Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Láttam fb-n a képet, nagyon király lett ez a plakát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Állati jó ez a poszter! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Az egyik vetítésen részt vevő nézők "I am your father." jelenet által kiváltott reakcióját bemutató videó 1980-ból: 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Egyébként érdekes, de a regény már a film előtt kijött az amcsiknál így tudhatták, hogy Vader Luke apjának mondja magát. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Ez mekkora hülyeség, hogy előre lelőtték ezt a fordulatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Az a jó hogy akkor nem volt internet, az újságok meg akkoriban nem spoilereztek úgyhogy ez az infó alig jutott el valakihez. A többségnek megvolt a meglepetés. Lucast egyébként a spoilerek nem nagyon érdekelték. A prequeleknél is mindig előbb kijöttek az adaptációk (regények, képregények) mint maga a film. Én mindegyik premierre úgy ültem be hogy már a regényváltozatot is olvastam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. 7 órával ezelőtt, Bomarr írta: Az a jó hogy akkor nem volt internet, az újságok meg akkoriban nem spoilereztek úgyhogy ez az infó alig jutott el valakihez. A többségnek megvolt a meglepetés. Lucast egyébként a spoilerek nem nagyon érdekelték. A prequeleknél is mindig előbb kijöttek az adaptációk (regények, képregények) mint maga a film. Én mindegyik premierre úgy ültem be hogy már a regényváltozatot is olvastam Ez a lényeg. Hogy akkoriban megjelent a regény a film elött(ami persze irdatlan angy marhaság szerintem), most meg az EP 9 után fél évvel még remény sincs a regényváltozatra. Hát nagyot változott a világ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. Csak amcsiban jelent meg akkor, nálunk természetesen nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. (szerkesztve) Szerintem nálunk is a film előtt jelent meg a könyvváltozat (ROTS), Bomarrhoz hasonlóan én is előbb azt olvastam és csak aztán láttam a filmet moziban. Szerkesztve: 2020. Május 23. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Csak amcsiban jelent meg akkor, nálunk természetesen nem. 11 perccel korábban, Nute Gunray írta: Szerintem nálunk is a film előtt jelent meg a könyvváltozat (ROTS), Bomarrhoz hasonlóan én is előbb azt olvastam és csak aztán láttam a filmet moziban. Igen én is úgy emlékszem hogy az EP3 könyvváltozata magyarul megjelent már a film elött. Emlékszem hogy féltem is nehogy valami spoileres dolog kiderüljön a könyvből, mert már többen olvasták a film elött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. 13 perccel korábban, Nute Gunray írta: Szerintem nálunk is a film előtt jelent meg a könyvváltozat (ROTS), Bomarrhoz hasonlóan én is előbb azt olvastam és csak aztán láttam a filmet moziban. 1 perccel korábban, Frenkie írta: Igen én is úgy emlékszem hogy az EP3 könyvváltozata magyarul megjelent már a film elött. Emlékszem hogy féltem is nehogy valami spoileres dolog kiderüljön a könyvből, mert már többen olvasták a film elött. Hogy kerül ide az EP3 könyvváltozata? Az EPV-ös topikban vagyunk és az EPV-ös regényről írtam. Amerikában 1980 április 12-én jelent meg, míg a film május 21-én. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. 13 órával ezelőtt, Frenkie írta: Ez a lényeg. Hogy akkoriban megjelent a regény a film elött(ami persze irdatlan angy marhaság szerintem), most meg az EP 9 után fél évvel még remény sincs a regényváltozatra. Hát nagyot változott a világ. Amerikában nem ennyire vészes a helyzet azért. Márciusban megjelent az USA-ban. Csak itthon nem jött még ki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 9. Márk elárulta hogy mik voltak Luke kajás dobozában. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 18. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Csütörtökön megnéztem a filmet és arra lettem figyelmes, hogy Ben azt mondta, hogy ő nem tud segíteni. A ROTJ egyik változatában Luke-nak a szellemek segítettek volna a végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 1. David Prowse 85. születésnapja alkalmából osztotta meg ezt a kis színfalak mögötti érdekességet: 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 22. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 5. (szerkesztve) A filmben Bren Derlint alakító színész magyar származású. John Ratzenberger - teljes nevén John Dezső Ratzenberger. Édesapja osztrák-magyar gyökerekkel rendelkezett. Szerkesztve: 2020. Szeptember 5. - caseyjones 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 18. Amcsiban ismét bemutatják a mozik a Birodalom Visszavágot! Remélem nálunk is jön. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 30. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 2. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 19. 1 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 11. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 19. https://www.starwars.com/news/empire-at-40-empire-novelizations Cikk a 40. évfordulóra. Érdekesség hogy szerepel benne a film Kozmoszos regényváltozata is! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 29. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 31. Prowse és Márk a TESB-ről: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 3. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 19. Marjorie Eaton, az eredeti Palpatine! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 15. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.