Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Az élet matematikája Szerelmi matematika okos férfi + okos nő = szerelem okos férfi + buta nő = viszony buta férfi + okos nő = házasság buta férfi + buta nő = terhesség Munkahelyi matematika okos főnök + okos beosztott = haszon okos főnök + buta beosztott = termelés buta főnök + okos beosztott = előléptetés buta főnök + buta beosztott = túlóra Vásárlási matematika A férfi dupla árat is megad azért, amire szüksége van. A nő bármit megvesz, ami fél áron van. Általános összefüggések és statisztikák A nőt addig aggasztja a jövő, amíg férjhez nem megy. A férfit addig nem aggasztja a jövő, amíg meg nem nősül. Az a férfi sikeres, aki többet keres, mint amennyit a felesége költ. Az a nő sikeres, aki talál ilyen férfit. Ha boldog akarsz lenni egy férfival, nagyon meg kell értened és egy kicsit szeretned. Ha boldog akarsz lenni egy nővel, nagyon kell szeretned, és ne is próbáld megérteni. A nős férfiak tovább élnek, de jobban várják a halált. A nős férfi nyugodtan megfeledkezhet a hibáiról; fölösleges két embernek észben tartania ugyanazt. A férfi ugyanolyan külsővel ébred, mint ahogy lefeküdt. A nő külseje éjszaka romlik. A nő a házasság elején azt reméli, hogy a férfi meg fog változni, de téved. A férfi a házasság elején azt reméli, hogy a nő nem fog megváltozni, de téved. Minden vitában a nőé az utolsó szó. Ha a férfi ezután bármit mond, az egy új vita kezdete. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. A férfi orvoshoz megy, mert gond van a nemi életével. Az orvos Viagrát ír ki a betegnek, de csak a felét kell bevenni. Otthon a férfi előveszi a vágódeszkát, és késsel kétfelé vágja a viagrát. Az egyik fele elrepül, egészen a papagáj ketrecébe, az meg egyből megeszi. A férfi azonnal felhívja az állatorvost, és elmeséli neki, mi történt. Az állatorvos szerint, a papagájt hűvös, sötét helyre kell helyezni, mert amúgy elpusztul. Így a férfi fogja a papagájt, és beleteszi a fagyasztóba .Természetesen megfeledkezik róla, és másfél óra után rohan a fagyasztóhoz, hogy megnézze mi lett vele. A papagáj teljesen meg van izzadva, és lihegve így szól: - Bakker, egy órát tartott, amíg széthúztam a csirke lábait! Nyáron a hangya szorgalmasan gyűjtögetett, míg a tücsök csak henyélt és pihent. Majd jött a tél. Hideg volt, röpködtek a mínuszok. Meg is döglött mind a kettő! 3 öregúr beszélget: Az első: - Kimentem a kertbe kapálni, de csak lihegtem,nem bírtam semmit csinálni. A szívem nem bírja, tudjátok, a szív, a szív már nem a régi. A második: - Kimentem én is a kertbe kapálni, de amikor lehajoltam, alig bírtam felegyenesedni. Tudjátok, az ízületek, az ízületek már nem a régiek. A harmadik: - Fekszem az ágyban, ránézek mellettem a mamára, olyan kanos lettem, hogy mondom neki: Te mama, nem d*gunk egyet? Mire Ő: H*lye vagy papa? Most fejeztük be 5perce! Tudjátok, a memória, a memória már nem a régi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Ez kész ez a manusz!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Ez kész ez a manusz!!! Bátyám megcsinálta ezt a húgunkkal, de ő se reagált rá így, pedig csak 9 éves volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. (szerkesztve) Hát ez hatalmas! Minimális angol tudás szükségeltetik. http://www.youtube.com/watch?v=olei1KQOKY0 Szerkesztve: 2011. Január 23. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Hát ez kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Jaj, ez nagyon jópofa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Jaj, ez nagyon jópofa Nem semmi kis srác lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Feltalálta magát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Nem semmi kis srác lehet. Bizony Ha segítséget kell kérni, a 911 a megoldás Erről eszembe jutott, amit a pszichológia tanárunk mondott az ilyen kicsi gyerekekről: nem hazudnak, csak a meg nem magyarázott információkat rakják össze úgy, ahogy tudják, abból ilyenek születnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Bizony Ha segítséget kell kérni, a 911 a megoldás Erről eszembe jutott, amit a pszichológia tanárunk mondott az ilyen kicsi gyerekekről: nem hazudnak, csak a meg nem magyarázott információkat rakják össze úgy, ahogy tudják, abból ilyenek születnek De a rendőr feltűnően türelmes volt vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Lehet, hogy azért, mert gyerekről volt szó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Lehet, hogy azért, mert gyerekről volt szó Biztos. Nálunk nem biztos, hogy így menne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Talpraesett kissrác, az biztos. Viszont hihetetlen, hogy 4 évesen matekleckéje van, és már a kivonásnál tartanak. Itt valami nem stimmel szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Talpraesett kissrác, az biztos. Viszont hihetetlen, hogy 4 évesen matekleckéje van, és már a kivonásnál tartanak. Itt valami nem stimmel szerintem. Lehet, hogy fake az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Lehet, hogy fake az egész. Nagyon úgy néz ki. A mama nagyon mesterséges hang. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Nem mesterséges az, az amcsik képesek így nyávogni. Lehet, zseninek neveli a kis srácot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Robot Chicken lecsapott az Avatarra is http://www.youtube.com/watch?v=a3qnx9MiRjM Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Jaj de beteg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Punnyadás a Mátrixban. Már az ottani világ se a régi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. (szerkesztve) Robot Chicken lecsapott az Avatarra is Pont tegnap néztem meg az S05E03-at (amiben ez van benne), és párszor végig hallgattam. Nagyon barmok ezek a Seth Green-ék, persze jó értelemben! Érdekesség: Az énekes: Patrick Stump. Ő Fall Out Boy nevű Pop-Punk banda énekese. Amúgy hétről hétre megfigyelhető, hogy valamilyen híresség vendégszerepel benne. Szerkesztve: 2011. Január 25. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Punnyadás a Mátrixban. Már az ottani világ se a régi. Ez simán csak poén kép, vagy valami filmből van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Ez simán csak poén kép, vagy valami filmből van? Fogalmam sincs. Nyuuzon volt postkép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Ez simán csak poén kép, vagy valami filmből van? Ez csak Sad Keanu.. és barátai. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. A kép azért jópofa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Nagyon durva ez a promo http://www.youtube.com/watch?v=GaDIMS-mRU4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Jesszus Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. A Conant már meg kéne nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Ne hergelj fel egy kecskét! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.