Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 1. AZ EPVII lényeiből biztos viszontlátunk párat. A többiből meg....a fene tudja. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Hozzászólás ideje: 2017. December 1. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Na ez Bomarr kedvence lesz. Simán Érdekes egyébként, hogy szinte az összes új lény olyan mintha valami rémálomból tipegett volna ki éppen. Lucas egyébként azt mondta hogy amikor ő kitalál egy új fajt akkor először a belső tulajdonságokat ötli ki, -tehát például Wattonál az hogy kapzsi- és aztán ehhez igazitja a külsejüket. Ilyen szempontból a legtöbb új lény elég SW-s. Amelyik egyébként nagyon bejön azaz alábbi képen a bal felső sarokban lévő pár. Nem ocsmányak csak igazi gazdag s*gfejek. Már a kép alapján. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Hozzászólás ideje: 2017. December 1. De randa az a Tomder. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 1. 40 perccel korábban, Bomarr írta: Nem ocsmányak... Háááát... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Végre feltűnik Adam Driver is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 2. John Boyega ma látja a filmet! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Hozzászólás ideje: 2017. December 2. (szerkesztve) 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Végre feltűnik Adam Driver is. Yep. Több mint a semmi. És érdemes megnézni a többi videót is Kimmel oldalán mert feltettek egy csomót. Annyira imádom Hamillt hogy ő meg ennyire imádja hogy imádjuk. XD Szerkesztve: 2017. December 2. - kudar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 2. (szerkesztve) Nem tűnt fel senkinek, hogy Boyega miért rakott ki négy bőgő jelet? Meghal? Szerkesztve: 2017. December 2. - Ody Mandrell Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Azért ezt nem venném annak jeléül. Emojikkal spamelni a posztokat elég divatos a szociális média tapintatlan használói között, még ha van is valami jelentés mögötte. Szerintem itt csak arra akar utalni, hogy érzelmes élmény lesz először látni készen a filmet. Vagy lehetnek örömkönnyek is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Lehet. Azóta viszont semmit nem írt. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Szerintem Boyega benne lesz a 9. részben. Tudom, nem készpénz, de az IMDb is ezt írja. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Az IMDB-t a felhasználók szerkesztik. Pont az ilyen filmeknél mint a Star Wars teljesen használhatatlan ha jövőbeli projektekről van szó, mert a rajongók feltöltik a találgatásaikat. De Boyega ettől függetlenül szerintem biztos ott lesz az ep.9-ben. 2 Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Tudom hogy esélytelen, de nekem nagyon tetszene ha húznának egy váratlant és Phasma megölné őt az előzetesben is látott csatában. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Hozzászólás ideje: 2017. December 3. 8 órával ezelőtt, Jar-Jar Binks írta: Tudom hogy esélytelen, de nekem nagyon tetszene ha húznának egy váratlant és Phasma megölné őt az előzetesben is látott csatában. Az ütne. Amúgy én is úgy vélem hogy benne lesz a 9. részben. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Snoke már vissza is fiatalodott. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Remélem nem Rey-t csapolta meg. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 3. (szerkesztve) Rose Tico interjú! Snoke, Hux és Phasma. Szerkesztve: 2017. December 3. - Ody Mandrell Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Serekis ebben a filmben tulajdonképp egy fordított Gollamot játszik. Nagy poén lenne a ha a kilencedik részre már nem is kéne őt CGI-ozni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Újabb videó Rose-ról. Egyre inkább szimpatikus lesz! Van benne pár új snitt is a filmből. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Ez vajon a Falconnak melyik része? Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Hozzászólás ideje: 2017. December 4. (szerkesztve) Én eleve simán eltévednék a Falconon... viszont porgi felreppenése/szökkenése a pultra, majd a lesöprés: mindent visz. Addig hol utazik? Ül a széken? Szerkesztve: 2017. December 4. - Darth Porg Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Szerintem összevissza csatangol a hajón. De itt megint nem az a rikácsolása van mint a trailerben. 1 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Hangváltós talán. Csubi küzd a helyzettel, bányapara, a porgi meg idegeli közben. Fini lesz ez... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Ezért lesz fini a porg. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Nagyon fáradtak. Hamill konkrétan ott sincs. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 5. (szerkesztve) Most már elmondhatja Finn, hogy az Ellenállás harcosa. Szerkesztve: 2017. December 5. - Ody Mandrell Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hoztam még pár korábbi plakátot szövegmentesen Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. (szerkesztve) Egy kis érdekesség. Carrie Fisher kutyájának is lesz egy kis cameoja a filmben, vagy legalábbis egy rá hasonlító kutyaszerű lény biztos lesz benne. Forrás Rian twitter oldala. Szerkesztve: 2017. December 6. - luke19 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.