hmmm a Disney-t is keresték anno? Vagy ha igen is, végülis azt a momentumot ki lehet felejteni..... igen, én is megnéznék egy ilyen "Így készült" filmet. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. Bakik a forgatáson Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Október 29. Hozzászólás ideje: 2013. Október 29. 1:50-nél (a rohamosztagosos rész után) mi történik? Gondolom a háttér és a vadászgép összeillesztésének a köztes állapota, de megtenné valaki hozzáértő hogy leírja? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Január 24. Az Oscar átadó egy részlete. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. Hamarosan folytatom a leírást, csak most be kell fejeznem egy szobrot. Nem kell sietni Zééé, a lényeg hogy szép legyen a szobor Addig is érdekességként...így készült a Csillagok Háborúja: http://aeonflux.blog.hu/2014/03/09/werk_igy_keszult_a_csillagok_haboruja Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 17. Hozzászólás ideje: 2014. Március 17. http://www.youtube.com/watch?v=tMaSxxtHC-o Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Július 14. (szerkesztve) Egy ritka felvétel került fel a youtube -ra, ami még 1977 -ben készült az EPIV sikere idején. Szerkesztve: 2014. Július 14. - Ody Mandrell Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. Július 14. Hozzászólás ideje: 2014. Július 14. Egy ritka felvétel került fel a youtube -ra, ami még 1977 -ben készült az EPIV sikere idején. Ez nagyon kemény. Érdekes, Carrie milyen fiatalnak néz itt ki, miközben a filmvásznon nekem mindig idősebbnek tűnt a szerepénél (és a valós koránál). Az se rossz, hogy csak Ford beszél, legalábbis ezeket a részeket vágták be. Mintha a többiek némák lennének vagy ő lenne a szóvivőjük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Július 15. Szerintem csak ezeket vágták be. Cariie Fischer valóban sokkal öregebbnek tűnik a filmben. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Mennyivel másabb így. Van egyfajta nosztalgikus hangulata. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Jabba és Han Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Basszus nem is tudtam, hogy az a filmet 1984 -ben mutatták be először a TV -ben világszerte! Én azt hittem, hogy ez csak nálunk volt először így aztán rátaláltam a erre a videóra. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Az eredeti cikk angolul, még több infóval A Star Wars készítése körüli mítoszok komplikáltabbak és szövevényesebbek, mint a Star Wars-mítosz maga. Egy teljes könyvtárat meg lehetne tölteni az erről szóló cikkekkel és könyvekkel, és persze a legtöbbjük Lucas és közvetlen környezetének elbeszélésein alapszik. Most azonban megszólalt az ügyben a ma 74 éves Gary Kurtz, az Egy új remény (eredetileg csak simán: Star Wars) és A Birodalom visszavág producere, akit Chris Taylor keresett meg, a tengerentúlon mostanság megjelent könyvéhez (How Star Wars Conquered the Universe). Kurtz visszaemlékezéseiben az az érdekes, hogy a Star Warsszal kapcsolatos több népszerű legendának is ellentmondanak. Lássuk csak: http://geekz.444.hu/2014/09/30/a-star-warst-a-star-trek-inspiralta/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Kurtz keveri a sz*rt. De valamiből meg kell élni. Az igazat megvallva sose tudjuk meg a teljes igazságot. Sok dologban Kurtz homlokegyenest ellentmond Lucasnak. Az a kérdés, hogy kinek hiszünk? Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Erdekes,az teny. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.