Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Pontosan.Kollégának nemrég mondta a nője, hogy nincs alkohol vagy megy visssza Pestre.Ha nekem ilyet mondana már mondanám:'hogy húzzál a halál ......

Mondják már meg kedves hölgyeim MIÉRT baj az ha férfiember néha hülyére issza magát?Tényleg nem értem.Másnapra kijózanodik.Nem ver meg senkit csak hülyén vigyorog.ÉS????Miért nem lehet ebbe beletörődni???Mert a srác a tiltás ellenére úgyis megissza amit kell a tiltás ellenére.Hát nem jobb békében élni???????????????????????????????????

Mondjuk azért, mert nem szeretném, ha a fiam az apja bamba arcát bámulja mikor a drága ilyen állapotban hazaér. Én láttam anyám hülyén mosolyogni, meg tátott szájjal aludni a kanapén, nem éppen felemelő, és mikor kicsi voltam, még ijesztő is volt.

Bár én magam e témában még engedékenynek is mondom, ha Sanyi szól, hogy haveri körbe megy, akkor szó nélkül elengedem.

Mégpedig azért, mert pontosan tudja, mi az a határ, amennyit megihat anélkül, hogy négykézláb jönne haza. :D Spiccesen hazajön, és vigyorog, de a gyerek csak annyit lát, hogy apa jókedvű. És nem lepődik meg, mert apa általában jókedvű - ital nélkül is! :)

Amúgy tényleg szükséges az, hogy valaki rendszeresen - havonta-kéthavonta hülyére issza magát? Anélkül nem élet az élet?

Tinkával egyet értek, az a pasi nem először húz(hat)ta ki a gyufát. sajnos :)

Hozzászólás ideje:
Frenkie, a múltkor ki is mondta, hogy a csaj kedvéért még a piáról is szívesen leszokna? :)

Off

Bizony, akkor ezt mondta, most meg az ellenkezőjével jön, elég érdekes :)

Márti jókat írt.

Az is igaz, hogy nem egyformán tudja mindenki elviselni, ha a párja többet iszik a kelleténél. Nekem mondjuk feláll a hátamon a szőr, ha totál dülöngélő részeg embert látok, bárki az, eleget láttam és tapasztaltam hozzá, hogy egy életre is sok legyen.

Hozzászólás ideje:
Frenkie, a múltkor ki is mondta, hogy a csaj kedvéért még a piáról is szívesen leszokna? :P

Én megtenném, de nem kell mindenkinek engem utánozni. :P A másik, hogy először el kell dönteni.De 9 év együttjárás után mert összeköltöznek, most jön az ultimátum?Ez a csúnya.A pali tök normális nem issza le magát sose.Ésszel iszik.

Hozzászólás ideje:
Én megtenném, de nem kell mindenkinek engem utánozni. :P A másik, hogy először el kell dönteni.De 9 év együttjárás után mert összeköltöznek, most jön az ultimátum?Ez a csúnya.A pali tök normális nem issza le magát sose.Ésszel iszik.
Frenkie, annyi év után meg főleg fájdalmasabb lenne ha a pasi nem tudná magát kontrollálni bizonyos helyzetekben. Az alkohol hatása alatt érvényüket vesztik a gátlások legnagyobb része. Ha netalán összeszólalkoznának a legkisebb ügyen is, már rögtön nem abban a mederben folyna a beszélgetés ahogy józanul tenné az illető, hiába érzi úgy, hogy ő még határon belül van. Igyon meg vacsorára egy pohár bort, vagy sört, de ennyit és ne többet.

Nem akarok ítélkezni ugyan olyan felett akit nem ismerek, de megértem a csaj aggályait ilyen helyzetben.

Hozzászólás ideje:
Frenkie, annyi év után meg főleg fájdalmasabb lenne ha a pasi nem tudná magát kontrollálni bizonyos helyzetekben. Az alkohol hatása alatt érvényüket vesztik a gátlások legnagyobb része. Ha netalán összeszólalkoznának a legkisebb ügyen is, már rögtön nem abban a mederben folyna a beszélgetés ahogy józanul tenné az illető, hiába érzi úgy, hogy ő még határon belül van. Igyon meg vacsorára egy pohár bort, vagy sört, de ennyit és ne többet.

Nem akarok ítélkezni ugyan olyan felett akit nem ismerek, de megértem a csaj aggályait ilyen helyzetben.

Pontosan egy pohár borról szól.A csávó nem alkoholista.Egy-két pohár bort iszik csak.

Hozzászólás ideje:

Szőke hölgy meséli a barátnőjének

- Képzeld, tegnap szervizbe vittem az autót.

- És, rendben van vele minden?

- Igen, hál istennek.

- Én ilyenkor mindig félek, hogy átver a szerelő.

- Én is féltem, de aztán megnyugodtam, amikor kiderült, hogy csak irányjelző-folyadékot kellett után tölteni.

