Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 14. Neketek is jó szórakozást Bomarr! Milyen az angol sör? Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Július 14. Hozzászólás ideje: 2007. Július 14. A sor jo, ma megint tesztelni fogjuk. Anthony Daniels oriasi volt, ahogy a mai tomeg is az! Udv mindenkinek! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 14. Hozzászólás ideje: 2007. Július 14. Egészségetekre! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 14. Hozzászólás ideje: 2007. Július 14. Igyatok egyet helyettünk is! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 14. Hozzászólás ideje: 2007. Július 14. Amint olvasom Atlasék beszámolóit az sw.hu-n olyan nagy "wasisdas" nincs a programban. Tényleg amolyan Expo jellege van az egésznek :S Kartondíszletek, jellmezesek......százméteres sorok..... Na majd kiváncsi leszek a fényképekre meg a videókra. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Amint olvasom Atlasék beszámolóit az sw.hu-n olyan nagy "wasisdas" nincs a programban. Tényleg amolyan Expo jellege van az egésznek :S Na majd varjatok ki a mi beszamolonkat Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Várjuk, várjuk... Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Na majd varjatok ki a mi beszamolonkat A kepes beszamolonkat. Ma is sokan vannak, es ugy nez ki, nem ez volt az utolso SW-rendezveny Europaban... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. A kepes beszamolonkat. Ma is sokan vannak, es ugy nez ki, nem ez volt az utolso SW-rendezveny Europaban... Pöstre nem akarnak jönni? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Amúgy az egy dolog, hogy sokan vannak, de van valami újdonság is a rendezvényben vagy az unalomig ismerős dolgok vannak kiállítva? :S Ergó az ár/érték arány milyen viszonyban van? Amúgy úgy tűnik a világ inkább az E3-mal van inkább elfoglalva. A sajtóban eddig én még a SW kiállításról nem olvastam. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Amint olvasom Atlasék beszámolóit az sw.hu-n olyan nagy "wasisdas" nincs a programban. Tényleg amolyan Expo jellege van az egésznek :S Kartondíszletek, jellmezesek......százméteres sorok.....Na majd kiváncsi leszek a fényképekre meg a videókra. Hát röhej, amit a net művel a Celebration Europe-pal. Aki ott van, annak biztos életre szóló élmény, de aki idehaza maradt, az 3 gyengécske youtube videón meg a starwars.hu beszámolóin kívül nudlit sem érez az "feeling"-ből. A CIV-nél legalább a SW.com blogja, a tfn hírei, meg a milliónyi fénykép/kamerás felvétel segítettek "közelebb hozni" az eseményt, most meg semmi. Nem baj, annál jobban várjuk a különböző SW közösségek hazaérkezését / élménybeszámolóit (SW Saga - természetesen a sor elején, SW.hu, SW Klub, egyéb haverok). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Íme egy a videók közül. Hát nem estem hanyat tőle :S Biztos helyszínen megvan a feeling de amúgy úgy érzem az egész egy nagy blamázs. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Azért én elvárnám, hogy valami újdonságot feldobjanak. Részletek a tv sorozatból, új trailer az animációs filmből, soha nem látott jelenetek a filmekből vagy valami hasonlók. Nagy rajongója vagyok a sztorinak de egy maréknyi kartondíszletért eszem ágába se jutott volna kimenni :S Az meg hogy beszélnek a színészek nem nagyon lelkesít mert angolt legfeljebb írott környezetből fordítok. Nah mindegy, majd hazajönnek a fiaink és lányaink oszt mesélnek. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Azért én elvárnám, hogy valami újdonságot feldobjanak. Részletek a tv sorozatból, új trailer az animációs filmből, soha nem látott jelenetek a filmekből vagy valami hasonlók. A tv sorozatról mondtak részletet, de sajnos lesújtó híreket: sehogy sem áll, talán még idén megtalálják az írókat, akik majd elkezdenek dolgozni a sztorin. Az animációs soroaztból teljesen felesleges bármit is mutogatni, ha másfél évvel eltolták a premierjét, minek csinálják neki a hype-ot. Ian McDiarmid viszont jó volt a színpadon, amikor a fejére húzta a zakóját, és úgy imitálta Palpatine-t - na, azon jót kacagtam. A lenti videóban az Obi-Wan jelmezbe öltözött imitátor NAGYON jóóó!!! