Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Másodpercekre(?) a haláltól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Mennyi hülye ember van! Mondjuk az utolsó photoshopos dolgot kár volt belerakni. A gördeszkás gyereket meg nem sirattam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Biztos fájhatott.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Fradi poén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. LOL Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Haha! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. aranyosak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Általános iskolai szimfonikus zenekar :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Nem tudom, hogy volt-e már, de szerintem nagyon vicces. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Szerintem is vicces Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. 10 dolog amit ne tegyél meg egy internet kávézóban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. A kommandósok igazán elvihették volna az ipsét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. - Nagy fehér misszionárius, látja sok fekete asszony? - Igen, törzsfőnök. - Nagy fehér misszionárius kívül lenni még más fehér az őserdőben? - Nincs más, törzsfőnök. - Hát akkor nagy fehér misszionárius ide figyelni! Fekete asszonynak születni csupa fehér gyerek! Ezért nagy fehér misszionáriust, most fekete emberek büntetésből megenni! - Törzsfőnök! Látod ott a domboldalon a kecskéimet? - Látni. - Milyen színűek? - Mind lenni fehér. - És látod köztük azt a néhány teljesen fekete kis gidát? - Látni. - Na, és mi a véleményed? - Ha, nagy fehér misszionárius hallgatni, nagy fekete törzsfőnök is hallgatni... Hazatérve a férj látja, hogy a felesége lázasan csomagolja a bőröndjét. - Te meg mit csinálsz? - kérdezi döbbenten. - Elköltözöm Londonba. Úgy hallottam, hogy az örömlányok 400 fontot is kapnak azért a szolgáltatásért, amit én ingyen nyújtok neked. A férj ekkor elővesz egy másik bőröndöt és ő is elkezd csomagolni. - Hát te meg hova készülsz? - kérdezi az asszony. - Megyek én is Londonba. Kíváncsi vagyok, hogy fogsz megélni évi 800 fontból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Diszkóban kérdi a srác a lányt: - Mi a foglalkozásod? - Én aHewlett Packard Magyarország Zrt. Central European központja 4-es számú headquartere Office Diviziójának Help Desk managere vagyok. És a tiéd? - Ács. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Örök klasszikus Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. És örök igazságot rejt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. (szerkesztve) Angolosok előnyben http://www.hotsynch.com/funny/fb.html?ref=.../fb.html?ref=nf Szerkesztve: 2010. Szeptember 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Mókás volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. És a legdurvább, az örök, a megismételhetetlen: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Tud a srác. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Bumm a fej(é)be! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Tud a srác. Megafrászban a helye! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Ody, ezt csak neked. A térképes dolog kapcsán. http://alphadesigner.com/project-mapping-stereotypes.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. A nap kérdése és válasza: - Egy sört kérek! - Alkoholmentes jó lesz? - Játékpénz jó lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. A nap kérdése és válasza:- Egy sört kérek! - Alkoholmentes jó lesz? - Játékpénz jó lesz? Ez nagyon nagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Angolosok előnyben http://www.hotsynch.com/funny/fb.html?ref=.../fb.html?ref=nf Épp most láttam magyarul, tegnap, de nem találom az előzmények között... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Focisoknak a szomorú valóság Találkozik az észt, a bolgár meg a svájci futballbarát. (eppen pont a Levadia, a Litex és a Basel szurkolói ők) Szóba kerülnek az idei nemzetközi kupaszerepléseik és meglepődve konstatálják, bizony a magyar Loki ellen mindhármójuk csapata szerepelt idén. Megszólal az észt: -Bizony, mikor mi Debrecenben pályára léptünk... -Ugyan már -vág közbe a bolgár- mit kerestetek ti Debrecenben, mi is játszottunk a Lokival, Nyíregyházán van a stadionjuk! Erre felcsattan a svájci: -Mindketten hülyék vagytok, a Loki egy pesti csapat, mi is játszottunk ellenük. Csak azt nem értettem, hogy ha a klub színei piros-fehér, akkor a stadionjukat miért festették lila-fehérre??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.