Ody Mandrell Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Nagyon bejött, mint ahogy vártam is. Igazán kellemes mellékkarakter. Az űr nácik új nemzedékének jeles képviselője. Már most klasszikus az a jelenet amiben szónoklata után elsütik a Starkiller fegyverét. Az egy dolog, hogy a beszéde szinte a pszichopatákat idézi, de utána az a magasztos és fanatikus tekintet....brrrr. Biztos viszontláthatjuk még, én nagyon várom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Palpatine után a legjobb szónok. Nagyon hatásos beszéd volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 22, 2015 Author Share Posted December 22, 2015 Igen, szinte beleremeg az egész ember. Mióta várhatta már ezt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Nem szabad lebecsülni sem őt. Aki ilyen fiatalon tábornok lett, az valamit tud. Valószínűleg jó sok halott vetélytárs kövezte ki az útját. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 22, 2015 Author Share Posted December 22, 2015 Valószínűleg. Egyébként tetszik a rivalizálása Kylo -val. Már ha ezt annak lehet nevezni. Vajon Hux tudja kicsoda Kylo Ren? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dei Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Valószínűleg. Egyébként tetszik a rivalizálása Kylo -val. Már ha ezt annak lehet nevezni. Vajon Hux tudja kicsoda Kylo Ren? Egyszer Ben-nek nevezi őt Hux, szóval szerintem tudja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Egyszer Ben-nek nevezi őt Hux, szóval szerintem tudja. Igen? Én úgy emlékszem, hogy Ren-nek nevezte, de lehet félrehallottam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Egyszer Ben-nek nevezte, gúnyosan, ha emlékeim nem csalnak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 22, 2015 Author Share Posted December 22, 2015 Nekem se rémlik ez a Ben -nek nevezés... Viszont ha tudta ki ő, akkor már érthető is az undora iránta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pb69 Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Megvan benne a kurázsi, az egyszer biztos. Benne is bőven lakozik potenciál, főleg ha belegondolok abba, hogy Tarkin-ból a TCW és Rebels (az OT-t kiegészítve) milyen remek karaktert faragott, akkor meg is van a bizonyíték, hogy az ilyen velejükig romlott birodalmi tisztekből is rengeteget ki lehet hozni. Kíváncsi leszek mire mennek Kylo-val, mert egyelőre Hux egyértelműen ki akarja golyózni maga mellől, de Snoke nem hajlott a dologra. Továbbra is pártfogolja Ren-t, be akarja fejezni a képzését, nem tudom milyen szerepben tér majd vissza a 8-ban és ez mennyiben befolyásolja a kapcsolatukat Hux-szal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 (edited ) Mekkora törtető szemétláda már ez a Hux. Remélem túlélte a bázis pusztulását. Akkor a kereszteslovag majd kinyírhatná. Én úgy emlékszem, hogy Ren-nek nevezte, de lehet félrehallottam Én is úgy hallottam hogy Ren-nek nevezte. Akkor amikor beszámol a fővezérnek BiBi elszalasztásáról. Edited December 22, 2015 by Rog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Lehet itt félrehallottam akkor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakeSully Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Nagyon tudta fanatizálni a katonákat, ez tetszett benne. http://www.youtube.com/watch?v=d0k-VuRwxhw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 25, 2015 Author Share Posted December 25, 2015 Szó szerint ez egy ÁLLAT! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Amikor mondja a kis beszédét, szerintem a végére el is élvezett. Ez a csávó rosszabb, mint Tarkin volt. A jó kormányzó "csak" egy hidegfejű katonai vezető volt, ez viszont egy fanatikus pszichopata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 25, 2015 Author Share Posted December 25, 2015 Szerintem is, és eredetiben sokkal jobban átjön a fanatizmusa. Hogy lehet ennyire gyűlölni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Még hozzá jön az is, hogy milyen fiatal a korábbi, a Halálcsillagon összeülő vén trottyok gyülekezetéhez képest. Itt valami személyes dolog van a háttérben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pb69 Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Fanatizmusát és ideológiáját tekintve valóban brutális karakter. Ha a gyakorlati képességei is hasonló szinten vannak, akkor nagyon kemény dió lehet majd a Köztársaságnak. Kérdés, hogy a törtetése mennyire fizetődik ki, már a 7-ben elég erősen ki akarta golyózni maga mellől Kylo-t. Nem akarta, hogy két dudás legyen, Snoke viszont nem hajlott a dologra és valószínűleg direkt versenyezteti őket. Mondjuk Kylo szerintem annyira arrogáns, hogy mintha nem is foglalkoztatta volna Hux. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 25, 2015 Author Share Posted December 25, 2015 Szerintem Hux azért rühelli Kylo -t mert az Solo fia. Az meg egy megrögzött Birodalminak olyan mint a vörös posztó. Sokszor van ilyen érzésem amikor közös jelenetük van. