Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 26. Amíg nem tudjuk, milyen történetet mesél el az ep9 és milyen háttérsztori jár hozzá, addig szerintem kár aggódni azon, hogy jó-e vagy rossz az egy év vagy a három év. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 26. @Yoda József Bízz a star wars show erejében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 26. @Ody Mandrell Az mikor szokott lenni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 26. Szerda délután. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 26. Jól van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 26. (szerkesztve) Ami igazából este nálunk. De ha jól tudom, karácsony van, így ma nem lesz rész így marad a jövő hét. szerk.: az előző heti SWShow ban elbúcsúztak tőlünk, szóval jövőhétre talán így durrantanak egyet... vagy várnak addig, amíg az idegeink kikészülnek. Szerkesztve: 2018. December 26. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 26. Nem lesz itt már semmi. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 31. Abba belegondoltatok már, hogy az egész ST története kb. egy évet ölel fel? Szó sincs évtizedes sith elnyomásról és kiépített birodalmi nomenklatúráról. Szerintem valami olyan megoldása lesz a konfliktusnak ami egy új szereplőtől ered, konkrétan az egész lényeges mondanivaló az Egyensúly és az Erő köré fog csoportosulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. Ha ez az egy év távolság valóban igaz, akkor e téren minden személyes jóslatomat megdönti a film. Én minimum három de inkább öt évben gondolkodtam eddig (tekintve az Ellenállás szakkör szintűre csökkenését a TLJ végén), hogy legyen idejük felkészülni az Első Renddel való leszámolásra, már ha arra sor kerül persze. Ez az egy év nekem azt jelenti, hogy vagy igen népszerű lett az Ellenállás ügye a galaxis lakói számára és tömegekben csatlakoztak, vagy hogy valami más külsős segítség érkezett nekik a film kezdetére. Még nem olvastam vissza minden fejleményt, szóval tévedhetek, csak reflektálok erre a meglepő hírre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. Sokat még nem tudni, sőt szinte semmit. Bármi lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Egy kis múltidézés. 2016. 01. 03. - 17:53, JakeSully írta: Tippem a finálére: Ben Solo és Rey Skywalker versus Snoke fővezér Áljék itt eme írás az utókor számára, hátha igazam lesz Rian a VIII forgatása előtt elolvasta ezt, aztán átírta Snoke szerepét. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. Snoke biztos benne lesz valamilyen formában maga Serkis is allandóan titokzatosan nyilatkozik a karakterről persze lehet direkt aztán majd meglátjuk. Valamilyen formába biztos viszontlátjuk én spec. meg örülni fogok neki, ha már RJ volt ilyen rendes és eltette láb alól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 5. (szerkesztve) https://makingstarwars.net/2019/01/star-wars-episode-ixs-snow-salt-or-ash-photos-from-black-park-trailer-might-be-near/ Ward is megjegyzi, hogy nagyon hasonlít a Starkiller Base felszínére Arról is ír, hogy a trailer első vágása már létezik elvileg Szerkesztve: 2019. Január 5. - Yoda József 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 5. 5 perccel korábban, Yoda József írta: https://makingstarwars.net/2019/01/star-wars-episode-ixs-snow-salt-or-ash-photos-from-black-park-trailer-might-be-near/ Ward is megjegyzi, hogy nagyon hasonlít a Starkiller Base felszínére Nooooooo! Remélem nem tesznek bele még egyszer egy bolygó pusztítót. Nagyon gagyi és olcsó húzás lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 5. A havat (sót, vagy akármilyen fehér anyagot) is hagyjuk már.... Mintha nélküle nem lehetne SW film. Talán csak a RO-ban nem volt ilyen cucc az új érában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. (szerkesztve) Mark Hamill Londonban van és szakáll nélkül. Elvileg vele most forgatnak, ha minden igaz. Ez azt is jelentheti, hogy Luke szakáll nélkül tér vissza, mint Erőszellem? Ja és kamu volt az üvegcsés kép a redditről. Már mindent bevetnek a trollok. Szerkesztve: 2019. Január 9. - Kenobi tábornok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Az