Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. (szerkesztve) Igazi ünnepet kellene varázsolni erre a gyönyörű évfordulóra. Van még egy évünk erre. Ide lehetne írni a tippeket, ötleteket. Én arra is gondoltam, kimehetnénk L.A.-be a celebration-ra. Meg lehetne szervezni. Igaz szűk körben, de már felmerült egy ilyen út lehetősége tavaly, a 2005-ös rendezvény kapcsán is. Hátha most összejönne! Szerkesztve: 2007. Június 26. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Hm... jövőre ilyenkor érettségizem... Donát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Hát ha mostanában kezdenénk szervezni, én bevállalnék egy ilyen utat. Csak ne ekkor kelljen vizsgáznom... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Nem rossz ötlet Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Ha lenne pénzem, akkor már tegnap kimentem volna. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Aki kimegy, az érezze magát jól az itthoniak nevében is! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. (szerkesztve) Igazi ünnepet kellene varázsolni erre a gyönyörű évfordulóra. Van még egy évünk erre. Ide lehetne írni a tippeket, ötleteket. Én arra is gondoltam, kimehetnénk L.A.-be a celebration-ra. Meg lehetne szervezni. Ez már nekem is megfordult a fejemben, csak azért nem mertem felajánlani, mert túl vadnak tünt elsőre De én mindenképp benne vagyok! Mivel ez évben már végleg elhagyom az iskolapadot igy a vizsgák tuti nem fognak közbeszólni Szerkesztve: 2006. Május 28. - Bomarr Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Nekem egyre jobban tetszik az ötlet, egy nagy akadálya lenne: az anyagiak. Alaposan utána kellene nézni, hogy kb. mennyi lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Az ötlet jó!!! Te lehetnél a fordító/tolmács. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Kb. 200 ezerre saccoltuk a költségeket (mindennel együtt). Gondolom ez az összeg beszűkíti a kiutazást vállalók névsorát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Glutty... 200 ezres? Heh... hát mondjuk a húgomnak a szüleim finanszíroztak egy moszkvai utat, talán rá tudom venni őket, hogy nekem meg finanszírozzanak egy los angelesi utat... nem tom, de ha rajtam múlik, én nagyon szívesen mennék. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Sajnos ilyen sok. És ez még csak sacc... Vízum, repülőjegy (oda-vissza), ottani költésgek, vásárlás...egy kissebb vagyon. De ilyen csak egyszer van az életben. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Te lehetnél a fordító/tolmács. Miért pont én? Vannak erre alkalmasabbak... Pláne, hogy én is saccolgattam csöppet, és kissé masszívnak találtam az összeget... Az ötlet továbbra is jó, csak valószínűleg ki kell hagynom... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Még nem mondok le róla, hátha mégiscsak sikerülne Bár tekintve a mostani anyagi helyzetet idehaza, erre nem sok esély van De azért agyalok a megoldáson (most úgy néz ki, hogy kb. a felét tudnám összeszedni, viszont a másik felét piszok nehéz lenne). Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Ha Lencivel tudnátok beszélni, lehet ő tudna segíteni. Elvégre ő többször is volt már az USA-ban, ha jól emlékszem... Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Szerencsére még van idő az utánajárásra, hátha betéved ide, vagy valaki utol tudja érni. Egész nap csak ez jár a fejemben, annyira jó lenne menni (nagy sóhaj). Addig filóztam, még végül arra jutottam, hogy kb. 80% az esélye annak, hogy tudnék menni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Ha Lencivel tudnátok beszélni, lehet ő tudna segíteni. Elvégre ő többször is volt már az USA-ban, ha jól emlékszem... Donát. Valóban, lenci! Majd megkeressük. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Ha Lencivel tudnátok beszélni, lehet ő tudna segíteni. Elvégre ő többször is volt már az USA-ban, ha jól emlékszem... Donát. Lehet, hogy mostanában is ott van, elég keveset jár erre. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Az ötlet kitűnő.Nekem is megfordult a fejemben.Két probléma van.Az egyik a pénz.A másik, hogy nem biztos, hogy a vízumot megadják.Szőrőznek nagyon.A pénzt még csak csak össze tudom szedni.Összetarhálom valahonnan.Vanank barátaim. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Vannak oda turista utak is, azoknak is csak adnak valamiféle ideiglenes vízumot. Nem létezik, hogy aki csak pár nap szétnézésre menne, az ne kapna valamilyen bejutási lehetőséget. Mondjuk csak meghatározott úticélra Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Szerintem a vízumot simán megkapnánk. Bár frenkie-ben nem vagyok biztos... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Ne gonoszkodj. Ilyen alapon nálam is erősen kétséges Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Engem már az osztrák határnál is alaposan megnéztek, pedig oda csak egy útlevél kellett akkor még. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Ne gonoszkodj. Szerintem ő érteni fogja a tréfát. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Persze értem.Amiket irkálok róluk azt nem igazán fogom a kérelembe beírni.Sőtz megmondom őszintén megfogtál vele.A Star Wars-ért megbocsájtok nekik. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Szerintem ő érteni fogja a tréfát. Nem is komolyan írtam, az össz mondandóm végén van egy ikon Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Odaát most olvastam, hogy lesz Celebration Europe találkozó jövő júliusban Angliában. Az első hivatalos európai SW találkozó lesz az évforduló alkalmából. Hmm, akár még ezt is meg lehetne célozni, ha nem jönne össze a Celebration IV. Közelebb is van, és vizsgák sem nagyon lesznek a tanuló fórumosoknak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Elég nagy szervezést igényelne, és már most el kellene kezdeni mozgolódni. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. És igen drága lenne ez is. De legalább egy közelebbi álom... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.