Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jó kis reklám. :D

Lehet, hogy figyelmetlen voltam, de én nem láttam sehol utalást, a látványon kívül, hogy ez Budapest. :) Enélkül pedig lehet, hogy csak mi, magyarok tudjuk. :D

Van egy csomó Liptonos reklám a youtube-on Hugh Jackmannel. Mind aranyos, de nekem ez jön be a legjobban.

Én is szeretem ezeket a reklámokat, főleg, mert enélkül sosem derült volna ki, milyen jól táncol. :D
Hozzászólás ideje:

Az a gond, hogy mi sem. Amíg nem szólt Bomarr, nem is tudtam, hogy itt fut :D

Na tessék. :D Ennyit a Budapest image javításról. :P A Liptonnak nem érdeke, minek is reklámozná?
Hozzászólás ideje:

Bennem egy pillanatra ugyan felötlött, hogy mintha a fővárosunkban forgatták volna, de gyorsan elvetettem, azt gondolva, biztos csak beleképzelem. :hehe:

Hozzászólás ideje:

Esetleg ha valakit érdekel, hogy melyik jelenetben mit láttunk:

-Az elején Jackman a józsefvárosi Festetics palotából jön ki (annak idején mikor az Országgyűlés átköltözött Pozsonyból Pestre, akkor a magyar nemesi családok is építettek ide saját rezidenciákat. A videó elején is látható Festetics palota volt az első. Egyébként közvetlenül a Nemzeti Múzeum mögött van) A rajongó még itt a Pollack Mihály téren veszi őt észre de aztán ugrunk.

-Amikor egy utcában fut háttérben egy templom tornyaival, az a Henszlmann Imre utca a belvárosban. A háttérben lévő Egyetem téri templom volt Pest legmagasabb temploma amig el nem készült a Bazilika.

-Eztán egy nyüzsgő sétálóutcát látunk. A fekete pollerekből látszik, hogy ez az átalakított Új Fő utca, ami látványosan beszükül, de nincs annyi részlet, hogy egyértelműen meg lehessen mondani, hogy hol járunk. Tipp: szerintem ez a Királyi Pál utca

-Ezután a híd egyértelmű: a város harmadik állandó hídja -és szerintem a legszebb- a Szabadság-híd

-Végül a Margit-szigeten zárunk.

Hozzászólás ideje:

A hidat rögtön felismertem (a héten mentem keresztül rajta :D), így erről azonnal tudtam, hogy itt forgatták. Sajnos nem ismerem eléggé Pestet, hogy korábban felismertem volna a többi helyet, kellene kicsit többet sétálgatni Pesten.

Nem a Kempinski-ből jön ki? És mintha azon az utcán futna végig...

De sokszor elmentem régen ez előtt az épület előtt. Ha innen jönne ki, rögtön felismerem :)

Hozzászólás ideje:

Köszi Bomarr a leírást.

Különben tavaly volt is hír hogy Jackman Magyarországra érkezett forgatni. Gondolom akkor csinálták ezt a reklámot.

Hozzászólás ideje:

Különben tavaly volt is hír hogy Jackman Magyarországra érkezett forgatni.

Egyszer felbukkanhatna arrafelé, amerre én járok :love:

Hozzászólás ideje:

Egyszer felbukkanhatna arrafelé, amerre én járok :love:

Én is bírom nagyon. Szerintem jó fej lehet az életben is.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.