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. A tv sorozatról mondtak részletet, de sajnos lesújtó híreket: sehogy sem áll, talán még idén megtalálják az írókat, akik majd elkezdenek dolgozni a sztorin.Az animációs soroaztból teljesen felesleges bármit is mutogatni, ha másfél évvel eltolták a premierjét, minek csinálják neki a hype-ot. Ian McDiarmid viszont jó volt a színpadon, amikor a fejére húzta a zakóját, és úgy imitálta Palpatine-t - na, azon jót kacagtam. A lenti videóban az Obi-Wan jelmezbe öltözött imitátor NAGYON jóóó!!! Oks, ezeket azért sejtettük, de mégis valahogy az egésznek nagyobb a füstje mint a lángja. Olyanok hangzanak el amiket már a nagyérdemű amúgyis tud a netről vagy más hírforrásból. Azért egy 30.-dik évfordulós hepajra illene valamit felmutatni. Pl mekkora feelingje lett volna, ha terítékre rakták volna a saga nagyfelbontású megjelenését Blu-rayen vagy HD-DVD-n. De ez csak egy példa amiről persze tudjuk, hogy még várat magára. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Persze, hogy nem ér semmit a Celebration otthon, a fotelben/karosszékben/stokedlin ülve. Ennek ott kint van értelme. Én már csak az 1:1-es N-1-es modellért is kimentem volna, hát arról nem is beszélve, milyen dolgokra tettem volna rá a kezem potom pénzekért (értsd, nem 30-40 000-be került volna egy olyan Lego ritkaság megszerzése, ami Mo-n meg sem jelent...). És akkor még csak Lonodn utcáiról szóltam, hol van még a rendezvény maga Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Mit értesz potom pénzeken Dzséjt? Én már a repjegy árán is kissebb szívinfarktust kapok. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Potom pénzen azt, ha 10 000-ből megveszem azt, ami itthon 40 000-ből éppen hogy csak. Nem kicsi különbség. Persze, ha Londonban mennék, nem is csak 10 000 HUF lenne a zsebembe. De mivel ugye se egy Celebration, se egy londoni kiruccanás nem az a fajta dolog, amivel a hozzám hasonlók sűrűn élnek, így nem is fájna a szívem 100-200 ezret kidobni. Persze, most nem is jött össze, majd legközelebb... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Ha beleveszed az útiköltséget máris ott vagy mintha itthon vennéd meg a cuccost Hát nekem meg fájna kidobni annyi pénzt :S Nagyon de nagyon különlegesnek kéne lennie ahhoz a programnak, hogy pont egy ilyenre költsek Nem is beszélve arról, hogy mire összesporolnám rá a pénzt máris tolokocsival vihetnének Nade egyszercsak itt is lesz valami hasonló hepaj. Úgy mint bő tíz éve. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 15. Na majd varjatok ki a mi beszamolonkat Várjuk! Legalább megtudhatjuk, valójában milyen is volt a CelEu. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Vajon mikor érkeznek ma a skacok? Oldi Te biztos tudod. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Ha jól sejtem már levegőben vannak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Akkor remélem este már itt lesznek újra! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Akkor remélem este már itt lesznek újra! Hát odafönt még nem maradt senki Na csak győzzék a beszámolókkal Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. (szerkesztve) Úgy értem a fórumon lesznek... Szerkesztve: 2007. Július 16. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. (szerkesztve) Úgy értem a fórumon lesznek... Tök mindegy. Ahoz is le kell szállniuk :D Szerkesztve: 2007. Július 16. - Oldfighter Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. (szerkesztve) Szerintem 16:30.-kor landol a gépük, szal' még el se indultak. Ellenkező esetben pedig már itthon vannak, mert 9:30-kor szállt le egy gép. Szerkesztve: 2007. Július 16. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Tök mindegy. Ahoz is le kell szállniuk Na ne beszélj... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Szerintem 16:30.-kor landol a gépük, szal' még el se indultak. Ellenkező esetben pedig már itthon vannak, mert 9:30-kor szállt le egy gép. Most egykor is van landoló gép. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Most egykor is van landoló gép. Csak az Malév. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.