JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Szinte hihetetlen, hogy a Föld ezen pontján egy 1700 lakosú nyüzsgő mozgó városka található, ahol még egyetem is működik, mozi komplexum is van, és távol távol (igen távol) vannak az emberiség minden bajától. http://passport.postr.hu/az-eszaki-fovaros Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Párthovatartozást nézzük, akkor baloldali kupacban van 3 db LMP-s jobboldai kupacban van 2-2 fideszes, jobbikos, tehát összesen 4db Összesen vannak 7en, Nem tudom...szerintem ismétléses permutáció, (n elem sorbarendezése, és vannak azonos eleműek is (itt most a párthovatartozás)) 7faktoriáis / (4faktoriális szorozva 3 faktoriális), ami kereken 35. De aztán lehet, totál máshogy kell csinálni.. Norbi a megoldás: 7! / (3! szorozva 2! szorozva 2!) azaz ismétléses permutáció. A megoldás: 5ször 6szor 7 = 210. Ha egyén szintén kerülnének számbavéve, akkor 7! Köszi nektek így már beugrott mit akar, számomra hülyén volt megfogalmazva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Ezt az animációt elnézve jöttem rá, hogy én egész idáig nem tudtam, hogy miként működnek a zárak. Mert még nem játszották a Sherlock Holmes kalandjátékokkal. Idegőrlő rájönni a titokra, hogy hogyan kell feltörni az egyes zárakat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 25. (szerkesztve) Tökös az öreg Szerkesztve: 2013. Január 25. - Ody Mandrell http és nem https! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Annak a bizonyos hírnek a kijövetele után én is rákerestem arra, hogy hogy néz ki Bart a medve mozgás közben... hát nem kis állat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. (szerkesztve) Hát ez komoly... A kínaiaknál ilyen a Star Wars dvd borító :D Van még a linkelt oldalon pár vicces Szerkesztve: 2013. Február 1. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. http://www.youtube.com/watch?v=yzpQw26Cir8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Dokisoknak: Lehet nekem is ilyen háttér kellene Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 5. Azért ez poén. Lehet bejátszom majd egy Doki rajongó ismerősömmel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 5. Azért ez poén. Lehet bejátszom majd egy Doki rajongó ismerősömmel. Biztos frászt lehetne hozni ezzel pár emberre. Főleg ha vicsorítás is van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Régen még kellett agy is ahhoz, hogy lehessen játszani. Alább ez bizonyított. Persze oldie most beírná, hogy ez biztos csalás volt, meg a kommunisták mondjanak le (éljen a fürer!). Szerintetek se könnyű ez a feladvány? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 17. Dejó ez a reklám. Papa magyaráz a kisfiának egy érdekes sztorit a születésről http://www.youtube.com/watch?v=t535BjVmXq8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 17. Ody: végignéztem, tök jó retro feeling. Megmondom őszintén, egy kicsit gyanúsan gyorsan mondja a hölgy a megfejtéseket, de pl. a videóban szereplő utolsó feladványra én sokkal gyorsabban rájöttem. Nem hiába volt az a sok mesterlogika. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 17. Ody: végignéztem, tök jó retro feeling. Megmondom őszintén, egy kicsit gyanúsan gyorsan mondja a hölgy a megfejtéseket, de pl. a videóban szereplő utolsó feladványra én sokkal gyorsabban rájöttem. Nem hiába volt az a sok mesterlogika. Ezen én is csak lestem, de hát tanárnő a lelkem, és biztos volt segítsége otthon is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 19. (szerkesztve) YouTube-on megint belebotlottam ebbe, szerintem idén ez volt a legjobb Super Bowl reklám Szerkesztve: 2013. Február 19. - Wilde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Ordas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Haláli ez a Terminátor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Jaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Egy rakás ilyen képet láttam már. Film (előzetes) mikor lesz "magyarul"? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. (szerkesztve) A lengyel terror elhárítók egy kismalacot próbálnak befogni Szerkesztve: 2013. Február 20. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Orosz reakció a meteoritra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. (szerkesztve) Erre szokták azt mondani, hogy kommentár nélkül Szerkesztve: 2013. Február 21. - Wilde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Nem vicces de örömteli, kolléganőnek megszületett a kislánya :rock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 24. És ez valamelyik nap meg is történt velem ... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 24. (szerkesztve) http://www.youtube.com/watch?v=GRBgi76CDdQ&feature=youtu.be Szerkesztve: 2013. Március 12. - dalekterminator Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.