Hozzászólás ideje: 2010. Április 22.15 éve Szegény Ohio Expressz tagjai most csapkódhatják a homlokukat.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 23.15 éve Nem egyszerű kutyának lenni ahol macska is van. http://www.indavideo.hu/video/Kutya_macska_baratsag_7
Hozzászólás ideje: 2010. Április 27.15 éve Szerző No kérem a futball se a tökéletes emberek játéka, és a dolog pikantériája maga a zene
Hozzászólás ideje: 2010. Április 27.15 éve Először nem tudtam eldönteni hogy a focistákon vagy a zenén szórakoztam-e jobban aztán megnéztem hang nélkül és arra jutottam hogy a mjúzik nagyon sokat dob rajta.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 1.15 éve Miért raksz be ide ilyen videót???? A topik erről szól? Ne tegyél ilyet legközelebb. Teljesen tönkretetted a jókedvem. Nem bírom nézni ha egy állat szenved. Szerkesztve: 2010. Május 2.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Szerintem se. Ráadásul ez nem pullmonum-compressios reanimatio, hanem ahogy a macsekokat ismerem, szimpla "dagaszt"-ás.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 3.15 éve Egy fiú egy elragadó lányt visz autókirándulásra. Már órák óta kocsikáznak, mikor a fiú egy elhagyattott helyen megáll. Hiába próbálja megcsókolni a lányt, az hidegen elutasítja: - Ne is próbálkozz! Én tisztességes lány vagyok, és az is akarok maradni. - És ezt most mondod, tíz liter benzin után?
Hozzászólás ideje: 2010. Május 3.15 éve Ha ezt előre tudja a gyerek akkor biztos el se indul a csajjal.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 4.15 éve Most már tudom miért pokoli a konyhája. Igazi ördögfióka volt.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 4.15 éve Most már tudom miért pokoli a konyhája. Igazi ördögfióka volt. Hát én még egy részt se néztem végig. Valahogy nekem kezdet el viszketni a tenyerem, hogy pár tahó beszólása után lekeverjek neki egy sallert De ha belegondolunk, akkor viszont tök igaza van. Csak a stílus, a stílus....
Hozzászólás ideje: 2010. Május 4.15 éve Húgom miatt elkaptam pár részt. Hát én is belemártogatnám a kobakját a rotyogó levesbe, az fix.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 4.15 éve Én szinte teljesen elhatárolódtam tőle. Ahogy elkezdik nyomni a reklámját vagy adás közben átkapcsolok a V3-ra már váltom is a csatornát.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.