érdekes lenne. Lehet, hogy csak a film végén a csoportképre ugrik be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Megoldják CGI-vel. Supermannél bevált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Az ep.8-ban már volt flashback szóval itt is lehetne. Ráadásul ma már nagyon profin tudják visszafiatalitani a szinészeket, szóval ha lesz szakáll nélküli Luke akkor szerintem egy visszaemlékezésben fogjuk látni. JJ anno eleve le is forgatott az ep.7-hez egy jelenetet, ahol a kis Bent Han és Leia elviszik Luke-hoz a Jedi templomba. Szóval JJ-től nem áll messze a flashback gondolata. Lehet hogy most élni fog vele. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. 1 órával korábban, Kenobi tábornok írta: Mark Hamill Londonban van és szakáll nélkül. Let the beard die. Shave it, if you have to. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. (szerkesztve) Pletykák is érkeztek, melyek két forgatáson dolgozó embertől származnak. Mindketten rendkívül elégedettek voltak a látottakkal, még örömkönnyeket is hullattak. Azt is megjegyezték, hogy ez a dicséret nem jelenti azt, hogy a rajongók minden vágya viszontlátható lesz a filmben, de úgy tűnik, hogy a Lucasfilm elégedett a filmmel. A belső reakciókon kívül a ThrowAnother9 elmagyarázta (a szivárogtató), hogy a film hihetetlenül nagy és epikus, még a Star Wars mércével mérve is, és a rajongók meg fognak lepődni. A forgatás jelenleg a film harmadik cselekmény szálára összpontosít, tehát még nem fejeződött be a forgatás. A produkció során egyidejűleg rengeteg mögöttes tartalom is készül, olyan nagy volomenűek is mint a The Secrets of The Force vagy a Director és a jedi. Szerkesztve: 2019. Január 9. - Ody Mandrell 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Ezekbe én is belefutottam és ennek a ThrowAnother9-nek a bejegyzései egész hihetően hangzanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Én az eddigi leghosszabb filmet várom. Akkor ezek szerint teaser tuti nem lesz a Celebration-ig, szerintem. Viszont egy cím jöhetne már. Amúgy ezek tényleg jó hírek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Szerintem is hosszú film lesz, bár nem hiszem, hogy a TLJ -nél hosszabb lesz majd, majd meglátjuk. A címet tippre ebben a hónapban megkapjuk. Mivel a Resistance mid-season trailere ma fog érkezni - és nem lesz állítólag The Star Wars Show - így a héten nem számolok ezzel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: a film hihetetlenül nagy és epikus, még a Star Wars mércével mérve is Ez a minimum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. 53 perccel korábban, Dzséjt írta: Ez a minimum. Sz*r leeeeesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Szerintem is ez lesz a leghosszabb Star Wars film, vagy 160 perces játékidővel 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 10. Azt pletykálják, hogy Adam Driver is Londonban van most és ebből arra következtetnek, hogy együtt forgatnak le közös jeleneteket Hamill-el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 10. Remélem nem flashback. Izgalmasabb lenne ha szellemként terrorizálná Kylot. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 10. Luke megjelenik Kylo előtt. Luke: Mondtam, hogy nem szabadulsz tőlem egykönnyen. Kylo: Nem érdekel. Hamarosan meglesz az Ellenállás főhadiszállásának a helyzete és eltiprom őket örökre. Luke: Nagyobb az erőm, mint sejtenéd. Kylo: Mondtam már, hogy nem érdekel. Nem tudsz megállítani. Luke: Dehogynem. Nagyobb az erőm. Kylo: Nem-nem. Te egy vénséges öregember vagy, aki azt hiszi azzal hogy megjelenik előttem és máris feladom. Luke: Hát nem látod? Vert helyzetben vagy. Nagyobb az... Kylo: Igen, tudom! Már ezerszer mondtad, ma is, meg tegnap is, sőt múlt héten is. Luke: Én... Kylo: Tűnj el!!! Eközben néhány Ren lovag a legfőbb vezér trónja mögött sugdolózik. 1. Ren lovag: Hej, a főnökünk begolyózott! 2. Ren lovag: Ez általában a főgenyák alaptulajdonsága. Hát nem tudtad? 1. Ren lovag: Mit? 2. Ren lovag: Aki egy birodalom uralkodója, a szenilitás képességét elsajátítja. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.