kudar Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Ez van, aki szerint vicces? Vagy...? Óóó igen, én azért tettem ezt be, mert sztem vicces. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Akkor bocsi, nekem nem adta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 30. A fórum működését ismerem, inkább az angol tudással van a baj. Na jó, de azért ez nem volt bonyolult, és ennél nehezebb angol szövegeket is beraktál már a fórumba, amit meg tudtál, hogy mit jelent Vagy csak folyton segít valaki fordítani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Gálvölgyi : Pici Röfi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Erre most akadtam rá: Vicces Star Wars plakátok Illetve más plakátok is vannak ott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Szerintem k*rva jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hát ez valami hihetetlen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Nagyon ötletes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Az Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Ezt marha jól összehozták Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Nem jön a gáz? Nem kell pánikba esni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. No azért én nem követném a példájukat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. *bámul, mint szűz a fürdőben* Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Egek, ezt azért én sem csinálnám, az fix Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Utazunk St. Martin -ra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Érzésem szerint itt a megszárítkozás rekordgyorsaságú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Valaki magasabb az átlagnál, és megfejeli a Jumbot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Valaki magasabb az átlagnál, és megfejeli a Jumbot Inkább a Jumbo őt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. (szerkesztve) Star Wars Theme Song Szerkesztve: 2009. Január 11. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Új értelmet nyert az űropera kifejezés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Haláli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Goldentusk videóit eddig is imádtam, végre megcsinálta ezt is. Baromi jó, mint mindig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Lehet hogy már volt, meg ismeritek, de nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Nem ismertem, de haláli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Állati mindkettő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. A Filmek topicból átemelve Christopher Lloydot és a nevéhez fűződő Taxi címen futott sorozatot, eme gyöngyszemre bukkantam. A vége egész egyszerűen frenetikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Ez tényleg nagyon jó volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. De jó lenne megint megnézni ezt a sorozatot. Hatalmas arcok voltak benne. De ezen a lenti videón már sírva röhögök. Négyszer néztem már meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. A táncolós manusz vissztért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.