Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Szerintem ez a star wars viccek topicba való. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Pontosan oda Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. (szerkesztve) Pontosan oda Értem értem nem tudtam hogy az sw dolgokat külön kell rakni de mostmár tudom :D Szerkesztve: 2010. November 13. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Értem értem nem tudtam hogy az sw dolgokat külön kell rakni de mostmár tudom :DRáadásul nem is vicces sztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. A tévé maci most nézi az Avatar kibővített verziót ááááááh :yes: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Jaj....ebben mi a vicces? Bár az.....debileknek és 10 éveseknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. (szerkesztve) Jaj....ebben mi a vicces? Bár az.....debileknek és 10 éveseknek. Igazad van ez inkább marhaság mint vicces másojára nézve már teljesen más Elsőre csak azt röhögtem hogy ilyen ökröket akik készítették XD(nem komplettek) XD Szerkesztve: 2010. November 13. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. (szerkesztve) A tévé maci most nézi az Avatar kibővített verziót ááááááh :yes: ez álat Szerkesztve: 2010. November 13. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Igazad van ez inkább marhaság mint vicces másojára nézve már teljesen más Elsőre csak azt röhögtem hogy ilyen ökröket akik készítették XD(nem komplettek) XD Szerintem simán sz*r. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. (szerkesztve) Szerintem simán sz*r. ez is egy igazság De pl egy sz*r filmen is röhöghetsz hogy milyen béna nem? Utána nem nézed meg soha többet Szerkesztve: 2010. November 13. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Jaj....ebben mi a vicces? Bár az.....debileknek és 10 éveseknek. Szerintem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Valami nem tetszik neki Pedig piszok jó kis cukorka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Lehet látni a panda is örül az ajándéknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Nem gondoltam volna hogy a Tetris is veszélyes üzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Ez nagyot üt főleg a sárkányos rész XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Ez a tetris marha jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. De rossz... XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Ez a kezdőlapom a böngészőben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Ez a Tetris készen van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Férfi-nő szótár: - Bigyó: Nők: Olyan berendezések, amik egy autó motorházteteje alatt találhatók. Férfiak: Az a kis szerkezet, ami miatt nehéz egy nő melltartóját levenni. - Sérülékenység: Nők: Elárulni a legbensőbb érzéseidet valakinek. Férfiak: Bokszolni herevédő nélkül. - Kommunikáció: Nők: Megosztani a gondolataidat, érzéseidet valakivel. Férfiak: Hagyni egy cetlit a hűtőn, hogy sörözni mentél a haverokkal. - Tartós kapcsolat: Nők: Férjhez menni, családot alapítani. Férfiak: Nem ráhajtani más csajokra, amíg az előző ki nem rúgott. - Szórakozás: Nők: Egy jó film, koncert, színházi előadás vagy egy könyv. Férfiak: Olyan cselekvések, amik közben sört lehet inni. - Fingás: Nők: Egy kínos egészségügyi probléma. Férfiak: A szórakoztatás egy formája, önmegvalósítás, férfiasság bizonyítéka. - Távirányító: Nők: Egy eszköz, amivel az egyik TV csatornáról egy másikra lehet kapcsolni. Férfiak: Egy eszköz, ami kiválóan alkalmas arra, hogy mind a 100 csatornát végigkapcsolgasd minden 5 percben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Csak óvatosan a tűzoltó készülékkel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Ja, persze, hát hogyne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. :D Most megy a Faceboookon a mesefigurás dolog is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Ez a BKV-s nagyot ütött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Hát igen a FB dolog eléggé idegesítő annak ellenére hogy én is átállítottam. De holnap vége. ( aztán majd jön egy tedd be a kedvenc gyümölcsöd) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Hát igen a FB dolog eléggé idegesítő annak ellenére hogy én is átállítottam. De holnap vége. Egyik ismerősöm ezt írta ki: "Ha 18+ nő vagy, november 18-től 21-ig cseréld le a facebook-os profilképedet a kedvenc egész alakos meztelen képedre, és biztasd erre barátnőidet is! Cél: ne legyenek ruhás csajok a facebook-on, csak meztelenek, szombatig!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Támogatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Likeolom ( Hű de utálom ezt a szót ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Likeolom ( Hű de utálom ezt a szót )Poke-ollak ( Hű de utálom ezt a szót ) Na de, hogy ne Offoljak, itt egy nagyon jó hangulatvilágítás, ritmusra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.