Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Ugyan se nem kedves, se nem vicces dolog....de borzadályos megnevezésű topic meg nincs. http://subba.blog.hu/2008/08/13/a_het_kepe...rs_inszeminator Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Jól néz ki az a fénykard..... csak ha leül a pasas, egyből összegyűrődik. Mindenesetre érdekes ötlet egy életnagyságú fénykardot odatetováltatni. A lépegetőhöz no komment. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. A lépegetőhöz no komment.Inkább Te lennél a helyébe mi? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Bush az Olimpián: Örül az öreg a kilátásnak. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Ody:Igen jön frenkie.De sajnos ő is azon a véleményen van, hogy ha sör minimum Dreher.Az Ászok nekem túl vizes.De természetesem megiszom ha nincs más. Minnél jobban öregszem annál jobban adok a minőségre.Pl hétvégáére ebédutánra mindíg veszek 2 Staroprament.Kóstold meg, szenzációs sör.Úgy gondolokm, hogy max 200 ft-ot adok egy sörre(plussz üveg).Ja igen és pár hónapja nem vagyok hajlandó dobozos sört sem inni. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Ja igen és pár hónapja nem vagyok hajlandó dobozos sört sem inni. Érdekes módon én is így vagyok ezzel kb egy 8-10 hónapja. No azért megiszom a dobozosat, de egy az hogy a fém doboztól fura íze lesz a sörnek, kettő hogy sokkal hangulatosabb hogy ha üveges. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Érdekes módon én is így vagyok ezzel kb egy 8-10 hónapja. No azért megiszom a dobozosat, de egy az hogy a fém doboztól fura íze lesz a sörnek, kettő hogy sokkal hangulatosabb hogy ha üveges. Igen észrevettem én is, hogy az üveges sokkasl jobb.Pl ittam sokáig dobozos Gössert, és két hete üvegest.Ég és föld a különbség az üveges javára. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Jobb az üveges ez egyértelmű. Jó a staropramen, de nálam most a pilsner urquell a nyerő. Kicsit drága de megéri. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. (szerkesztve) Még hogy messzi-messzi galaxis.... Francokat! Szerkesztve: 2008. Augusztus 25. - Oldfighter Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 18. Bár igazából sw-s történet, de inkább ide írom. Ez is mutatja, hogy nekem nagyon jófej családom van és törődnek azzal, hogy szeretem a sagát. Ebédnél ülünk, majd a tesóm megjegyzi: -Berakod nekem azt a star wars részt, amiben a vetkőzős jelenet van?- Én kissé meglepve néztem rá. -Mire gondolsz, nem emlékszem ilyenre.......- -De van, Anakin van rajta. Tedd be megszeretném nézni.- Eküözben megérkezik anya is. -Milyen vetkőzős?! Az biztos egy másik fajta star warsban van.- MIközben röhög. Ő inkább a régi részeket szereti, míg tesóm az újakat. - Anakin van rajta meztelen felsőtesttel. Olllyan cukiiiiii.- - Ja!- Már tényleg leesett, mikor rémálmai vannak, van egy olyan kocka, ahol gatyában mászkál.- Tudom mire gondolsz.- Eközben anyu ismét vissza jött a tányérokkal. -Melyik részben van a jedi vetkőző műsor, kiderült?- Egyébként a jediknek nem szabad ilyeneket csinálni, emlékeim szerint.......-fűzi tovább a gondolatokat. -Igen, rájöttem, hogy A. látni akarja Darth Vader hasfalát.- Mind a hárman röhögünk. Anyám megjegyzi, hogy az elégett Végre megkeresem a jelenetet. Tesóm lassított módra rakja. Anakin felkel, majd jobbra elbattyog. Nagyon lassan. -Csak ennyi?! Hosszabbra emlékeztem!- Bosszankodik hangosan. Erre anya óriási ötlettel rukkolt elő. -Írj kérvényt Lucasnak, hogy forgassa le ezt a részt, olyan változatban, hogy Ani végig sétál a szobán, kimegy a konyhába. - -Jó ötlet, az elég idő, arra hogy kigyönyörködjük magunkat OrKival a kockás hasában.- Erre én: - Szerintem az piros karikás rész lenne, ismerve az amcsik álszentségét!- Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 18. Még hogy a kockás has a cuki. Kérdezz meg itt bármelyikünket, ki mire esküszik. Sörhas. Nah az rendes has. Esetleg a tekintélyes puha zsírpárnás kivitel. Oh, tudatlan még a hugod...de sebaj. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 18. Talán a sörpociban több munka van, mint a kockásban? Az Ikrem már csak ilyen. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 18. Még hogy a kockás has a cuki. Természetesen, nem tudom, honnan gondolsz Te mást :D Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 18. Természetesen, nem tudom, honnan gondolsz Te mást :D Kemény meg minden. Hát nem sokkal kényelmesebb ha puha felületen pihen a fej? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 18. (szerkesztve) Ezen halálra röhögtem magam. Alyas Batman en Robin, avagy a fülöp Batman. Szerkesztve: 2008. Augusztus 18. - kolmilan Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 19. Kemény meg minden. Hát nem sokkal kényelmesebb ha puha felületen pihen a fej? Ööö...izé...a fejnek igen, de amúgy nem feltétlenül, ez függ, hogy melyik felületről is van szó Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/...atman_trailert/ Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/...atman_trailert/ Jó a technikájuk... :D Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Nolan spórolhatott volna velük. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. A srác vihogásán úgy röhögtem hogy majd besz*rtam. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. http://filmbuzi.hu/archives/2008/08/30/im-...hozzaszolasszam Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Van benne pár remek beszólás http://www.indavideo.hu/video/Clone_Apart_...-_Battlefront_2 Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Körülnéztem az egyik hipermarket DVD-részlegtében, szemen ütött az AvP2 doboza. Nagy betűkel ráírva, hogy milyen akciós, ha mellé megveszem valamelyik ALIEN filmet. Gyanakodva vettem kézbe, megfordítottam, elolvastam, nem csalódtam: az akcióban részt vesz a Ragadozó 1 és 2 is. Mint tipikus Alien-filmek. ;-) Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Hát a ragadozó (nem jut eszembe a faja) eléggé alien... (Még ha nem is pont az, amire mi gondolnánk... ) Viszont így legalább te is szert tehetsz egy újabb "kedves" rajonganivalóra... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. (szerkesztve) Lényegében a képregényekkel, aztán a P2-vel, aztán a videó játékokkal, végül a filmekkel összeforrasztották a két idegen fajt. Szóval, belefér. Ja, és nem azt írták rá a DVD-re, hogy olyan filmet kell venni, amiben csak Xenomorphok vannak Szerkesztve: 2008. Szeptember 8. - Dzséjt Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Ez a xenomorfosdi igaz. Gyoka: kedvelem őket, de vannak itt nálam nagyobb rajongói. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. No az alábbi videót csak az nézze meg aki már látta a Trópusi vihart. De tényleg. Elég Spoileres. :D Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 9. Az eggyel lentebbi figyelmeztetés itt is él. :D Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Magyarázat, valaki? http://www.ebaumsworld.com/video/watch/29550 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.