csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 24. http://hu.ign.com/star-wars-anthology-rogue-one/18547/news/krennicet-meg-darth-vader-is-utalja Sejtettem, hogy így lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Egy új banner kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. (szerkesztve) Nagyon baró a klip és a kép is. Egyre jobban bírom K-2SO-t Dettó. Szinte azóta csípem mióta először megláttam. Szerkesztve: 2016. November 25. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. (szerkesztve) No ezek is bejövős képecskék. Szerkesztve: 2016. November 25. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Tetszik mind! Főleg a banner! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. A Vaderes poszter pöpec. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Nagyon pöpecek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Bail Organa személyesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Nagyon jók a promóciós anyagok...ez a Bail Organás kép pedig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Kellett az öreg nagyon! Én mostanában folyton azon sopánkodok, hogy miért nem maradt bent a 2000-ek delegációja jelenet a Sithekben.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Jó újra látni Bail-t. Hát ha még Tarkinról is kikerül egy kép... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. (szerkesztve) Jó látni Bail-t, csak az a kontraszt nagy, hogy alig öregedett valamit 20 év alatt, amíg Obi meg vagy 40-et. Szerkesztve: 2016. November 25. - Lenci Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Jó látni Bail-t, csak az a kontraszt nagy, hogy alig öregedett valamit 20 év alatt, amíg Obi meg vagy 40-et. Homok miatt van biztos. Anakint idézve: "Túl durva, érdes, ingerlő és behatol minden hova." Ez a kép akkor betalált anno. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Yeah! Majd megint dúdolni fogom amit anno kitaláltam: Organa ága, barackfa virága... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Jó látni Bail-t, csak az a kontraszt nagy, hogy alig öregedett valamit 20 év alatt, amíg Obi meg vagy 40-et. Hát nézd, Bail az elmúlt éveket helytartóként és szenátorként élte, ha nem egy coruscanti luxusházban, akkor az alderaani királyi kastélyban, szolgák között, a Galaxis legfrankóbb kajáit majszolva, luxusban. Ben meg egy poros kunyhóban a Galaxis közepétől legtávolabbi bolygón, ahol olyan a környezet, hogy még egy kis kertet sem kapálgathatott. Naná, hogy rajta jobban meglátszódik a kor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. (szerkesztve) A Malbus-Imi-csöves triót nagyon vagánynak érzem. Főleg csöves barátunkat. Ha az alábbi Organás poénkodásom esetleg bántó valakiknek akkor az érintettek inkább vegyék úgy hogy sztornóztam számukra. Közben rájöttem hogy egyesek számára valamelyest rosszul esett/eshet. A lényeg úgyis az hogy én is nagyon bírom Bailt. Szerkesztve: 2016. November 26. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Azért valljuk be őszintén, 2 és fél héttel a film előtt, édes keveset tudunk róla. Tavaly az ep7-ről már sokkal több morzsánk volt, ...de most mintha a többségnél az infó-éhség is csoffadtabb lenne. én speciel jobban várom, mint a 8-at... Mint már írtam nagyon örülök Organának,bár kicsit jobban elöregesíthették volna. Palpi, Tarkin, Leia, doridok cameójáról tudunk valamit esetleg? nagyon úgy rémlik, hogy nem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Ez csak az MSW-n múlik. Tavaly ők voltak az egyetlenek, akik fel tudták venni a kapcsolatot néhány belsőssel és kiszivárogtattak egy rakás részletet. Ez most nem jött össze, úgyhogy a filmről is kevesebbet tudunk, aminek a magam részéről örülök. Anno úgy ültem be az ep.7-re hogy az összes szálat és fordulatot ismertem. Most viszont a végkifejletet és néhány részletet leszámítva minden újdonság lesz. Persze a bemutató előtti egy hét szokás szerint más lesz: az enciklopédiák, kifestők, mesekönyvek meg a többi merchandising mind kikerülnek a boltokba, onnan meg egyenesen megy a netre az egész. Úgyhogy aki kiváncsi az másfél-két hét múlva spoilerek egész özönével lesz ellátva. Én a magam részéről ebben a szakaszban már hanyagolni fogom a spoileres részleget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Ez csak az MSW-n múlik. Tavaly ők voltak az egyetlenek, akik fel tudták venni a kapcsolatot néhány belsőssel és kiszivárogtattak egy rakás részletet. Ez most nem jött össze, úgyhogy a filmről is kevesebbet tudunk, aminek a magam részéről örülök. Anno úgy ültem be az ep.7-re hogy az összes szálat és fordulatot ismertem. Most viszont a végkifejletet és néhány részletet leszámítva