Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. (szerkesztve) Végre sikerült Másfél óra kínlódás, szép volt CC és PayU, itt a keksz Szerk:. És megvan a 22:40-es 4DX is. Ezt csak azért vettem, mert nem voltam még ilyen előadáson Szerkesztve: 2016. November 28. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Gratula Gratu. Meglehet, hogy Te vagy az első a fórumról, akinek van jegye. Köszi! Lehet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Másnapra 16:10 IMAX-re is meg van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. CC Westend, dec. 14. szerda este 8 óra gond nélkül ment online a vásárlás, letudtam 5 perc alatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Én most először az itthoni vidéki moziban nézem. Meg is vettem a jegyet 14-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Végre sikerült Másfél óra kínlódás, szép volt CC és PayU, itt a keksz De hát már tavaly is csak szívtál vele. Logikus lett volna idén PayPallal próbálkozni, nem? Nekem 15 perc alatt megvolt a jegy, és már csak 16 nap!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. (szerkesztve) PayPal nálam nem játszik, mert több éve valamiért regisztráltam oda, de utána elfelejtettem a jelszavamat (mert valami csilivili szart kértek x nagybetűvel és y számmal) a másodlagos e-mail címememt meg törölték, így arra sem tudtam megkapni az emlékeztetőt. Olyan 2 éve megpróbáltam megoldani a problémát, de a "örömlány" életért sem sikerült, pedig még postai levelet is kértem, amivel újraindíthatom az accountomat, de az sem segített. Akkor úgy felhúztam magam, hogy azóta sem foglalkoztam vele. Nyilván meg lehetne oldani, ha egy másik e-mail címre hoznék létre egy acc-ot, de jobb szeretem a fontosabb dolgokat egy helyen tartani Szerk.: Mostmár csak azért is ránéztem, és úgy tűnik ők is rájöttek, hogy az akkori rendszer egy hulladék volt, mert most egy egyszerű SMS-biztonsági kód kombóval új jelszót tudtam megadni... Szerkesztve: 2016. November 28. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Fél tíz körül nekem is sikerült jómagamnak és két bűntársamnak jegyet szerezni a 14-ei 20:30-as 2D feliratosra. Ráadásul ezúttal nem is a PayPal, hanem a CC saját fizetőrendszerén keresztül, és zökkenőmentesen ment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. (szerkesztve) Szóval: Ma beszéltem velük! Valóban Holnap (28-án) délelőtt válik elérhetővé a jegyvásárlás! Viszont azt is mondta, hogy tudomása szerint 14-ÉN 19:00 LESZ A PREMIER ELŐTTI ELSŐ VETÍTÉS!. Egyelőre fenntartásokkal kezelem, de holnap kiderül! Én mindenképp az elsőre megyek, legyen bármikor!! Te is? Írtam privátban is neked. Valóban a CC-ben 14--én van 19:00-kor és 21:00 kor is előadás meglepő módon. Az Urániában 14-e 23:59 re lehet jegyet venni, de valamiért csak 2D-s előadásra lehet klikkelni.. Ha csak 2D van az Urániában éjfélkor, akkor lehet hogy a CC-be kellene menni 14-én 19:00, vagy 21:00-re. DE AZ uRÁNIÁBAN JSZEBB A KÉP MÉGHA 2d-S IS, ÉS JOBB A HANGULAT. Szerkesztve: 2016. November 28. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. (szerkesztve) Gratula mindenkinek akinek sikerült jegyet venni.! Nabo hova vetted a belépőt? RacerX hol van az a vidék konkrétan? Az RTL máris ráugrott a témára. Szerkesztve: 2016. November 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. (szerkesztve) Kisvárda, Sz-Sz-B Szerkesztve: 2016. November 28. - RacerX Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. A TFA-t hol nézted? Azt is ott vagy Pesten? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. A TFA-t hol nézted? Azt is ott vagy Pesten? Debrecen/Kisvárda Egy Imax régi vágyam lenne, csak ritkán járok arra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Írtam privátban is neked. Valóban a CC-ben 14--én van 19:00-kor és 21:00 kor is előadás meglepő módon. Az Urániában 14-e 23:59 re lehet jegyet venni, de valamiért csak 2D-s előadásra lehet klikkelni.. Ha csak 2D van az Urániában éjfélkor, akkor lehet hogy a CC-be kellene menni 14-én 19:00, vagy 21:00-re. DE AZ uRÁNIÁBAN JSZEBB A KÉP MÉGHA 2d-S IS, ÉS JOBB A HANGULAT. Gördíts lejjebb a honlapjukon.. Van 19:00-ás vetítés, arra vettem jegyet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 29. (szerkesztve) 3. sor 12. szék; 12. sor 17. szék; 6. sor 11. szék; 6. sor 12. szék és a 6. sor 13. székbe van jegyem. Szerintetek ezek közül melyik a legjobb? (Westend, 2D feliratos terembe) Szerkesztve: 2016. November 29. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 29. Látatlanban: Az összes kiváló lesz: SW: Rogue One! Ragozzam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 29. SW: Rogue One! Ragozzam? Azon múlna a lépcsőn ülve is megnézném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 29. (szerkesztve) Na akkor egy kis kutakodás után a 6. sor mellett döntöttem. Viszont így maradt még 4 darab jegyem. 3. sor 12. szék, 12. sor 17. szék Diák (csak diákigazolvánnyal érvényes); 6. sor 12. szék és 6. sor 13 szék. Akinek kell az írjon pm-et. a 6. sor 12-13. szék rendes kasszás jegy, a többi online vásárolt. Én a 6. sor 11. székben fogok helyet foglalni. Szerkesztve: 2016. November 29. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 29. Azon múlna a lépcsőn ülve is megnézném. Nos, erre céloztam kb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 29. Éppen a 6. sort ajánlottam volna, de megy ez magadtól is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 29. Te aztán jól bevásároltál Rajmesz. Remélem érdekel majd valakit innen. Tavaly nagy volt a túljelentkezés. Jake pl. a színen sincs, de érdekelheti Sky-t is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 29. (szerkesztve) Hát annyira biztos nem jól mint tavaly egy a csávó előttem az Arénában 40-50 jeggyel. Egy hónappal ezelőtt a saját jegyemen kívül nem nagyon tudtam volna venni még másikat. Jövőre meg még többet fogok venni, mert akkor már meg lesz az OKJ (remélhetőleg) és lesz rendes melóm (remélhetőleg) és nem ilyen szutyok diákmunkák mint most. De én nem aggódok hogy nálam maradnak. Max ha innen nem kell senkinek, akkor a Jófogáson biztosan találok vevőt. Szerkesztve: 2016. November 29. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 29. Valószínűleg nekem is lesz egy fölös jegyem a 3. sorba (Westend, 20:00, 2D feliratos), de az is csak diákigazolvánnyal érvényes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 29. Én a 3. sorban fogom nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2016. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 29. Na már csak 2 hét! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 30. Tényleg vicces! 2hét.. nem is igaz.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 30. (szerkesztve) 14 nap 3 óra és 55 perc hogy pontosak legyünk, de mire ezt leírom, már annyival is kevesebb. (De a tényleges filmre még plusz 15-20 percet várhatunk a reklámok miatt. ) Szerkesztve: 2016. November 30. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 3. Az EPIV -et majd csak utána (ha már pont előtte akarsz mozizni). Tényleg! Ha esetleg ránk törne egy ismerős érzés a film után, hogy; "ej de nézném tovább!" -hát ezzel idén nem lesz gond! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 4. Na megvan az első újrázásra is a jegy. 17-e délután. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 4. (szerkesztve) És a várakozási napok száma 10 alá esett. (9 nap, 22 óra és 53 perc ) Hihetetlen! Szerkesztve: 2016. December 4. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.