Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Na ez a videó nagyon nem semmi! Aki esetleg nem látta/olvasta még: annyi a háttere, hogy a Newsweek leközölt egy összeállítást a tiz amerikai haldokló városról, amiben Grand Rapids lett a tizedik. Ez egyébként Michigan állam második legnagyobb városa (Debrecennél valamivel kisebb: 188 ezren lakják). A helyiek nem vették jó néven a cikket, ugyhogy forgattak egy klippet a városról. Semmi sértödöttség, csak tátikáznak egy énekre miközben a kamera körbevezet a városon. Szenzációs. Érdemes rászánni a kilenc percet, mert ahogy megy elöre egyre jobb és jobb lesz: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Jól látom, hogy vágás nélkül vették fel? Hogy a francba? Elég sok elemből állt össze, mindennek stimmelnie kellett. Vagy csak én maradtam le valamiről? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Fantasztikus videó! Én is úgy látom, mintha vágás nem volna benne. Nem semmi munka lehetett leszervezni a felvételt. Első ránézésre szép városkának tűnik, a videó pedig pozitív életérzést közvetít, nagyon jó volt megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Jól látom, hogy vágás nélkül vették fel? Hogy a francba? Elég sok elemből állt össze, mindennek stimmelnie kellett. Vagy csak én maradtam le valamiről? Rendezőnek és koreográfusnak láthatóan profikat kértek fel. De egy ekkora város költésgvetésébe ez azért belefér, bár nagyon durva munka mig ez mind igy kijön. Egyébként ebből a műfajból totál amatőr alkotókkal s nulla pénzzel ezt lehet kihozni (a szegedi koleszben vették fel egy Kispál és a Borz dalra... mondjuk gondolom ők is azért megküzdöttek, hogy 2:15-re például kijöjjön a "csikket a városra pöccintjük" ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. (szerkesztve) Na ez a videó nagyon nem semmi! Aki esetleg nem látta/olvasta még: annyi a háttere, hogy a Newsweek leközölt egy összeállítást a tiz amerikai haldokló városról, amiben Grand Rapids lett a tizedik. Ez egyébként Michigan állam második legnagyobb városa (Debrecennél valamivel kisebb: 188 ezren lakják). A helyiek nem vették jó néven a cikket, ugyhogy forgattak egy klippet a városról. Semmi sértödöttség, csak tátikáznak egy énekre miközben a kamera körbevezet a városon. Szenzációs. Érdemes rászánni a kilenc percet, mert ahogy megy elöre egyre jobb és jobb lesz: Hát ha ez haldokló város ,akkor Budapest mi? Szerkesztve: 2011. Május 31. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Hát ha ez haldokló város ,akkor Budapest mi? Hát mondjuk Budapesten péntek éjfélkor a hét ker környékén külön videó és rendező nélkül is majdnem ennyien énekelnek az utcán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Szuper volt! Éppen hogy nem haldokló, hanem egy nagyon is élő és élhető városka lehet Grand Rapids, tele zöld területekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 31. Nagyon lélekemelő. Nekem éjfélig le kéne adnom egy cikket, de nem birtam ki és igy is vagy négyszer megnéztem már (sokadjára egyébként észre lehet venni jópofa dolgokat: például az elején amikor megindulnak a tűzoltó autók, abból a jobb szélsőt az a csávó vezeti aki pár másodperccel elötte a kamerába énekelt... látszik is ahogy fut gyorsan az autóhoz hogy időben el tudjon indulni... 5:31-nél meg a zenekarban hátul valaki elejti a dobját külön bájt ad neki, hogy igy keveredik benne a rettentő nagy profizmus és a jó értelemben vett amatőrség) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Veszélyes művelet a tényleges következmények tekintetében és ezzel együtt természetesen merész is http://thiswebsiterules.com/news.php?extend.1931 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Veszélyes művelet a tényleges következmények tekintetében és ezzel együtt természetesen merész is Ez egy hülye TT-csa Az ötlet amúgy nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Én a csaj helyében erősen ejteném a pasast.... a tizedikről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Én se értem a poént. Szerintem a srác csak egy gyökér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Mindkettő az. A csaj nem igaz hogy nem vette észre amikor leült, hogy ott fólia van. Érezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Mindkettő az. A csaj nem igaz hogy nem vette észre amikor leült, hogy ott fólia van. Érezni. Milyével tudta volna érezni? Ha csak nem hermafrodita szerintem érezhetett semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Milyével tudta volna érezni? Ha csak nem hermafrodita szerintem érezhetett semmit. A tomporával. Ahogy beleülsz a kagylóba az üleped leljebb van mint a karima szintje. Próbáld ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Ülöke kérdése- nálunk pl ez esélytelen. A csávó "trükkje" simán működne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Ülöke kérdése- nálunk pl ez esélytelen. A csávó "trükkje" simán működne. Akkor többféle van. Nálunk a cégnél bukna a csávó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Na most itt vagy sok a szakértő, vagy sok az áldozat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Vagy csak gondolkodnak az emberek Egyébként simán megeshet, hogy nem érzi meg, nem mutatják, hogyan ül rá, és nem hiszem, hogy előtte meg belenézegetett volna. A fickó valóban gyökér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Ennél rosszabb "viccet" régen láttam már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Nagyon troll. Kár hogy nincs itthon ilyen fólia. Nem baj jó lesz az alufólia is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Alufólia?! Na azt megnézném ki az a láma aki nem veszi észre Mondjuk még celux-al lehet próbálkozni, de az nagyon időigényes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Pokemon a valóságban http://www.youtube.com/watch?v=e1h5TzdTq0o Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Neo? Pfff..ugyan már. http://www.youtube.com/watch?v=aR29aH_8SCo&feature=related Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. http://miertufa.postr.hu/a-cica-itt-a-piros-hol-a-pirost-jatszik/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. A cica hamar megunta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 5. Ezt a s*ggfejet. http://www.youtube.com/watch?v=8R5Aq4Qylds&feature=player_embedded Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 6. (szerkesztve) http://www.kepfeltoltes.hu/view/110606/karikatura2010okt20-d00000CFEb9f390b30632_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Szerkesztve: 2011. Június 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 8. http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2010/06/funny-pictures-kitten-does-not-want-to-swim.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 9. Azt hiszem ezt a poént nem kell magyarázni. Önmagáért beszél http://www.youtube.com/watch?v=uNQa5HCUYCQ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.