Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. (szerkesztve) Dzséjt is ezt csinálta kiskorában: Szerkesztve: 2010. Július 17. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Te jó ég! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Milyen elmebeteg játék ez? Ki az aki a szájába veszi a figurákat? Nem hittem volna hogy ilyen kétezik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Han Solot hogy találta ki,abba nincs semmi amiről fel lehet ismerni,és még azt is ,hogy melykbe van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Leia, klón, Han Solo gyerek szájába nem való Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. A második világháborúban Magyarország hadat üzent az USA-nak. Magyarország nagykövete bement a washingtoni külügyminisztériumba, majd átadta a hadüzenetet. Ezután a következő beszélgetés zajlott le: USA Külügyminiszter: - Mi az Önök államformája? Magyar nagykövet: - Királyság. - És ki a királyuk? - Nincs királyunk, hanem kormányzónk van. - Ki a kormányzó? - Vitéz Horthy Miklós tengernagy. - És van Önöknek tengerük? - Az nincs. - Értem. Van az USA-val szemben területi követelésük? - Nincs. - Van valamilyen országgal szemben területi követelésük? - Igen. Ausztriával, Csehszlovákiával, Romániával... - Értem. És azokkal szemben is hadat viselnek? - Nem, ők a szövetségeseink. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Nekünk a töri tanár mesélte el anno ezt a szösszenetet, már akkor is nagyon tetszett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Nekünk a töri tanár mesélte el anno ezt a szösszenetet, már akkor is nagyon tetszett Annyira jellemző. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Ez naaaagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. A kínzások netovábbja. Lennék én itt "hóhér". http://videa.hu/videok/vicces/csiki-vicc-0dV78FZ43yLXLEqd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Egy férfi napozik a tengerparton. Este nézi magát a tükörben és látja, hogy mindenhol szépen lebarnult, csak a farka maradt fehér. Másnap kimegy a tengerpartra és beássa magát a homokba, csak a farkát hagyja kinn a napon, hogy az is barna legyen. Arra sétál két idős hölgy, megállnak a dákó előtt és nézik hosszasan. Az egyik megpiszkálja a napernyőjével, majd bánatosan mondja a barátnőjének: - Látod drágám, ez a dolog engem 20 évesen nagyon izgatott, 30 évesen megőrültem érte, 40 évesen könyörögtem érte, 50 évesen a lelkemet odaadtam volna érte, 60 évesen imádkoztam érte. Itt vagyok 70 évesen, a k*rva életbe vadon terem és én nem tudok lehajolni érte! Nyuszika füvezik a folyó partján, odamegy hozzá a vidra: - Mit csinálsz, nyuszika? - Füvezek, vidra! - Megmutatod, hogy kell? - Szívj egy jó nagyot, s vedd le. Szippant egyet a vidra s kifújja. - Nem úgy! Tartsd magadban, majd utána fújd ki! Sehogy sem megy a vidrának. - Na tudod mit, szívj egyet s merülj le a víz alá! Lemerül a vidra, magában tartja a füstöt s átúszik a másik partra. Kiemelkedik a vízből, kifújja a füstöt, szuper el van szállva. Ott áll a víziló s látja hogy a vidra milyen jól érzi magát. - Menj át a nyuszihoz, hogy tanítson meg téged is! Átmegy a víziló, kiemelkedik a vízből. A nyuszika megrémülve: - B*szki vidra, fújd ki, fújd má ki!!! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. A másodikat csak én nem értem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. A másodikat csak én nem értem? A nyuszi azt hitte, fölpuffadt a vidra, mert nem fújta ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Akkor ő is el volt már szállva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. (szerkesztve) Emlékeztek még arra amikor Locke Jani bá elment vadászni? Gondoltam átvariálom egy kicsit a sztorit. LOST - Alternate Story Szerkesztve: 2010. Július 20. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Ehhh a FOX letiltotta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. (szerkesztve) Időközben néhány országban zárolták így linkről nem is lehet nézni. Felraktam máshová és az előző linkjét pedig cseréltem. Szerkesztve: 2010. Július 20. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. A Predatorvadász Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Időközben néhány országban zárolták így linkről nem is lehet nézni. Felraktam máshová és az előző linkjét pedig cseréltem.Jó lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. A Predatorvadász Igazi badass gyerek ez a Locke. Jó lett. Köszi! Már jó régóta akartam egy ilyesmi több forrásból való sztorikát kreálni szóval ideje volt már hogy megcsináljam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Ezeken már megint szétröhögtem az arcomat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Az üldözős rész übernagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Jó volt ez a predis videó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Köszi! Remélem másoknak is tetszik négyünkön kívül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Nem kell kommentálnom, remélem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. (szerkesztve) Köszi! Remélem másoknak is tetszik négyünkön kívül. Most már öt. Grat. jó lett! Más: Kíváncsi vagyok, hogy vajon a kép elkészülte után, hogy üti agyon az ásóval kedves "kubikus" barátainkat. Szerkesztve: 2010. Július 23. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. THX! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Gyerek nem semmi! Vágok neki kockára sárgadinnyét, de nem ette. Egy tíz perc múlva megkérdeztem: Nolcsi, kérsz dinnyét? Mire gyerek elgondolkozott, majd kivágta: Kérsz dinnyét! Pirosat! Természetesen vágtam neki a görögből. Már alig van belőle! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Jó az ízlése. A görög sokkal finomabb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Kíváncsi vagyok, hogy vajon a kép elkészülte után, hogy üti agyon az ásóval kedves "kubikus" barátainkat. Ahogy azt kell Jó az ízlése. A görög sokkal finomabb Bizony Már a kicsik is tudják kapásból, mi a jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.