minden újdonság lesz. Persze a bemutató előtti egy hét szokás szerint más lesz: az enciklopédiák, kifestők, mesekönyvek meg a többi merchandising mind kikerülnek a boltokba, onnan meg egyenesen megy a netre az egész. Úgyhogy aki kiváncsi az másfél-két hét múlva spoilerek egész özönével lesz ellátva. Én a magam részéről ebben a szakaszban már hanyagolni fogom a spoileres részleget. Igaz, de ha jobban belegondolunk, a végkifejletet sem ismerjük, csak nagy vonalakban. Annyit tudunk, hogy a tervrajzok felsugározódtak a Tantive IV-re, és hogy ezt Vader kiszagolta és már is az ep4 elején vagyunk. De hogy mi lett a bátor csapattal, akikről soha többé a későbbiekben nem hallunk semmit, mi lesz Krenoc-el, hogy jön a képe Tarkin stb. fogalmunk sincs.... Nem tudom ki hogy van vele, de ennem már most nagyon átértékelte az ep4-et... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Pablo szerint ez egy olyan jelenet, amit érdemes újranézni a Rogue One előtt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Már párszor újranéztem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Lehet, hogy a Lázadó flotta kicsit felpofozza a scarifi birodalmi flottát? Aztán meg a Halálcsillag cafatokra szedi a Lázadó flottát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Lehet, hogy a Lázadó flotta kicsit felpofozza a scarifi birodalmi flottát? Aztán meg a Halálcsillag cafatokra szedi a Lázadó flottát? Én is erre gondoltam, hogy a scarifi csatában biztos jól odavertek a lázadó hajóknak..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Lehet, hogy a Lázadó flotta kicsit felpofozza a scarifi birodalmi flottát? Aztán meg a Halálcsillag cafatokra szedi a Lázadó flottát? Nem. Állitólag a konfliktus Vader és Krennic között olyan jellegű, mint Vader és Motti között. Mindkét tiszt a HCS-t isteníti és lebecsüli az Erő hatalmát. Pablo erre gondol. Valószínú Krennic nem ússza meg annyival, mint Motti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Nagyon várom már! Az ilyen konkrétan kapcsolódó jelenetek ínyenc falatok lesznek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 27. (szerkesztve) Én Vader apánk helyében kivágnám a diri urat a légzsilipen át az űrbe ha az a pacák nagyon szemét lenne. Az ilyen akció nem passzol a nagyúrhoz nade akkor is úgy tennék. Amúgy az Erős fojtogatást is szívesen megnézném. Szerkesztve: 2016. November 27. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Én Vader apánk helyében kivágnám a diri urat a légzsilipen át az űrbe ha az a pacák nagyon szemét lenne. Az ilyen akció nem passzol a nagyúrhoz nade akkor is úgy tennék. Amúgy az Erős fojtogatást is szívesen megnézném. A képregényekben (kánon) azért használt zsilipes kivégzést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Akkor mégis passzol hozzá valamennyire az a dolog. Utánanézek majd azoknak a sztoriknak annak ellenére hogy nem igazán képregényezek már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Pablo szerint ez egy olyan jelenet, amit érdemes újranézni a Rogue One előtt Újra néztem megint. Teljesen másként nézem ezt a rész, mint valaha..... Több okból is fontos lehet.... 1. Lehet, hogy annak van nagy jelentősége amikor Tagge azt mondja, hogy "amíg ez a támaszpont nem működőképes...." tehát, még mindig nem 100%-os a cucc, és nyilván Palpi sík ideg, hogy már 20 éve ezen rugóznak és még mindig nincs teljesen kész.... nyilván a készenléti állapot kemény viták oka lesz a RO-ban... 2. De az is lehet, hogy a szenátus felosztása az ami itt nagyobb jelentőséggel bír, mint gondolnánk. Tán az egyik trailerben látott füstős terem a két vörössel és a(z) (szerintem) éppen valamire leülő Palpatine-val épp ehhez kapcsolódik.... 3., Most az is beugrott, hogy a fojtogatás is lehet a lényeg. Lehetséges, hogy Vader az uralkodó jóváhagyása nélkül fojtotta meg KRennic-et, ugye bár elég érdekes kéztartással fordul meg a trailerben, ...lehet, hogy valaki épp odaszól neki, hogy: "hé haver, azért ez nem kellett volna, ...a csávó technikai tudása nélkül nem minden csak játék és mese aprajafalván!" - ezért is lesz idegen Tarkin és mondja: "a marakodás nem visz előbbre... stb...." 4. No meg amire korábban is gondoltam, ...."veszélyesek az Ön csillagflottájára, de a támaszpontra semmiképpen sem." - mondja a nagypofájú Motti.... lehet, hogy valami rangos tisztnek szétlőtték a csillagflottáját.... Meg azt sem feledjük el, hogy ez a tanácskozás röviddel azután van, hogy a birodalmi guruk tudomására jutott, hogy megfújták a tervrajzokat.... ez egy válságtanácskozás is lehet.... huhh, ..sok minden jut az emberfia eszébe..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.