Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. OFF Eldöntöttem, hogy nem megyek sehova, így majd betolok valami koncertet, van itthon jófajta cserszegi fűszeresem, aztán majd hangoskodok kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Jól van komám, de aztán óvatosan! Túléltem, és még csak nem is győzött kiütéssel az ital. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 10. Működik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 10. És aki mindkettőt látja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 10. Egyszerre? Az genetikai csoda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 10. Szemüveggel Einstein, anélkül az a liba. Durva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 10. Távolabbról (bár lehet nem elég távolról, hátra mentem amennyire a szoba lehetőségei engedték) szemüveggel átmenet Einstein és Monroe között, szemüveg nélkül teljesen Monroe, normál távolságra ("közelről") Einstein. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 11. És aki mindkettőt látja? Jó a fantáziája Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Obama nem építi meg a Halálcsillagot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Engem nem csapnak be! Az Uralkodó is sokáig tagadta!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 14. A srác sofőrülésnek öltözött. És milyen komoly :DDD http://www.youtube.com/watch?v=t2fhPC3AJAI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 14. Hatalmas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 14. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Szörnyülködjetek http://www.youtube.com/watch?v=_zvJkagpUTI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Na igen, ha Gandalf időben kapcsolt volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. (szerkesztve) Django poén Aki látta a filmet.. Szerkesztve: 2013. Január 21. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Django poén Aki látta a filmet.. Access denied Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. (szerkesztve) Belépés engedélyezve Szerkesztve: 2013. Január 21. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. (szerkesztve) Mostmár "AccessDeniedAccess denied" Szerkesztve: 2013. Január 21. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. De ne azt a linket nyisd meg, amit idéztél tőlem, mert azt nem is tudtam frissíteni, hanem az eredeti posztomnál klikkelj a linkre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Oops Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Nem politizálni akarok csak vicces. Matek beadandóm egyik feladata szóról-szóra: Hányféle sorrandben léphet a parlamentbe két Fideszes, három LMP-s és két Jobbikus képviselő, ha a párthovatartozásukat vesszük figyelembe? Ennél már csak az volt jobb mikor a szinuszt vettük, hogy egy mutáns szúnyogot lelövünk ami 30 méter magasan repül, akkor milyen messze spriccel a vére Érdekes tanárunk van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Nem politizálni akarok csak vicces. Matek beadandóm egyik feladata szóról-szóra: Hányféle sorrandben léphet a parlamentbe két Fideszes, három LMP-s és két Jobbikus képviselő, ha a párthovatartozásukat vesszük figyelembe? Na most már érdekel, mi a megoldás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. (szerkesztve) Na most már érdekel, mi a megoldás. Hétfőn megmondom neked Bár magát a kérdést se értem. Szerkesztve: 2013. Január 23. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Hétfőn megmondom neked Bár magát a kérdést se értem. Párthovatartozást nézzük, akkor baloldali kupacban van 3 db LMP-s jobboldai kupacban van 2-2 fideszes, jobbikos, tehát összesen 4db Összesen vannak 7en, Nem tudom...szerintem ismétléses permutáció, (n elem sorbarendezése, és vannak azonos eleműek is (itt most a párthovatartozás)) 7faktoriáis / (4faktoriális szorozva 3 faktoriális), ami kereken 35. De aztán lehet, totál máshogy kell csinálni.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Norbi a megoldás: 7! / (3! szorozva 2! szorozva 2!) azaz ismétléses permutáció. A megoldás: 5ször 6szor 7 = 210. Ha egyén szintén kerülnének számbavéve, akkor 7! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. http://www.yippeekiyaymotherrussia.com/intl/uk/# Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Ezt az animációt elnézve jöttem rá, hogy én egész idáig nem tudtam, hogy miként működnek a zárak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Nagyszerű találmány annyi szent, és aki kitalálta az se szegényen ment nyugdíjba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.