Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Jó kis reklám. Van egy csomó Liptonos reklám a youtube-on Hugh Jackmannel. Mind aranyos, de nekem ez jön be a legjobban. http://www.youtube.com/watch?v=b-WZZtyo5w4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Szerencséje a biciklisnek hogy Jackman-nek nincsenek karmai. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Jó kis reklám. Ez Budapest imázs-filmnek se rossz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Ez Budapest imázs-filmnek se rossz Nem ám. És végre nem lepukkant és szegény városnak mutatják hanem annak ami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Jó kis reklám. Tényleg jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Jó kis reklám. Lehet, hogy figyelmetlen voltam, de én nem láttam sehol utalást, a látványon kívül, hogy ez Budapest. Enélkül pedig lehet, hogy csak mi, magyarok tudjuk. Van egy csomó Liptonos reklám a youtube-on Hugh Jackmannel. Mind aranyos, de nekem ez jön be a legjobban. Én is szeretem ezeket a reklámokat, főleg, mert enélkül sosem derült volna ki, milyen jól táncol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Enélkül pedig lehet, hogy csak mi, magyarok tudjuk. Az a gond, hogy mi sem. Amíg nem szólt Bomarr, nem is tudtam, hogy itt fut Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Az a gond, hogy mi sem. Amíg nem szólt Bomarr, nem is tudtam, hogy itt fut Na tessék. Ennyit a Budapest image javításról. A Liptonnak nem érdeke, minek is reklámozná? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Az a gond, hogy mi sem. Amíg nem szólt Bomarr, nem is tudtam, hogy itt fut Bennem egy pillanatra ugyan felötlött, hogy mintha a fővárosunkban forgatták volna, de gyorsan elvetettem, azt gondolva, biztos csak beleképzelem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Esetleg ha valakit érdekel, hogy melyik jelenetben mit láttunk: -Az elején Jackman a józsefvárosi Festetics palotából jön ki (annak idején mikor az Országgyűlés átköltözött Pozsonyból Pestre, akkor a magyar nemesi családok is építettek ide saját rezidenciákat. A videó elején is látható Festetics palota volt az első. Egyébként közvetlenül a Nemzeti Múzeum mögött van) A rajongó még itt a Pollack Mihály téren veszi őt észre de aztán ugrunk. -Amikor egy utcában fut háttérben egy templom tornyaival, az a Henszlmann Imre utca a belvárosban. A háttérben lévő Egyetem téri templom volt Pest legmagasabb temploma amig el nem készült a Bazilika. -Eztán egy nyüzsgő sétálóutcát látunk. A fekete pollerekből látszik, hogy ez az átalakított Új Fő utca, ami látványosan beszükül, de nincs annyi részlet, hogy egyértelműen meg lehessen mondani, hogy hol járunk. Tipp: szerintem ez a Királyi Pál utca -Ezután a híd egyértelmű: a város harmadik állandó hídja -és szerintem a legszebb- a Szabadság-híd -Végül a Margit-szigeten zárunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Esetleg ha valakit érdekel, hogy melyik jelenetben mit láttunk: -Az elején Jackman a józsefvárosi Festetics palotából jön ki Nem a Kempinski-ből jön ki? És mintha azon az utcán futna végig... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Nem, a pesti Kempinski egy modern épület. Ilyen a bejárata: Jackman a Festetics palotából szalad ki, ami így néz ki egy sima turista fotón: És így a reklámfilmben: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. És tényleg. Valahogy arra emlékeztetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Az a gond, hogy mi sem. Amíg nem szólt Bomarr, nem is tudtam, hogy itt fut A hidat rögtön felismertem (a héten mentem keresztül rajta ), így erről azonnal tudtam, hogy itt forgatták. Sajnos nem ismerem eléggé Pestet, hogy korábban felismertem volna a többi helyet, kellene kicsit többet sétálgatni Pesten. Nem a Kempinski-ből jön ki? És mintha azon az utcán futna végig... De sokszor elmentem régen ez előtt az épület előtt. Ha innen jönne ki, rögtön felismerem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Köszi Bomarr a leírást. Különben tavaly volt is hír hogy Jackman Magyarországra érkezett forgatni. Gondolom akkor csinálták ezt a reklámot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Különben tavaly volt is hír hogy Jackman Magyarországra érkezett forgatni. Egyszer felbukkanhatna arrafelé, amerre én járok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Mindenkinek megvan a saját mumusa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. (szerkesztve) Mindenkinek megvan a saját mumusa. :lol: Szerkesztve: 2012. Január 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Egyszer felbukkanhatna arrafelé, amerre én járok Én is bírom nagyon. Szerintem jó fej lehet az életben is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Én is bírom nagyon. Szerintem jó fej lehet az életben is. Azt képzel(g)em, hogy valóban az Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Ody te se legyél lusta! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 29. Ody te se legyél lusta! Igenis főnök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 29. Pandalf Olyan is akad aki példát vesz róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Nagy az unalom. http://www.f1hirek.hu/f1/20120131-f1es-motorhang-gitaron.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Foglalkozási ártalom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Háháháhá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 3. Legyünk optimistábbak. Fagyálló van benne. Máris nem kell annyira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Ma láttam először a Szigorúan bizalmas c. filmet, ez volt benne a legnagyobb jelenet (sajnos szinkronost nem találtam).http://www.youtube.com/watch?v=Tfyd9YVo9uU Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. – Elnézést, uram, nem látott véletlenül három macskát elrohanni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.