luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Empire magazin, majd a hónapban fognak még tőlük jönni érdekességek. Nagyon bejönnek a lentebb betett új BB droidok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. http://acinemanias.com/hir.php?id=1564 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. (szerkesztve) Mondjuk azon kívül, hogy hidegen hagy, nekem ebből inkább az jön le, hogy xenophiliás a hölgy, ami meg nem az első a Star Warsban, még mozgóképes sem, hiszen pl. a TCW-ben és a Rebelsben is akadt rá példa (eleve, a Rebels két főszereplője, Kanan és Hera is az). De már rég bizonyított, hogy a fajok közötti párkapcsolat (pláne, ha ember férfi és dögös idegen lány között van) totálisan bocsánatos bűn, a homoszexuális és a biszexualitás az, akit máglyán kell elégetni, legalábbis akkor, ha férfi. Ha nő és dögös, akkor semmi gond. Megjegyzem, jó sz*r ez a fordítás, mert se a garn, se az aqualish, se a talz nem helységnév. Így az, hogy "benne jár" valaki, az inkább olyan Freddy Krugeres. Szerkesztve: 2017. Szeptember 6. - Dzséjt Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Mondjuk azon kívül, hogy hidegen hagy, nekem ebből inkább az jön le, hogy xenophiliás a hölgy, ami meg nem az első a Star Warsban, még mozgóképes sem, hiszen pl. a TCW-ben és a Rebelsben is akadt rá példa (eleve, a Rebels két főszereplője, Kanan és Hera is az). De már rég bizonyított, hogy a fajok közötti párkapcsolat (pláne, ha ember férfi és dögös idegen lány között van) totálisan bocsánatos bűn, a homoszexuális és a biszexualitás az, akit máglyán kell elégetni, legalábbis akkor, ha férfi. Ha nő és dögös, akkor semmi gond. Megjegyzem, jó sz*r ez a fordítás, mert se a garn, se az aqualish, se a talz nem helységnév. Így az, hogy "benne jár" valaki, az inkább olyan Freddy Krugeres. Eredetiben "into" van, ami teljesen korrekt Amúgy igen, az idézet abszolút nem a biszexuális témáról árulkodik, inkább arról, hogy a hölgy nem tartja elég nyitottnak azt, hogy valaki csak a humanoid pasikra izgul, és nem jönnek be neki más fajból származóak. De ha még sincs igazam, max. bepipulnak kicsit a homofób SW fanok, nem az én problémám. Mondjuk nekem földi emberi szemmel a gran, aqualish, talz, stb. fajok és az ember közti kapcsolat sokkal durvább perverziónak tűnik, mint akármi, ami két ember között történhet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 8. Ráadásul kétlem, hogy ez lenne a film központi témája. Pláne ha hímneműekre gondolt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 11. (szerkesztve) Rian megerősítette, hogy Joseph Gordon-Levitt hangszerepel a filmben. Szerkesztve: 2017. Szeptember 11. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Carrie tegnapelőtti szülinapjának alkalmából Márk az alábbi fotót osztotta meg. Jó buli lehetett. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. De komoly! Olyan keserédes sajnos.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Én még mindig nem tudom elhinni... Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Új képecske a mesterről Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Basszus azok a kódexek... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Nem emlékeztetnek Madame Jocasta Nu könyvtárára, viszont érzésem szerint mégis érdekesebb lesz! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Nekem is egyből Jocasta és a Jedi Archívum jutott eszembe. "Amiről nekünk itt nincs feljegyzésünk, az kérem, nem létezik" - na kérem, pedig ezek eléggé kézzelfoghatónak tűnnek. Vajon az egyikben ott lapul az a sokat emlegetett prófécia? Amúgy masszív könyvek lehetnek, ha ilyen jó állapotban maradtak több ezer éven át. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Nekem is egyből Jocasta és a Jedi Archívum jutott eszembe. "Amiről nekünk itt nincs feljegyzésünk, az kérem, nem létezik" - na kérem, pedig ezek eléggé kézzelfoghatónak tűnnek. Vajon az egyikben ott lapul az a sokat emlegetett prófécia? Amúgy masszív könyvek lehetnek, ha ilyen jó állapotban maradtak több ezer éven át. Igen az hardver'.. A jedi templom viszont egy rakás e-book volt.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Ez az egyik legizgalmasabb egyébként: Luke mit talált ezekben a könyvekben, és a jedik tudtak-e ezekről? Utóbbit azért kétlem, mert akkor ezek a jedi ereklyék nem Ahch-Ton lennének hanem Coruscanton a jedi templomban. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Nekem is egyből Jocasta és a Jedi Archívum jutott eszembe. "Amiről nekünk itt nincs feljegyzésünk, az kérem, nem létezik" - na kérem, pedig ezek eléggé kézzelfoghatónak tűnnek. Vajon az egyikben ott lapul az a sokat emlegetett prófécia? Amúgy masszív könyvek lehetnek, ha ilyen jó állapotban maradtak több ezer éven át. Pont tegnap láttam... még egy olyan k*csög Jedit, mint az a nő... