Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Jól látom, hogy semmi nem volt? Még SWs se? 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. (szerkesztve) Valami technikai probléma adódott vagy mi és ezért elhalasztották mára talán. Valószínűleg valami könyvvel kapcsolatos dolog lesz bejelentve. Címbejelentésre azt hiszem még várni kell egy darabig. Szerkesztve: 2019. Január 31. - Kenobi tábornok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Na jó én elengedtem ezt a dolgot. Semmi értelme itt tűkön ülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Ej de kár.. Pedig már elhittem, hogy meglesz az a fránya cím.. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Amúgy JJ Abrams is minek kreált Twitter meg Insta-fiókot, ha nem is használja? Ron Howardot tökre bírtam, amikor megosztott pár képet a kulisszák mögül meg Favreau is fain, hogy posztolgat. Kár, hogy Abrams nem ilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. (szerkesztve) Szerintem a TFA idején posztolgatott. Nekem rémlik pl. Luke robotkezében tartott kis üzenetecske, videóüzenet a Jakkuról, meg ilyesmik Amúgy nem lesz itt semmi sem, amíg be nem fejezik a forgatást. Bár mondjuk akkor sem értem, mi okuk van visszatartani a címet még mindig. Szerkesztve: 2019. Január 31. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Az EPVIII-nál ez sokkal gördülékenyebben ment. Gyakorlatilag augusztus óta egy szót nem szóltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. 27 perccel korábban, Yoda József írta: Szerintem a TFA idején posztolgatott. Nekem rémlik pl. Luke robotkezében tartott kis üzenetecske, videóüzenet a Jakkuról, meg ilyesmik Amúgy nem lesz itt semmi sem, amíg be nem fejezik a forgatást. Bár mondjuk akkor sem értem, mi okuk van visszatartani a címet még mindig. Lehet ultra spoileres. Star Wars Episode IX - Kylo dies. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sztike Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Ezek után remélem valami nagyon király címet találnak ki, amin hosszan el lehet majd agyalni... Egy Rise of the resistance szerű cím cseppet lehangolna személy szerint ennyi várakozás után.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Én is úgy vélem, hogy nem véletlen ülnek rajta eddig. De egy Balance of the Force szerű faék egyszerű címtől én is értetlenkednék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. (szerkesztve) Szerintem már rég megvan a cím. Az viszont tényleg érdekes, hogy mi tartja őket vissza attól, hogy bejelentsék? Marketing, forgatás vagy csak játszanak a rajongók türelmével? Szerkesztve: 2019. Január 31. - Kenobi tábornok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. (szerkesztve) Talán December 18-ig várnak vele? Szerkesztve: 2019. Január 31. - Kenobi tábornok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Bosszú a Solo miatt. Unjátok az SW-t? Akkor nem kaptok semmit. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sztike Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. (szerkesztve) Majd bejelentik a címet a celebrationon XD én már lassan ezt is kinézem belőlük... Szerkesztve: 2019. Január 31. - Sztike 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Az nagyon durva lenne. Szinte biztos, hogy nem várnak addig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Majd bejelentik 1 nappal a Celebration előtt a címet. Így kevesebb idő telik majd el a cím bejelentése és az első kedvcsináló között 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sztike Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Végülis holnap már február, gyorsan eltelik az a kis idő.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. A Solo rendkívül kreatív címénél meddig kellett várni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Nem néztem utána, de szerintem ez a legjobban elhúzott cím bejelentés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Lehet még agyalnak a cimen 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Rian azt mondta, hogy ő már rögtön az elején tudta a címet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Valami csóka állítólag chatelt a Nien Nunbot alakító színésszel és azt írta neki, hogy Február közepéig forgatnak. Szóval a címet majd vagy Február végén vagy Március elején fogják bejelenteni. Az szép lenne. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Speciális eset de a Jedi visszatér a végleges címét fél évvel a bemutató után kapta meg. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. 1 órával ezelőtt, Kenobi tábornok írta: Valami csóka állítólag chatelt a Nien Nunbot alakító színésszel és azt írta neki, hogy Február közepéig forgatnak. Szóval a címet majd vagy Február végén vagy Március elején fogják bejelenteni. Az szép lenne. Valaki megmondhatná mi köze van a címnek a forgatás végéhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. 16 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Valaki megmondhatná mi köze van a címnek a forgatás végéhez. Ez engem is érdekelne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Mi nem lehet? Az eddigiek szavainak ismétlése. A jedi szó nem lesz benne, ahogy, a force sem, és még sorolhatnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. (szerkesztve) 2019. 01. 29. - 9:56, Yoda József írta: Csak nem visszatér a Star Wars Show a héten? Lassan tényleg megkaphatnánk azt a címet... Kár, hogy nem írták melyik szerdán (Andy valami borzalmas ronda ezzel a hajjal)... Szerkesztve: 2019. Január 31. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Az illetékesek tényleg csipkedhetnék már magukat. 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 1. Újból megjelent a reddites szivárogtató. Elmondása szerint DJ-t felismeri Rose és Finn egy lebujban ami Mazé. A gengsztert Maz védi meg mert segít neki. What I’ve heard is that Benicio Del Toro is not in the film very much at all. He has a scene on Maz’ pirate barge but is never mixed in with any of the resistance directly. Rose notices him amongst the crowd and Finn apparently calls him out. At which point Lupita (Maz) defends him saying that he has been a supporter for the underground pirate rebellion since the events of TLJ. Benicio DT also had a scene in a closed set at pinewood where it’s just him and several Stormtroopers and a First Order General where he is laying face down and is kicked over by the General and several pyrotechnics were set off with wired stunt men were sent flying away The General is allegedly played by an actor of note he also recently did an ADR session at a recording studio in the area where he came in to re-record one or two lines. One of which is a sly “maybe?” 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 1. A film cinematográfusa megosztott egy képet a forgatásról. Sokat nem látni de ez legalább a forgatásról van. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.