Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Nagyon bejött, mint ahogy vártam is. Igazán kellemes mellékkarakter. Az űr nácik új nemzedékének jeles képviselője. Már most klasszikus az a jelenet amiben szónoklata után elsütik a Starkiller fegyverét. Az egy dolog, hogy a beszéde szinte a pszichopatákat idézi, de utána az a magasztos és fanatikus tekintet....brrrr. Biztos viszontláthatjuk még, én nagyon várom. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Palpatine után a legjobb szónok. Nagyon hatásos beszéd volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Igen, szinte beleremeg az egész ember. Mióta várhatta már ezt? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Nem szabad lebecsülni sem őt. Aki ilyen fiatalon tábornok lett, az valamit tud. Valószínűleg jó sok halott vetélytárs kövezte ki az útját. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Valószínűleg. Egyébként tetszik a rivalizálása Kylo -val. Már ha ezt annak lehet nevezni. Vajon Hux tudja kicsoda Kylo Ren? Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Valószínűleg. Egyébként tetszik a rivalizálása Kylo -val. Már ha ezt annak lehet nevezni. Vajon Hux tudja kicsoda Kylo Ren? Egyszer Ben-nek nevezi őt Hux, szóval szerintem tudja. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Egyszer Ben-nek nevezi őt Hux, szóval szerintem tudja. Igen? Én úgy emlékszem, hogy Ren-nek nevezte, de lehet félrehallottam Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Egyszer Ben-nek nevezte, gúnyosan, ha emlékeim nem csalnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Nekem se rémlik ez a Ben -nek nevezés... Viszont ha tudta ki ő, akkor már érthető is az undora iránta. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Megvan benne a kurázsi, az egyszer biztos. Benne is bőven lakozik potenciál, főleg ha belegondolok abba, hogy Tarkin-ból a TCW és Rebels (az OT-t kiegészítve) milyen remek karaktert faragott, akkor meg is van a bizonyíték, hogy az ilyen velejükig romlott birodalmi tisztekből is rengeteget ki lehet hozni. Kíváncsi leszek mire mennek Kylo-val, mert egyelőre Hux egyértelműen ki akarja golyózni maga mellől, de Snoke nem hajlott a dologra. Továbbra is pártfogolja Ren-t, be akarja fejezni a képzését, nem tudom milyen szerepben tér majd vissza a 8-ban és ez mennyiben befolyásolja a kapcsolatukat Hux-szal. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. (szerkesztve) Mekkora törtető szemétláda már ez a Hux. Remélem túlélte a bázis pusztulását. Akkor a kereszteslovag majd kinyírhatná. Én úgy emlékszem, hogy Ren-nek nevezte, de lehet félrehallottam Én is úgy hallottam hogy Ren-nek nevezte. Akkor amikor beszámol a fővezérnek BiBi elszalasztásáról. Szerkesztve: 2015. December 22. - Rog Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Lehet itt félrehallottam akkor. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Nagyon tudta fanatizálni a katonákat, ez tetszett benne. http://www.youtube.com/watch?v=d0k-VuRwxhw Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Szó szerint ez egy ÁLLAT! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Amikor mondja a kis beszédét, szerintem a végére el is élvezett. Ez a csávó rosszabb, mint Tarkin volt. A jó kormányzó "csak" egy hidegfejű katonai vezető volt, ez viszont egy fanatikus pszichopata. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Szerintem is, és eredetiben sokkal jobban átjön a fanatizmusa. Hogy lehet ennyire gyűlölni? Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Még hozzá jön az is, hogy milyen fiatal a korábbi, a Halálcsillagon összeülő vén trottyok gyülekezetéhez képest. Itt valami személyes dolog van a háttérben. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Fanatizmusát és ideológiáját tekintve valóban brutális karakter. Ha a gyakorlati képességei is hasonló szinten vannak, akkor nagyon kemény dió lehet majd a Köztársaságnak. Kérdés, hogy a törtetése mennyire fizetődik ki, már a 7-ben elég erősen ki akarta golyózni maga mellől Kylo-t. Nem akarta, hogy két dudás legyen, Snoke viszont nem hajlott a dologra és valószínűleg direkt versenyezteti őket. Mondjuk Kylo szerintem annyira arrogáns, hogy mintha nem is foglalkoztatta volna Hux. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Szerintem Hux azért rühelli Kylo -t mert az Solo fia. Az meg egy megrögzött Birodalminak olyan mint a vörös posztó. Sokszor van ilyen érzésem amikor közös jelenetük van. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Ez is elképzelhető. Én azt hittem, hogy az Erőérzékenysége miatt. A Birodalomnál sokszor azt láttam, hogy a tisztek utálják a sith-eket és inkvizítorokat, mert nem tudják hova tenni az Erővel való kapcsolatukat. Kiváltságos helyzetben vannak, noha a mezei tisztek nincsenek meggyőződve arról, hogy igazán hatékonyak lennének. Némileg irigyek és szkeptikusak is, minden adandó alkalommal élvezettel használják ki, ha az Erőhasználó kollégák orra alá dörgölhetik a kudarcaikat. Hux is milyen büszkén mószerolja be Kylo-t Snoke-nál, hogy szerinte nem kell a droid, elég a lány. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Ez is lehet főleg annak fényében, hogy a Birodalom is miattuk bukott be... Ráadásul ha ehhez tényleg hozzá vesszük, hogy Kylo Solo fia akkor ennél erősebb utálat nem is kell. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Hux és Kylo nem azonos célért küzdenek, ez már elég lehet a tábornoknak. Hux az Első Rend fanatikus embere, aki a győzelmüket és a Köztársaság bukását szeretné, Kylo viszont mintha csak afféle másodrendű kérdésként kezelné ezt a Luke utána kutatása mellett- mármint nekem még nem derült ki egyértelműen, hogy Kylo az Első Rendnek is teljesen elkötelezett híve, úgy mint a saját egyéni küldetésének. Mintha az Első Rend számára csak egy eszköz lenne, nem pedig a cél, és mégis kiváltságos helyen áll, főleg Snoke-nál. Ez elég lehet Huxnak a neheztelésre. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Ez is igaz. Én igazából Snoke esetében se tudom, hogy az Első Rend kapcsán milyen motivációi vannak. Sidious abszolút hitt a Birodalomban és annak elkötelezettje volt ideológiailag, ahogyan Vader is. Snoke-ról simán el tudom képzelni, hogy az aktuális céljainak épp megfelel ez a szervezet, de amúgy korántsem érdekli annyira az egész, mint anno Palpi-t. Ezért is lehet neki fontosabb Ren, Hux meg nyilván Kylo-n tudja ezt érzékeltetni, Snoke-ot nem meri nyíltan kritizálni. Snoke pl. meg se jelenik a nagy szónoklatnál, de Kylo is alkalmatlan lenne ilyen szerepre. Palpi-nál elképzelhetetlen lett volna, hogy ennyire háttérbe húzódjon és egy Hux szintű figura tartson meg egy ilyen beszédet. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Nagyon tudta fanatizálni a katonákat, ez tetszett benne. Félelmetes végig az arckifejezése. Hux szerepéhez nagyon jó színészt találtak. Az Első Rend oldaláról nekem Hux lett a kedvenc karakterem. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Hux és Kylo nem azonos célért küzdenek, ez már elég lehet a tábornoknak. Hux az Első Rend fanatikus embere, aki a győzelmüket és a Köztársaság bukását szeretné, Kylo viszont mintha csak afféle másodrendű kérdésként kezelné ezt a Luke utána kutatása mellett- mármint nekem még nem derült ki egyértelműen, hogy Kylo az Első Rendnek is teljesen elkötelezett híve, úgy mint a saját egyéni küldetésének. Mintha az Első Rend számára csak egy eszköz lenne, nem pedig a cél, és mégis kiváltságos helyen áll, főleg Snoke-nál. Ez elég lehet Huxnak a neheztelésre. É is így látom. Megkockáztatom, hogy az Első Rend nem csak Kylo-nak, hanem Snoke-nak is csak egy eszköz. Az Első Rendnek egy kemény vezér kellett, nekik meg egy haderő a terveik elérésének a támogatására. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Félelmetes végig az arckifejezése. Hux szerepéhez nagyon jó színészt találtak. Az Első Rend oldaláról nekem Hux lett a kedvenc karakterem. Számomra fura volt, amikor kiderült, hogy ellenoldali karaktert fog játszani, mert egy nyúlfarknyi szereptől eltekintve csak pozitív szerepekben láttam eddig (kb. 5-6 filmről van szó). A fiatalok közül leginkább vele kapcsolatban voltam képben akkor, amikor bejelentették a színészeket. Mit ne mondjak, egyáltalán nem okozott csalódást negatív karaktert játszva sem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 13. Hux beszéde kellően érzékeltette milyen nagy esemény is volt ez a művelet az Első Rend számára. Ez Hux számára már a jövő hadviselését jelenti - egy háború, amelyet egyetlen lövéssel meg lehet nyerni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 13. Hozzászólás ideje: 2016. Február 13. Csak aztán nem jött össze, legalábbis érzésem szerint ezzel a lövéssel csak kitörték a háborút, de meg még nagyon nem nyerték meg. Pláne, hogy elvesztették a csodafegyverüket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 13. Ez még kérdés számomra is. Még izgalmasabb most, hogy mi lett a kialakult helyzet. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Február 13. Hozzászólás ideje: 2016. Február 13. (szerkesztve) Mindenesetre most egy kicsit letört lehet szegény, hogy a fejére hullott a fétisét jelentő állomás plafonja. Vajon fog kapni ezért a gebaszért Snoketól? Szerkesztve: 2016. Február 13. - Merr-Sonn Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.