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pb69 Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Ez is elképzelhető. Én azt hittem, hogy az Erőérzékenysége miatt. A Birodalomnál sokszor azt láttam, hogy a tisztek utálják a sith-eket és inkvizítorokat, mert nem tudják hova tenni az Erővel való kapcsolatukat. Kiváltságos helyzetben vannak, noha a mezei tisztek nincsenek meggyőződve arról, hogy igazán hatékonyak lennének. Némileg irigyek és szkeptikusak is, minden adandó alkalommal élvezettel használják ki, ha az Erőhasználó kollégák orra alá dörgölhetik a kudarcaikat. Hux is milyen büszkén mószerolja be Kylo-t Snoke-nál, hogy szerinte nem kell a droid, elég a lány. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 25, 2015 Author Share Posted December 25, 2015 Ez is lehet főleg annak fényében, hogy a Birodalom is miattuk bukott be... Ráadásul ha ehhez tényleg hozzá vesszük, hogy Kylo Solo fia akkor ennél erősebb utálat nem is kell. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Hux és Kylo nem azonos célért küzdenek, ez már elég lehet a tábornoknak. Hux az Első Rend fanatikus embere, aki a győzelmüket és a Köztársaság bukását szeretné, Kylo viszont mintha csak afféle másodrendű kérdésként kezelné ezt a Luke utána kutatása mellett- mármint nekem még nem derült ki egyértelműen, hogy Kylo az Első Rendnek is teljesen elkötelezett híve, úgy mint a saját egyéni küldetésének. Mintha az Első Rend számára csak egy eszköz lenne, nem pedig a cél, és mégis kiváltságos helyen áll, főleg Snoke-nál. Ez elég lehet Huxnak a neheztelésre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pb69 Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Ez is igaz. Én igazából Snoke esetében se tudom, hogy az Első Rend kapcsán milyen motivációi vannak. Sidious abszolút hitt a Birodalomban és annak elkötelezettje volt ideológiailag, ahogyan Vader is. Snoke-ról simán el tudom képzelni, hogy az aktuális céljainak épp megfelel ez a szervezet, de amúgy korántsem érdekli annyira az egész, mint anno Palpi-t. Ezért is lehet neki fontosabb Ren, Hux meg nyilván Kylo-n tudja ezt érzékeltetni, Snoke-ot nem meri nyíltan kritizálni. Snoke pl. meg se jelenik a nagy szónoklatnál, de Kylo is alkalmatlan lenne ilyen szerepre. Palpi-nál elképzelhetetlen lett volna, hogy ennyire háttérbe húzódjon és egy Hux szintű figura tartson meg egy ilyen beszédet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Nagyon tudta fanatizálni a katonákat, ez tetszett benne. Félelmetes végig az arckifejezése. Hux szerepéhez nagyon jó színészt találtak. Az Első Rend oldaláról nekem Hux lett a kedvenc karakterem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Hux és Kylo nem azonos célért küzdenek, ez már elég lehet a tábornoknak. Hux az Első Rend fanatikus embere, aki a győzelmüket és a Köztársaság bukását szeretné, Kylo viszont mintha csak afféle másodrendű kérdésként kezelné ezt a Luke utána kutatása mellett- mármint nekem még nem derült ki egyértelműen, hogy Kylo az Első Rendnek is teljesen elkötelezett híve, úgy mint a saját egyéni küldetésének. Mintha az Első Rend számára csak egy eszköz lenne, nem pedig a cél, és mégis kiváltságos helyen áll, főleg Snoke-nál. Ez elég lehet Huxnak a neheztelésre. É is így látom. Megkockáztatom, hogy az Első Rend nem csak Kylo-nak, hanem Snoke-nak is csak egy eszköz. Az Első Rendnek egy kemény vezér kellett, nekik meg egy haderő a terveik elérésének a támogatására. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Félelmetes végig az arckifejezése. Hux szerepéhez nagyon jó színészt találtak. Az Első Rend oldaláról nekem Hux lett a kedvenc karakterem. Számomra fura volt, amikor kiderült, hogy ellenoldali karaktert fog játszani, mert egy nyúlfarknyi szereptől eltekintve csak pozitív szerepekben láttam eddig (kb. 5-6 filmről van szó). A fiatalok közül leginkább vele kapcsolatban voltam képben akkor, amikor bejelentették a színészeket. Mit ne mondjak, egyáltalán nem okozott csalódást negatív karaktert játszva sem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 13, 2016 Author Share Posted February 13, 2016 Hux beszéde kellően érzékeltette milyen nagy esemény is volt ez a művelet az Első Rend számára. Ez Hux számára már a jövő hadviselését jelenti - egy háború, amelyet egyetlen lövéssel meg lehet nyerni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Csak aztán nem jött össze, legalábbis érzésem szerint ezzel a lövéssel csak kitörték a háborút, de meg még nagyon nem nyerték meg. Pláne, hogy elvesztették a csodafegyverüket. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 13, 2016 Author Share Posted February 13, 2016 Ez még kérdés számomra is. Még izgalmasabb most, hogy mi lett a kialakult helyzet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 (edited ) Mindenesetre most egy kicsit letört lehet szegény, hogy a fejére hullott a fétisét jelentő állomás plafonja. Vajon fog kapni ezért a gebaszért Snoketól? Edited February 13, 2016 by Merr-Sonn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts