Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az egyik vetítésen részt vevő nézők "I am your father." jelenet által kiváltott reakcióját bemutató videó 1980-ból:

Hozzászólás ideje:

Az a jó hogy akkor nem volt internet, az újságok meg akkoriban nem spoilereztek úgyhogy ez az infó alig jutott el valakihez. A többségnek megvolt a meglepetés. Lucast egyébként a spoilerek nem nagyon érdekelték. A prequeleknél is mindig előbb kijöttek az adaptációk (regények, képregények) mint maga a film. Én mindegyik premierre úgy ültem be hogy már a regényváltozatot is olvastam :D

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Az a jó hogy akkor nem volt internet, az újságok meg akkoriban nem spoilereztek úgyhogy ez az infó alig jutott el valakihez. A többségnek megvolt a meglepetés. Lucast egyébként a spoilerek nem nagyon érdekelték. A prequeleknél is mindig előbb kijöttek az adaptációk (regények, képregények) mint maga a film. Én mindegyik premierre úgy ültem be hogy már a regényváltozatot is olvastam :D

Ez a lényeg. Hogy akkoriban megjelent a regény a film elött(ami persze irdatlan angy marhaság szerintem), most meg az EP 9 után fél évvel még remény sincs a regényváltozatra. Hát nagyot változott a világ.

Hozzászólás ideje:

Szerintem nálunk is a film előtt jelent meg a könyvváltozat (ROTS), Bomarrhoz hasonlóan én is előbb azt olvastam és csak aztán láttam a filmet moziban.

Szerkesztve: - Nute Gunray

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Csak amcsiban jelent meg akkor, nálunk természetesen nem. :)

11 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Szerintem nálunk is a film előtt jelent meg a könyvváltozat (ROTS), Bomarrhoz hasonlóan én is előbb azt olvastam és csak aztán láttam a filmet moziban.

Igen én is úgy emlékszem hogy az EP3 könyvváltozata magyarul megjelent már a film elött. Emlékszem hogy féltem is nehogy valami spoileres dolog kiderüljön a könyvből, mert már többen olvasták a film elött.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
13 perccel korábban, Nute Gunray írta:

1 perccel korábban, Frenkie írta:

Igen én is úgy emlékszem hogy az EP3 könyvváltozata magyarul megjelent már a film elött. Emlékszem hogy féltem is nehogy valami spoileres dolog kiderüljön a könyvből, mert már többen olvasták a film elött.

Hogy kerül ide az EP3 könyvváltozata? :) Az EPV-ös topikban vagyunk és az EPV-ös regényről írtam. Amerikában 1980 április 12-én jelent meg, míg a film május 21-én.

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Frenkie írta:

Ez a lényeg. Hogy akkoriban megjelent a regény a film elött(ami persze irdatlan angy marhaság szerintem), most meg az EP 9 után fél évvel még remény sincs a regényváltozatra. Hát nagyot változott a világ.

Amerikában nem ennyire vészes a helyzet azért. Márciusban megjelent az USA-ban. Csak itthon nem jött még ki.

• 3 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Csütörtökön megnéztem a filmet és arra lettem figyelmes, hogy Ben azt mondta, hogy ő nem tud segíteni. A ROTJ egyik változatában Luke-nak a szellemek segítettek volna a végén. :hmm:

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

David Prowse 85. születésnapja alkalmából osztotta meg ezt a kis színfalak mögötti érdekességet:
106104796_3250969191612674_5643286040420

• 3 héttel később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A filmben Bren Derlint alakító színész magyar származású. :) John Ratzenberger - teljes nevén John Dezső Ratzenberger. Édesapja osztrák-magyar gyökerekkel rendelkezett. 

Szerkesztve: - caseyjones

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
  • 3 héttel később...
  • 4 héttel később...
  • 2 héttel később...
  • 1 hónappal később...
  • 1 hónappal később...
  • 3 héttel később...
  • 4 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.