Hozzászólás ideje: 2006. Július 25.19 éve Gondoljunk csak az utazásra, jóval kevesebből kijönne már az. Csak felvetem az ötletet, mert elvégre erre is van a topik.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 25.19 éve Lehet, ezt még mi is támogatnánk (mármint a családom)... jó lenne kijutni oda Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 25.19 éve Az ötlet jó, a felvetésén meg én is filóztam. Egy nagyságrenddel esélyesebb, mint Amerika. Viszont Anglia elég drága, szóval az ottlétünk sokba kerülne, ha az utazás olcsóbb is.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 25.19 éve Neked elég a fórumtalit megszervezned. Ezzel épp eléggé kiveszed a részed a társadalmi munkából. Angliát meg rábízzuk valakire.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 25.19 éve Lehet rajta gondolkodni. Még nincsenek részletek és úgyis egy év múlva lesz, szóval van idő
Hozzászólás ideje: 2006. Július 25.19 éve Szerző Neked elég a fórumtalit megszervezned. Ezzel épp eléggé kiveszed a részed a társadalmi munkából. Angliát meg rábízzuk valakire. OFF Azt is nehezen tudom megszervezni, ha nem ismerek semmit pesten. ON
Hozzászólás ideje: 2006. Július 25.19 éve Nyugi én ismerek pár helyet ahol sört mérnek. Szerkesztve: 2006. Július 25.19 éve - frenkie
Hozzászólás ideje: 2006. Július 25.19 éve Szerző Nyugi én ismerek pár helyet ahol sört mérnek. OFF Nem mondod! Látogass el a találka topikba, a fórum szekcióban. ON
Hozzászólás ideje: 2006. Július 25.19 éve Odaát most olvastam, hogy lesz Celebration Europe találkozó jövő júliusban Angliában. Hm! Hm hm hmmmmm. Attól függ ki lesz műsoron.... meg persze hogy tőlünk ki jön. Lehet hogy lehethogy....
Hozzászólás ideje: 2006. November 23.18 éve Hát az biztos hogy szívesen becéloznánk jónéhányan.... Matt Wood jön? (most ezt úgy kérdezem mintha ezen múlna... egy nyár nem csinál fecskét)
Hozzászólás ideje: 2006. November 23.18 éve Ide mehetnénk. Szép hely. De ha jól olvastam akkor hamarosan már le kéne adni a regisztrációt rá, mert nem végleges az ülőhely.
Hozzászólás ideje: 2006. November 23.18 éve Szerző Igen jó lenne. Csak nehogy Villányba köss ki helyette. Egyébként a mozizáson volt róla szó.
Hozzászólás ideje: 2006. November 24.18 éve Csak nehogy Villányba köss ki helyette. Villányba elmegyek előtte.
Hozzászólás ideje: 2006. November 27.18 éve Villányba elmegyek előtte. De aztán szép háttérképtervekkel térj ám vissza.
Hozzászólás ideje: 2006. November 27.18 éve Odaát most olvastam, hogy lesz Celebration Europe találkozó jövő júliusban Angliában. Az első hivatalos európai SW találkozó lesz az évforduló alkalmából. Hmm, akár még ezt is meg lehetne célozni, ha nem jönne össze a Celebration IV. Közelebb is van, és vizsgák sem nagyon lesznek a tanuló fórumosoknak. Reálisabb lehetne az angliai út. Lucas is megmondta: Európában mindig is jobban szerették a sw-t, mint a tengeren túlon. És még nem is voltam Angliéban.
Hozzászólás ideje: 2006. November 27.18 éve Szerző Reálisabb lehetne az angliai út.Lucas is megmondta: Európában mindig is jobban szerették a sw-t, mint a tengeren túlon. És még nem is voltam Angliéban. Ha jöttél volna Wallatoshoz, Te is elmondhattad volna a véleményed az úttal kapcsolatban. Nagy esély cvan rá, hogy kimegyünk Londonba.
Hozzászólás ideje: 2006. November 27.18 éve Ha jöttél volna Wallatoshoz, Te is elmondhattad volna a véleményed az úttal kapcsolatban. Nagy esély cvan rá, hogy kimegyünk Londonba. Feltétlenűl érdekel!
Hozzászólás ideje: 2006. November 27.18 éve Én is mennék,ha lehet.Kár,hogy kimaradtam a megbeszélésből-,pedig közel voltam...
Hozzászólás ideje: 2006. November 27.18 éve Szerző Én is mennék,ha lehet.Kár,hogy kimaradtam a megbeszélésből-,pedig közel voltam... Miközben az érkeztedre vártunk, szóba került a dolog. Turegga járt már kint Londonba, ő vázolta a lehetőségeket. Kb. ötvenezerből meglehetne úszni az egészet, de lehet, hogy még ennyi sem kellene.
Hozzászólás ideje: 2006. November 28.18 éve Miközben az érkeztedre vártunk, szóba került a dolog. Turegga járt már kint Londonba, ő vázolta a lehetőségeket. Kb. ötvenezerből meglehetne úszni az egészet, de lehet, hogy még ennyi sem kellene. 50 ezer?Abban minden benne lenne?
Hozzászólás ideje: 2006. November 28.18 éve Ha a belépők kb. annyiba fognak kerülni, mint a tengerentúlon, akkor soha nem fog kijönni 50ezerből.
Hozzászólás ideje: 2006. November 28.18 éve A repjegy a Wizzairnél cirka 30 ezer lenne, ha jól láttam. Aztán betömegközlekedni a szálláshoz/rendezvényre, plusz fizetni a szállásdíjat 3(?) napra, és még a belépőt is... valamiből meg élni is kéne... Szerintem 80 simán kellene rá.
Hozzászólás ideje: 2006. November 28.18 éve A repjegy a Wizzairnél cirka 30 ezer lenne, ha jól láttam. Aztán betömegközlekedni a szálláshoz/rendezvényre, plusz fizetni a szállásdíjat 3(?) napra, és még a belépőt is... valamiből meg élni is kéne... Szerintem 80 simán kellene rá. Én lehet hogy pont akkor júliusban leszek London-ban, a suli 35 ezerért mindennel együtt kiszállíttat. Egyébként ha egyszer kimennénk London-ba, nem 3 napra kéne.Legalábbis én kíváncsi vagyok Londonra a Star Wars-on kívül is. 80 ezrem biztosan nem lenne egy útra.
Hozzászólás ideje: 2006. November 28.18 éve Szerző A repjegy a Wizzairnél cirka 30 ezer lenne, ha jól láttam. Ha hónapokkal előbb megveszed a jegyet, Turegga szerint jóval olcsóbb. Csupán töredéke. Valahol 10 ezer környékén mozog.
Hozzászólás ideje: 2006. November 28.18 éve Ha hónapokkal előbb megveszed a jegyet, Turegga szerint jóval olcsóbb. Csupán töredéke. Valahol 10 ezer környékén mozog. Igen, én is így saccoltam a múltkor, max. 15 ezerre. De megnéztem a Wizzair honlapján, és koppantam egy nagyot. Júl. 12. esti indulás, 15. esti érkezés (ez szerintem a minimum, bár én hosszabb időre mennék, ha mennék), 7390 Ft/út+egyéb díjak (7870, illetve 8620 Ft). Ez összesen oda-vissza 31270 forintra rúg. És mindegy, mikor megyünk, egységesen ennyi. Gondolom, nyaralási szezonban nem adják olyan nagyon olcsón a jegyet Londonba, még hónapokkal korábban sem. Szerkesztve: 2006. November 28.18 éve - SimonZ
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.