:P

Hozzászólás ideje:

Egy férfi ül a vonaton, hatalmas, sötét monokli van a szeme alatt. Arra jön egy másik férfi, szintén hatalmas monoklija van, leül. Megszólal az első:

-Micsoda véletlen! Mindkettőnken ilyen csúnya, nagy monokli van a szeme alatt! Megkérdezhetem, ön hogyan szerezte?

Erre a másik:

- Voltaképpen egy freudi elszólás volt az oka. A jegypénztárnál álltam sorba, amikor megláttam, a hosszú, szőke hajú kiszolgáló lányt, akinek olyan nagy mellei voltak, amilyet még életemben nem láttam. Meg akartam kérdezni, hogy merre van a mellékhelység, de véletlen az csúszott ki a számon, hogy: "Melle van, nagy, a szentségit!" Erre benyomott egyet. És maga hogyan szerezte a monokliját?

- Hát igazából nekem is egy freudi elszólás volt az oka. Reggel a feleségemnek azt akartam mondani, hogy "Drágám, töltenél még egy kis kávét?", és véletlenül az csúszott ki a számon, hogy: "A k*rva anyádat te kövér p*csa, te b*sztad el az egész életemet!"

Hozzászólás ideje:

Anno a holdért folytatott nagy verseny során Armstrong eljut a holdra. 10 perc múlva üzenet:

- Houston! Baj van! Az oroszok már rég itt vannak! Már a hold negyedét vörösre festették!!!!!

- Hagyja őket érvényesülni, Armstrong.

Újjabb 10 perc múlva:

- Houst...on! Már a hold fele...

- Mondtam valamit Armstorng!!!

Fél óra múlva:

- Houston! A hold háromnegyede vörös, de elfogyott a festékük! Mit tegyek?

- Adjon nekik.

Armstorng nem tudja mire vélni a dolgot, de ad az oroszoknak festéket.

5 perccel később:

- Houston! Az egész hold vörös!

- Elmentek?

- El!

- Jó. Akkor fogja a fehér festéket, és fesse fel ki*aszott nagy betűkkel, hogy ´Enjoy Coca-Cola´ !

Hozzászólás ideje:

Apukám és kisfiam elmentek sétálni. Nolli természetesen a kismotorján, apám meg loholt utána. Egyszer csak 3 csajszi jött szemből nekik az úton, kocogtak. (Rendőrtiszti fősulis csajok). Mikor Nollival egyvonalba értek, kisfiam elrikkantotta magát: Futáááás! A három csajszi egymásnak ment, úgy röhögött! :oops:

Hozzászólás ideje:

Amikor Isten a férfit teremtette

Isten megteremtette a szamarat, azt mondta neki:

Te egy szamár vagy! Állandóan dolgozni fogsz reggeltől-estig, és súlyos terheket cipelsz majd a hátadon! Füvet fogsz enni, és nem leszel intelligens. 50 évig fogsz élni!

Erre azt válaszolta a szamár:

50 év túl hosszú idő, kérlek, adj csak 30 évet!

Így is történt.

Ekkor megteremtette Isten a kutyát, és azt mondta neki:

Te egy kutya vagy! Őrzöd az ember javait és a legjobb barátja leszel! Azt eszed, amit az ember meghagy és oda dob neked! 25 évig fogsz élni!

A kutya válaszolt:

Isten, 25 év túl hosszú élni, kérlek, adj csak 10 évet!

Így is történt.

Ekkor megteremtette Isten a majmot, és azt mondta neki:

Te egy majom vagy! Fáról fára fogsz ugrálni, és úgy viselkedsz majd, mint egy idióta! Szórakoztató leszel, és 20 évig fogsz élni!

Azt válaszolta erre a majom :

Isten, 20 év túl hosszú idő a világ bohócaként élni. Kérlek, adj nekem csak 10 évet!

Így is történt.

S végül megteremtette Isten a férfit, majd azt mondta neki:

Te egy férfi vagy! Az egyetlen értelmes élőlény, aki a földön él! Te kihasználod az intelligenciád, más élőlények uralkodója leszel! Te leszel a föld uralkodója, és 20 évig fogsz élni!

Erre azt válaszolta a férfi:

Isten, férfinak lenni 20 évig elég kevés! Kérlek, add nekem még a 20 évet a szamártól, 15 évet a kutyától és a 10 évet a majomtól, amiről Ők lemondtak!

Ekkor Isten elrendelte azt, hogy a férfi 20 évig úgy éljen, mint a férfi, aztán házasodjon meg!

Aztán 20 éven keresztül, mint egy szamár dolgozzon reggeltől-estig, s nehéz munkája legyen!

Később gyermekei legyenek és további 15 éven keresztül tegye azt, mint egy kutya, őrizze a házat, és egye azt, amit a család meghagy neki!

Az öregségére maradó 10 évben pedig viselkedjen úgy mint egy majom, mint egy idióta az unokái szórakoztatása végett!

Így is történt...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.