Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Saga jubileum

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Amint olvasom Atlasék beszámolóit az sw.hu-n olyan nagy "wasisdas" nincs a programban. Tényleg amolyan Expo jellege van az egésznek :S Kartondíszletek, jellmezesek......százméteres sorok.....

Na majd kiváncsi leszek a fényképekre meg a videókra. :)

Hozzászólás ideje:

Amúgy az egy dolog, hogy sokan vannak, de van valami újdonság is a rendezvényben vagy az unalomig ismerős dolgok vannak kiállítva? :S

Ergó az ár/érték arány milyen viszonyban van? :)

Amúgy úgy tűnik a világ inkább az E3-mal van inkább elfoglalva. A sajtóban eddig én még a SW kiállításról nem olvastam.

Hozzászólás ideje:
Amint olvasom Atlasék beszámolóit az sw.hu-n olyan nagy "wasisdas" nincs a programban. Tényleg amolyan Expo jellege van az egésznek :S Kartondíszletek, jellmezesek......százméteres sorok.....

Na majd kiváncsi leszek a fényképekre meg a videókra. :)

Hát röhej, amit a net művel a Celebration Europe-pal. Aki ott van, annak biztos életre szóló élmény, de aki idehaza maradt, az 3 gyengécske youtube videón meg a starwars.hu beszámolóin kívül nudlit sem érez az "feeling"-ből.

A CIV-nél legalább a SW.com blogja, a tfn hírei, meg a milliónyi fénykép/kamerás felvétel segítettek "közelebb hozni" az eseményt, most meg semmi.

Nem baj, annál jobban várjuk a különböző SW közösségek hazaérkezését / élménybeszámolóit (SW Saga - természetesen a sor elején, SW.hu, SW Klub, egyéb haverok).

Hozzászólás ideje:

Azért én elvárnám, hogy valami újdonságot feldobjanak. Részletek a tv sorozatból, új trailer az animációs filmből, soha nem látott jelenetek a filmekből vagy valami hasonlók.

Nagy rajongója vagyok a sztorinak de egy maréknyi kartondíszletért eszem ágába se jutott volna kimenni :S Az meg hogy beszélnek a színészek nem nagyon lelkesít mert angolt legfeljebb írott környezetből fordítok.

Nah mindegy, majd hazajönnek a fiaink és lányaink oszt mesélnek. :)

Hozzászólás ideje:
Azért én elvárnám, hogy valami újdonságot feldobjanak. Részletek a tv sorozatból, új trailer az animációs filmből, soha nem látott jelenetek a filmekből vagy valami hasonlók.

A tv sorozatról mondtak részletet, de sajnos lesújtó híreket: sehogy sem áll, talán még idén megtalálják az írókat, akik majd elkezdenek dolgozni a sztorin.

Az animációs soroaztból teljesen felesleges bármit is mutogatni, ha másfél évvel eltolták a premierjét, minek csinálják neki a hype-ot.

Ian McDiarmid viszont jó volt a színpadon, amikor a fejére húzta a zakóját, és úgy imitálta Palpatine-t - na, azon jót kacagtam.

A lenti videóban az Obi-Wan jelmezbe öltözött imitátor NAGYON jóóó!!!

Hozzászólás ideje:
A tv sorozatról mondtak részletet, de sajnos lesújtó híreket: sehogy sem áll, talán még idén megtalálják az írókat, akik majd elkezdenek dolgozni a sztorin.

Az animációs soroaztból teljesen felesleges bármit is mutogatni, ha másfél évvel eltolták a premierjét, minek csinálják neki a hype-ot.

Ian McDiarmid viszont jó volt a színpadon, amikor a fejére húzta a zakóját, és úgy imitálta Palpatine-t - na, azon jót kacagtam.

A lenti videóban az Obi-Wan jelmezbe öltözött imitátor NAGYON jóóó!!!

Oks, ezeket azért sejtettük, de mégis valahogy az egésznek nagyobb a füstje mint a lángja. Olyanok hangzanak el amiket már a nagyérdemű amúgyis tud a netről vagy más hírforrásból. Azért egy 30.-dik évfordulós hepajra illene valamit felmutatni. Pl mekkora feelingje lett volna, ha terítékre rakták volna a saga nagyfelbontású megjelenését Blu-rayen vagy HD-DVD-n. De ez csak egy példa amiről persze tudjuk, hogy még várat magára.

Hozzászólás ideje:

Persze, hogy nem ér semmit a Celebration otthon, a fotelben/karosszékben/stokedlin ülve. Ennek ott kint van értelme. Én már csak az 1:1-es N-1-es modellért is kimentem volna, hát arról nem is beszélve, milyen dolgokra tettem volna rá a kezem potom pénzekért (értsd, nem 30-40 000-be került volna egy olyan Lego ritkaság megszerzése, ami Mo-n meg sem jelent...). És akkor még csak Lonodn utcáiról szóltam, hol van még a rendezvény maga :)

Hozzászólás ideje:

Potom pénzen azt, ha 10 000-ből megveszem azt, ami itthon 40 000-ből éppen hogy csak. Nem kicsi különbség. Persze, ha Londonban mennék, nem is csak 10 000 HUF lenne a zsebembe. De mivel ugye se egy Celebration, se egy londoni kiruccanás nem az a fajta dolog, amivel a hozzám hasonlók sűrűn élnek, így nem is fájna a szívem 100-200 ezret kidobni. Persze, most nem is jött össze, majd legközelebb...

Hozzászólás ideje:

Ha beleveszed az útiköltséget máris ott vagy mintha itthon vennéd meg a cuccost :D

Hát nekem meg fájna kidobni annyi pénzt :S Nagyon de nagyon különlegesnek kéne lennie ahhoz a programnak, hogy pont egy ilyenre költsek :) Nem is beszélve arról, hogy mire összesporolnám rá a pénzt máris tolokocsival vihetnének :D

Nade egyszercsak itt is lesz valami hasonló hepaj. Úgy mint bő tíz éve. :D

Hozzászólás ideje:
Szerintem 16:30.-kor landol a gépük, szal' még el se indultak. Ellenkező esetben pedig már itthon vannak, mert 9:30-kor szállt le egy gép.

Most egykor is van landoló gép.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.