Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ezeket a képeket (illetve a relikviák egy részét) még nem láttam a neten befényképezve, meglehetősen nagy kuriózumok....érdemes lementeni azokat, hogy meg legyen nektek is. Igyekszem minél nagyobb felbontásban feltölteni, de szkennelni lusta vagyok, így csak fényképeket kaptok! :) Várható a folytatás.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Élmény volt olvasni Zééé, várom én is a folytatást :)

A premier és ami utána történt...nos az is egy nagyon izgalmas időszak.

Egyébként Charles Lippincott szemszögéből egy nagyon jó filmet is lehetne erről a kálváriáról csinálni.. Komolyan izgalmas téma, és a 70-es évek mozis rendszerét ezzel a néző jól megismerné. Meg persze egy legenda megszületését.

Hú, ha ez a mozifilm megvalósulna, én örülnék.

Hozzászólás ideje:

Élmény volt olvasni Zééé, várom én is a folytatást :)

A premier és ami utána történt...nos az is egy nagyon izgalmas időszak.

Egyébként Charles Lippincott szemszögéből egy nagyon jó filmet is lehetne erről a kálváriáról csinálni.. Komolyan izgalmas téma, és a 70-es évek mozis rendszerét ezzel a néző jól megismerné. Meg persze egy legenda megszületését.

Hú, ha ez a mozifilm megvalósulna, én örülnék.

Egyetértek! Jó lenne látni egy rendhagyó filmet a Star Wars születéséről, de nem egy finomkodó vagy poénokkal teli alkotást, hanem egy rendes, odaszólogatós filmet. Ugyanakkor egy ilyen alkotás keményen le is járatná a korabeli stúdiórendszert és a még ma is aktív döntéshozókat, így aligha fog elkészülni. De tényleg nagyszerű lenne! Hamarosan folytatom a leírást, csak most be kell fejeznem egy szobrot. :)

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

1977-ben anyuka elvitte kisfiát az SW bemutatóra (már másodjára), és hangfelvétel készült az előadás alatt.

2:48 körül Han Solo váratlanul segít Luke-nak, majd mikor felrobban a Halálcsillag...:) A reakció érthető a nézők részéről.. :):yeah:

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Egyetértek! Jó lenne látni egy rendhagyó filmet a Star Wars születéséről, de nem egy finomkodó vagy poénokkal teli alkotást, hanem egy rendes, odaszólogatós filmet. Ugyanakkor egy ilyen alkotás keményen le is járatná a korabeli stúdiórendszert és a még ma is aktív döntéshozókat, így aligha fog elkészülni.

De elkészülhetne, függetlenként :evil:

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ezt a fajta teasert még nem is láttam ezelőtt:

Szerkesztve: - Rog

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Beállok a nagyon köszönők közé :)

Hmmm a Disney-t is keresték anno? Vagy ha igen is, végülis azt a momentumot ki lehet felejteni..... igen, én is megnéznék egy ilyen "Így készült" filmet.

Hozzászólás ideje:

1:50-nél (a rohamosztagosos rész után) mi történik? Gondolom a háttér és a vadászgép összeillesztésének a köztes állapota, de megtenné valaki hozzáértő hogy leírja?

• 2 hónappal később...
  • 1 hónappal később...
  • 2 héttel később...
  • 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Egy ritka felvétel került fel a youtube -ra, ami még 1977 -ben készült az EPIV sikere idején.

Ez nagyon kemény. :D

Érdekes, Carrie milyen fiatalnak néz itt ki, miközben a filmvásznon nekem mindig idősebbnek tűnt a szerepénél (és a valós koránál). Az se rossz, hogy csak Ford beszél, legalábbis ezeket a részeket vágták be. Mintha a többiek némák lennének vagy ő lenne a szóvivőjük. :D

• 1 hónappal később...
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Az eredeti cikk angolul, még több infóval

A Star Wars készítése körüli mítoszok komplikáltabbak és szövevényesebbek, mint a Star Wars-mítosz maga. Egy teljes könyvtárat meg lehetne tölteni az erről szóló cikkekkel és könyvekkel, és persze a legtöbbjük Lucas és közvetlen környezetének elbeszélésein alapszik. Most azonban megszólalt az ügyben a ma 74 éves Gary Kurtz, az Egy új remény (eredetileg csak simán: Star Wars) és A Birodalom visszavág producere, akit Chris Taylor keresett meg, a tengerentúlon mostanság megjelent könyvéhez (How Star Wars Conquered the Universe).

Kurtz visszaemlékezéseiben az az érdekes, hogy a Star Warsszal kapcsolatos több népszerű legendának is ellentmondanak. Lássuk csak:

http://geekz.444.hu/2014/09/30/a-star-warst-a-star-trek-inspiralta/

kurtzlucassw1-760x427.jpg

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.