csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Május 23. Hozzászólás ideje: 2022. Május 23. Igen, az. Perpillanat nagy büszkeség tölt el miatta. De a vissza fog térni az Ahsoka trooper! Nagyon örülök neki, hogy a Kenobi előtt végeztem vele. Nem szeretem ha több dolog csiklandoz.. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Augusztus 5-én érkezik a következő Lego különkiadás. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Június 9. Hozzászólás ideje: 2022. Június 9. Nem merek képet berakni, de a multheti részről kijön egy szett. 75334. Akit érdekel, keressen rá. Lesz Benne, Obi, Vader, Tala és legjobb fig a sárga rakodó, NED-B! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 21. Hozzászólás ideje: 2022. Június 21. Megjött a trailer. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Július 25. Hozzászólás ideje: 2022. Július 25. (szerkesztve) Szerkesztve: 2022. Július 25. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 4. Holnap jön! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 5. Megnéztem ezt a nyári különkiadást, de nem volt egy nagy eresztés. A Solo család története volt a legjobb. Az mennyire lehet kánon ami a főszereplők további útját illetően elhangzott? felteszem nincs kőbe vésve. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. @Whill, @Dzséjt és mindenki aki legózgat: Ez volna az aktualitását 2 évvel megelőző mando-packom, ebben a formában van polcon mióta a kovácsműhely kijött. Nagyon szinkronban van az első résszel a 3. Évadból: A fő sszerplők pedig itt volnának: 2 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. 3 perccel korábban, csoli1138 írta: @Whill, @Dzséjt és mindenki aki legózgat: Ez volna az aktualitását 2 évvel megelőző mando-packom, ebben a formában van polcon mióta a kovácsműhely kijött. Nagyon szinkronban van az első résszel a 3. Évadból: A fő sszerplők pedig itt volnának: Köszi, ez tényleg nagyon jól néz ki. Meghoztad a kedvemet, hogy összerakjak valami hasonlót. Favreau-t és csapatát ismerve simán el tudom képzelni, hogy szándékos easter egg-ről van szó. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. Nem lehetetlen, hogy easter egg, ugyanakkor anno a Rebels-hez Filoniék rengeteg koncepciórajzot készítettek. A LEGO szinte biztos abból dolgozott, és nem lenne szokatlan, ha Filoni is újra használta volna azokat. 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. (szerkesztve) Most nagyon örülök, hogy megvannak ezek, utólag minden nehezebben beszerezhető és drágább is tud lenni sokkal. Ja és @Whill! A mostani lego sw magazinban egy kék No Name Mando-van, ha a Bo Katanos mandalorian starfighter szett kimaradt, akkor ez a figura ajándék 1400ft-ért.Mert abban debütált "Mandalorian loyalist"-ként. Kb a Mandi csávó a 2. évadból. Szerkesztve: 2023. Március 1. - csoli1138 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. A young jedi adventures höz lego szett is jön: sajnos a legcukibb a gumimaci nem része egyelőre. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Október negyedikétől rendelhető elő a Venator-Class Republic Attack Cruiser set. Venator-Class Republic Attack Cruiser set 2 3 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Hááát, erős a kísértés, de szerintem meglepem vele magam. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Nekem holnap jön Baylan és Shin. Extra köpenyt szereztem nekik és asszem kapnak narancs kardot, de ha jól mutat. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Egy kis Ahsoka: 2 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 23. 2023. 09. 13. - 16:29, Rog írta: Október negyedikétől rendelhető elő a Venator-Class Republic Attack Cruiser set. Venator-Class Republic Attack Cruiser set Amúgy végtelenül király ez a szett, de másfelől meg sehogy sem stimmel. Ez egy Clone wars 20. Évfordulós kiadás. Van egyedi lego alkatrész is benne a jubileumra. Csakhogy: -A klónok támadása tavaly volt 20 éves -a hajó a Sith-ek bosszújából van (belsō képek is onnan vannak a dobozban) -Rex van exkluzívnak adva hozzá, aki 2008-ban született. Szóval ez akkor stimmelne, ha The Clone Wars 15. Évforulós UCS készletnek lenne hirdetve és belül is TCW-os képekkel lenne promózva, ha már Rex, nem pedig az ep. 3 nyitócsatájâval. Jó a cucc, de a marketing, meg a körítés egy szedett vedett kamu, 2-es alá, leülhetsz kategória. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Február 25. Hozzászólás ideje: Február 25. (szerkesztve) Idén már 25 éves a lego star wars! Március elsején jönek is szettek ebből az apropóból! Nekem ez a Fives-figura mindenképp kell! De más is lesz. Kis "UCS" Falcon: tantive IV: r2 egy exkluzív stith-tel: Darth Malak-kal Szerkesztve: Február 25. - csoli1138 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 25. Hozzászólás ideje: Február 25. Ezek hivatalos képek, igaz? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Február 25. Hozzászólás ideje: Február 25. (szerkesztve) Jajajj. Igen ezek a szettek lesznek, de csak úgy szedegettema képeket innen onnan. Baj lehet? Megyek a lego pont com ra, átszerkesztem Szerkesztve: Február 25. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 25. Hozzászólás ideje: Február 25. A Lego nagyon szigorú ebből a szempontból! Igaz, @Dzséjt? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Február 25. Hozzászólás ideje: Február 25. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A Lego nagyon szigorú ebből a szempontból! Igaz, @Dzséjt? Most már mind a lego pont comról van. Ugye így jó lesz? 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 25. Hozzászólás ideje: Február 25. Bizony, a fórum eddigi fennállása óta csak kétszer kapott hivatalos felszólítást bizonyos képek azonnali eltávolításáról, és mindkettőt a Lego küldte (illetve nekem egy harmadik esethez is volt szerencsém a PC Gurunál). Szóval bármilyen kép, ami a legóval kapcsolatos, csak hivatalos lehet még itt is. Szóval a lego.com teljesen jó, abba nem köthetnek bele, amit ők közölnek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 25. Hozzászólás ideje: Február 25. 25 éve jelent meg az első Star Wars lego. Ezt sem akartam megtudni. Az első széria még mind egy szálig megvan. Le kéne porolni őket. Meg összerakni azokat, amiket az elmúlt két évben a kiscicák szétromboltak. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: Február 25. Hozzászólás ideje: Február 25. A Tantive IV dioráma jó lehet. A Fives figura miatt mindenképpen. Illene a Venatorhoz, a dioráma meg beférne a Devastator alá. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.