orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Tudom, hogy fárasztó, pötyögtem be. Némely modern tücc, nekem a vonat dübörgésére hasonlít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 2. Ezt ne hagyja ki senki se. http://filmdroid.blog.hu/2009/06/01/cartme...ondja_helyetted Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 2. Cloverfiled 2 teaser trailer: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Ez inkább a szánalmas kategória. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. OSCART neki!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. És ez a szemüveges srác a szörny benne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Az könnyen lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Nem tudom ki ez a gyerek, de úgy egy éve bejelölt barátnak a youtube-on. Ez a videója se semmi: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. ajóisten...jelezze aki végig tudta nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Én el se indítottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. És ez a szemüveges srác a szörny benne? Ez nagyon lol! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. :D http://www.machovideo.com/video/Parking_mo..._the_day_14823/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 4. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 5. Az marha jó animációs kisfilm, főleg a legvége. Impressziv! http://www.thebeatlesrockband.com/cinematic.php Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. tényleg nagyon szép kis animáció volt, bár nekem pont az eleje tetszett jobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. (szerkesztve) Szerkesztve: 2009. Június 6. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. (szerkesztve) Annak aki látta a Lost 5x13-at. Hehe. Szerk.: Kicseréltem a linket. Ez meg na..: Szerkesztve: 2009. Június 7. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Nekem nem jön be ez a kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Lehet agyalni rajta olykor rendesen http://onemorelevel.com/game/the_x_spot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Windows versike Én elmentem a vásárba fél pénzzel, Windowst vettem másolt CD-n fél pénzzel, Windows mondja Kék Halál, Kárikittyom büdös windows, mégis van egy fél pénzem. Visszamentem a vásárba fél pénzzel, Megkerestem a zugárust fél pénzzel, Árus mondja: "Kell ápdét!" Kárikittyom édes ápdét, mégis van egy fél pénzem Hazamentem a vásárból ápdéttel, Telepítek, installálok két kézzel, Windows mondja 0E, Kárikittyom a jó anyád, de még van egy fél pénzem. En elmentem szám. tech. boltba fél pénzzel, Hardvert vettem szám. tech. boltban fél pénzzel, Hardver mondja krr-krr-bumm, Kárikittyom drága hardver, nem bírom ezt ép ésszel. Lecseréltem az egészet, részletre, Gatyám ráment, már nem eszek 2 éve, A gépem már elavult, Kárikittyom sörre költöm, ha lesz megint fél pénzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Nagyon találó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Jaj, ez nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Akár a himnusza is lehetne a rendszerinfósoknak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Komoly Nemég jöttem rá hogy véletlen kétszer vettem meg az American Graffiti -t DVDn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Nemég jöttem rá hogy véletlen kétszer vettem meg az American Graffiti -t DVDn Nem mondom ki, ami eszembe jutott, mert erősen antifeminista megnyílvánulásnak minősülne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Nem mondom ki, ami eszembe jutott, mert erősen antifeminista megnyílvánulásnak minősülne Pedig eccerű NŐ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. NŐ! Hogy kitalálta a gondolatomat, hoppá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Nekem más jutott eszembe. Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hogy kitalálta a gondolatomat, hoppá! Azért tegyük hozzá, hogy csak azért vagyok ilyen "bátor" mert messze lakik tőlem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.