Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. - Vader a film végén a fénykardjával levág 7-8 lázadót azon az űrhajón, ahonnan átküldik a terveket Leia-ék hajójára. Nagyon durva jelenet. Vader nem találkozik a film főhőseivel. Nem átküldik hanem átadják fizikálisan. Ez egy nagyobb lázadó úrhajó amiben dokkol Tantive IV és Vader mire bejut a hajóra addig Leiaék elmennek. Legalábbis az egyiküktől konkrétan megkérdezték hogy átküldik vagy átadják fizikálisan és ő az utóbbit válaszolta. Ez a New Hope-ban elhangzottakkal kicsit érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. (szerkesztve) Nem átküldik hanem átadják fizikálisan. Ez egy nagyobb lázadó úrhajó amiben dokkol Tantive IV és Vader mire bejut a hajóra addig Leiaék elmennek. Legalábbis az egyiküktől konkrétan megkérdezték hogy átküldik vagy átadják fizikálisan és ő az utóbbit válaszolta. Ez a New Hope-ban elhangzottakkal kicsit érdekes. A Scarif-ról felsugározhatják Jyn-ék, amikor látják, hogy már úgysem tudnak elmenekülni. Igy mérik be a hajót, és innen veszi át Vader az irányítást. Szerkesztve: 2016. December 12. - Tibur55 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Tarkinra nagyon kíváncsi vagyok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. (szerkesztve) A Scarif-ról felsugározhatják Jyn-ék, amikor látják, hogy már úgysem tudnak elmenekülni. Igy mérik be a hajót, és innen veszi át Vader az irányítást. Ott igen a Scarif-ról felsugározzák az szinte biztos, csak nem egyből a Tantive IV-re ahogy számítani lehetett hanem egy másik hajóra. Szerkesztve: 2016. December 12. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. ez jó: http://www.nagybanya.ro/cikk/lehidaltak-a-nezok-az-uj-star-wars-filmtol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Ott igen a Scarif-ról felsugározok az szinte biztos, csak nem egyből a Tantive IV-re ahogy számítani lehetett hanem egy másik hajóra. Lehet, hogy egyből a Tantive IV-re, de az egy nagyobb hajóban dokkolt, így azt nem tudták egyből megtámadni a birodalmiak. Holnap minden kiderül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Nagyon érdekes, hogy hogyan lesz megoldva a film vége. Hogy startol el a Tantive IV és hogy veszi üldözőbe Vader a nagy rombolóval.... Mennyi idő telik el e között, és az ep4 eleje, a Tatuin elérése között. Meg ugye arról is szól a fámaa, hogy a Rogue One, önálló filmként is megállja a helyét, érdekes befejezés, hogy éppen amiért az egész filmben küzdöttek az "megmenekül", de üldözőe veszik. Annyira kíváncsi vagyok. Jujj.... Meg a Tarkin - Krennic csörtéket is nagyon várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. No és abban is erősen reménykedem, hogy a film helyszínei közt fellelhető lesz az Alderaan is. Az ep3 végén nagyon keveset látunk belőle. Jó lenne, ha most egy kicsit többet is megmutatnának ebből a kultúrvilágból, ami dramaturgiailag is jót tenne, és nagyobb traumaként élhetnénk meg a bolygó Tarkin általi elpusztítását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Csak benéztem ide de sikerült megúsznom, hogy sokat elolvassak. Nagyon vigyázni kell! A spoilermentes kritikákra viszont kíváncsi vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Én is be-benézek, csak tudnám miért? Tavaly is belefutottam pár moziban lőtt fényképbe. Nem kéne eljátszanom újra.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Szerintem most ilyen nem lesz mert egyike vagyunk az első bemutatandó országoknak. Nem is értem. Nagyon megágyaztunk magunknak a TFA eredményével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. (szerkesztve) Én is be-benézek, csak tudnám miért? Tavaly is belefutottam pár moziban lőtt fényképbe. Nem kéne eljátszanom újra.. Én is. De nem láttál bőgni a premier éjszakáján, pedig kedvem lett volna Szerkesztve: 2016. December 12. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. (szerkesztve) Több mint egy órányi Behind the scenes anyag lett elérhető. Jó szórakozást! Gareth Edwards Glyn Dillon & David Crossman John Knoll Mads Mikkelsen Neil Lamont & Doug Chiang Kathleen Kennedy Neal Scanlan Szerkesztve: 2016. December 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. A Geekz kritikusa már látta. Twitteren ennyit írt egyelőre: "A ROGUE ONE végén van egy olyan, de OLYAN jelenet... össze-vissza fogod pisálni magad tőle. (Kritika este.)" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. A Geekz kritikusa már látta. Twitteren ennyit írt egyelőre: "A ROGUE ONE végén van egy olyan, de OLYAN jelenet... össze-vissza fogod pisálni magad tőle. (Kritika este.)" Ez a Vader jelent lesz. Szó szerint oda fog b*szni a lázadóknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Nem mérvadó, de IMDB-n jól lecsúszott 7,7-re. Gondolom jövőhéttől már felfelé fog kerekedni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Szerintem törölni fogják az eddigi szavazatokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Index dicséri a filmet. Sixx nagy fikagép, és oda van érte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Nem mérvadó, de IMDB-n jól lecsúszott 7,7-re. Gondolom jövőhéttől már felfelé fog kerekedni. Ez főleg annak köszönhető hogy a film előtt elterjedt hogy a készitők ki nem állhatják Trumpot (ami végülis igaz) mire a hivei bojkottra szolitottak. Ha jönnek az igazi szavazatok ezek már nem annyira fognak érvényesülni. Már persze ha az embereknek tetszik a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Vannak már magyar kritikák bőséggel. Indexnek és origonak bejött, zalus 7-est adott rá. Szerinte kidolgozatlanok a karakterek és nem elég hatásos, viszont a látványvilág brutális és elképesztően autentikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Vicces hogy egy rakás kritika úgy dicséri hogy negativ példának az Ébredő Erőt hozzák fel. Hogy ahhoz képest mennyivel jobb. Nálam ha azt a szintet legalább csak picit meg tudja közeliteni imádni fogom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. (szerkesztve) Ja, hatalmas LOL! Tipikus újságírós baromság, hogy valamit csak úgy lehet dicsérni ha valamit az elődökből leszólsz. Teljesen más filmre számítok mint a TFA. Magyar Nemzet: "Nem lett elég sötét a Zsivány Egyes" A cikket inkább nem idézném be, borzadály. Egyébként a rottentomatoes.com -on 84% eddig! Szerkesztve: 2016. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Magyar Nemzet: "Nem lett elég sötét a Zsivány Egyes" A cikket inkább nem idézném be, borzadály. Pedig ha van valami amiben minden kritika egyetért az az hogy elég sötét lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Az Otherworldös Zoly szerint ez a legjobb Star Wars film Azért talált benne kivetnivalót is -ő ne talált volna!- de a dicséretekkel se spórol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Mennyire spoileres? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Szerencsére nem az. Olyat nem mond amit eddig ne tudtunk volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Tibur listáját nem olvastam el, abból elárul valamit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Azt én se olvastam Konkrétumot nem mond, igyekszik általánosan fogalmazni. Van hogy utal egy-két dologra de szerintem semmi igazi érdekességet nem lő le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. (szerkesztve) Ok, köszi. Huhuhh ez nagyon lelkes és pozitív. Szerkesztve: 2016. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Amúgy nekem van egy sejtésem mi fog történni azzal a bazi nagy lázadó hajóva (vezérhajóval?), amit se ezelőtt, se ezután nem látunk sehol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.