Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jól néz ki az a fénykard..... csak ha leül a pasas, egyből összegyűrődik. Mindenesetre érdekes ötlet egy életnagyságú fénykardot odatetováltatni. A lépegetőhöz no komment.

Hozzászólás ideje:

Ody:Igen jön frenkie.De sajnos ő is azon a véleményen van, hogy ha sör minimum Dreher.Az Ászok nekem túl vizes.De természetesem megiszom ha nincs más.

Minnél jobban öregszem annál jobban adok a minőségre.Pl hétvégáére ebédutánra mindíg veszek 2 Staroprament.Kóstold meg, szenzációs sör.Úgy gondolokm, hogy max 200 ft-ot adok egy sörre(plussz üveg).Ja igen és pár hónapja nem vagyok hajlandó dobozos sört sem inni.

Hozzászólás ideje:
Ja igen és pár hónapja nem vagyok hajlandó dobozos sört sem inni.

Érdekes módon én is így vagyok ezzel kb egy 8-10 hónapja. No azért megiszom a dobozosat, de egy az hogy a fém doboztól fura íze lesz a sörnek, kettő hogy sokkal hangulatosabb hogy ha üveges.

Hozzászólás ideje:
Érdekes módon én is így vagyok ezzel kb egy 8-10 hónapja. No azért megiszom a dobozosat, de egy az hogy a fém doboztól fura íze lesz a sörnek, kettő hogy sokkal hangulatosabb hogy ha üveges.

Igen észrevettem én is, hogy az üveges sokkasl jobb.Pl ittam sokáig dobozos Gössert, és két hete üvegest.Ég és föld a különbség az üveges javára.

Hozzászólás ideje:

Bár igazából sw-s történet, de inkább ide írom. Ez is mutatja, hogy nekem nagyon jófej családom van és törődnek azzal, hogy szeretem a sagát.

Ebédnél ülünk, majd a tesóm megjegyzi:

-Berakod nekem azt a star wars részt, amiben a vetkőzős jelenet van?- Én kissé meglepve néztem rá.

-Mire gondolsz, nem emlékszem ilyenre.......-

-De van, Anakin van rajta. Tedd be megszeretném nézni.- Eküözben megérkezik anya is.

-Milyen vetkőzős?! Az biztos egy másik fajta star warsban van.- MIközben röhög. Ő inkább a régi részeket szereti, míg tesóm az újakat.

- Anakin van rajta meztelen felsőtesttel. Olllyan cukiiiiii.-

- Ja!- Már tényleg leesett, mikor rémálmai vannak, van egy olyan kocka, ahol gatyában mászkál.- Tudom mire gondolsz.- Eközben anyu ismét vissza jött a tányérokkal.

-Melyik részben van a jedi vetkőző műsor, kiderült?- Egyébként a jediknek nem szabad ilyeneket csinálni, emlékeim szerint.......-fűzi tovább a gondolatokat.

-Igen, rájöttem, hogy A. látni akarja Darth Vader hasfalát.- Mind a hárman röhögünk. Anyám megjegyzi, hogy az elégett Végre megkeresem a jelenetet. Tesóm lassított módra rakja. Anakin felkel, majd jobbra elbattyog. Nagyon lassan.

-Csak ennyi?! Hosszabbra emlékeztem!- Bosszankodik hangosan. Erre anya óriási ötlettel rukkolt elő.

-Írj kérvényt Lucasnak, hogy forgassa le ezt a részt, olyan változatban, hogy Ani végig sétál a szobán, kimegy a konyhába. -

-Jó ötlet, az elég idő, arra hogy kigyönyörködjük magunkat OrKival a kockás hasában.- Erre én:

- Szerintem az piros karikás rész lenne, ismerve az amcsik álszentségét!-

Hozzászólás ideje:

Még hogy a kockás has a cuki. :D

Kérdezz meg itt bármelyikünket, ki mire esküszik.

Sörhas. Nah az rendes has. :D Esetleg a tekintélyes puha zsírpárnás kivitel. :D Oh, tudatlan még a hugod...de sebaj. :P

Hozzászólás ideje:

Ezen halálra röhögtem magam. :cry:;)

Alyas Batman en Robin, avagy a fülöp Batman.

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Kemény meg minden. Hát nem sokkal kényelmesebb ha puha felületen pihen a fej? :D;)

Ööö...izé...a fejnek igen, de amúgy nem feltétlenül, ez függ, hogy melyik felületről is van szó :cry:

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Körülnéztem az egyik hipermarket DVD-részlegtében, szemen ütött az AvP2 doboza. Nagy betűkel ráírva, hogy milyen akciós, ha mellé megveszem valamelyik ALIEN filmet. Gyanakodva vettem kézbe, megfordítottam, elolvastam, nem csalódtam: az akcióban részt vesz a Ragadozó 1 és 2 is. Mint tipikus Alien-filmek. ;-)

Hozzászólás ideje:

Hát a ragadozó (nem jut eszembe a faja) eléggé alien... :P (Még ha nem is pont az, amire mi gondolnánk... :) )

Viszont így legalább te is szert tehetsz egy újabb "kedves" rajonganivalóra... :)

Hozzászólás ideje:

Lényegében a képregényekkel, aztán a P2-vel, aztán a videó játékokkal, végül a filmekkel összeforrasztották a két idegen fajt. Szóval, belefér.

Ja, és nem azt írták rá a DVD-re, hogy olyan filmet kell venni, amiben csak Xenomorphok vannak :)

Szerkesztve: - Dzséjt

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.