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Ez az egyik legizgalmasabb egyébként: Luke mit talált ezekben a könyvekben, és a jedik tudtak-e ezekről? Utóbbit azért kétlem, mert akkor ezek a jedi ereklyék nem Ahch-Ton lennének hanem Coruscanton a jedi templomban. Szerintem a Jedik már Ahch-Tót is elfelejtették. Vagy lementették - csoli után szabadon - ebookba, a könyvek meg ottmaradtak. Belegondolva, ugye a holokronok már önmagukban hatalmas mennyiségű információt tartalmaztak, a Jediknek meg vagy száz holokronjuk volt. Ennyi felhalmozott, elraktározott információban mennyi tudás veszhetett el, csak azért, mert olyan mélyen volt, hogy már senki sem ásta elő? Aztán jött a Birodalom, és egy részét elpusztította ennek az információhalomnak, egy részét feldolgozta. És itt jön képbe, hogy talán Ahch-Tóról nem tudtak a Jedik, vagy nem tudták már, pontosan hol van. Mert ugye a Birodalom elkezdte elpusztítani a Jedi templomokat és ereklyéket szerte a Galaxisban. Szerintem Lothal is csak azért úszta meg, mert az ottani templomról szóló feljegyzések csak Kanan hologramjában voltak meg. De Jedha, Ilum, ezek elvesztek. Ahch-To viszont nem került a Birodalom elé, ugyanakkor tudjuk, hogy az odavezető térkép egy részlete a Birodalomnál volt. Szerintem a Jedik vagy direkt törölték a pontos helyet, vagy a Jedi Templom ostromakor tűnt el az adattöredék, vagy az évezredek alatt elveszett (tudjuk, hogy olykor elvesznek rendszerek az Archívumból ). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. (szerkesztve) Remélem az idő az oka, ami tetszene is. De az még jobb lenne, ha ezt a helyet az évezredek alatt teljesen elfelejtették volna. Bár ha akkora szent helye ez a Jediknek, akkor nem tűnhetne el nyomtalanul. A piramisok is több ezer évesek, mégis rengeteget tudunk róluk mert fontosak a civilizáció számára. Szerkesztve: 2017. Október 25. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Na jó, de a piramisok "csak" pár ezer évesek és itt vannak velünk, ezen a bolygón. Az ahch-tói első Jedi templom alsó hangon is 25 000 éves és fényévekre van a Jedik központjától, a coruscanti Jedi Templomtól. 25 ezer év alatt pedig civilizációk nőnek fel vagy tűnnek el. Talán az a faj, ami megalapította a Jedi Rendet, már nem is létezik. Ne feledjük el, a Jedik azért megvívtak pár háborút, a háborúkban pedig pusztulnak a dolgok. Eleve, az ep7 végén igazán templomot nem látni, csak romokat. Ki tudja, mi pusztította el. Az idő? A Sith-ek? 25 ezer évbe rengeteg dolog belefér, amiért a Jedik már nem fordítottak figyelmet Ahch-Tóra. Amúgy sem azok a ragaszkodó fajták. Viszont azért nyilván volt valamijük róla, mert a Birodalom csak a coruscanti Jedi Templom archívumából szerezhette meg a térkép felét. És valahogy Luke-nak is el kellett oda jutnia. Szóval valahol, valamilyen információ volt arról, hogy hol van az első Jedi templom. Sőt most így beugrott, hogy talán valami olyan titok lapul Ahch-To mélyén, ami miatt a Jedik maguk "törölték ki a történelemből", és szedték két részre az odavezető út térképét. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Lehet, hogy így volt, majd meglátjuk. Vagyis csak remélem. Nagy dobás lenne ha ebbe ilyen mélységben belemennének. Talán még annyit erről, hogy szinte biztos, hogy Yodáék semmit nem tudtak erről a helyről. Persze most feltételezem, hogy valami fontos van ott. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Viszont -ha még él a remény- hogy Yodáék mit szólhatnak Luke felefedezéseire a múltból, az nagyon érdekes lehet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Mármint a szellemekre gondolsz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 28. DJ Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Október 28. Hozzászólás ideje: 2017. Október 28. Naggggyon menő! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 28. (szerkesztve) Ránézésre szerintem ő amolyan Lando féle karakter lesz. Szerkesztve: 2017. Október 28. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 2. (szerkesztve) Egy jó cikk Kelly Marie Trannal alias Rose Ticoval. Szerkesztve: 2017. November 2. - Ody Mandrell Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Nem nagyon tudom az ő karakterét eddig hova tenni, nem is túl szimpatikus. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Nekem sose volt az. Én se tudom hova tenni őt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Nekem egyelőre semleges a csajszi. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Meglep, hogy a cikk szerint a filmben fény fog derülni a nyaklánca történetére, ami mint irják sokat jelent neki. Azt hittem, hogy csak egy sokadik mellékszereplő lesz aki Finn-el elakciózgat a kaszinóvárosban, de semmi különös. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.