csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Hozzászólás ideje: 2017. November 30. nagyon szeretem én is. De motoszkál bennem sokszor, hogy vajon milyen lehetett Desplat zenéje? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Bennem meg az, hogy milyen lett volna, ha Michael Giacchino több időt kap. Így "csak" - hogy Ody-t idézzem - tökéletes mesterművet alkotott. Mi van, ha nem kellett volna annyira kapkodnia? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Hozzászólás ideje: 2017. December 1. 18 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Bennem meg az, hogy milyen lett volna, ha Michael Giacchino több időt kap. Így "csak" - hogy Ody-t idézzem - tökéletes mesterművet alkotott. Mi van, ha nem kellett volna annyira kapkodnia? Meghallgatnám, hogy mit alkot a Solo filmhez. Kár, hogy azt nem ő kapta. Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Lehet tudni valamit arról, hogy a Mester hallotta-e Giacchino muzsikáját? Látta a filmet egyáltalán? Ez nagyon izgat. Most először komponált valaki más, és remekül, nagyon penge ízléssel játszott az ő dallamaival. Nem tudom elképzelni, hogy nem hallgatta végig az Öreg. És Lucas mit szólt a RO-hoz? Én erről semmit nem tudok. Meséltek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Williams valószínűleg semmit nem hallott vagy látott az egeszből. Lucas viszont nagyon lelkes volt, még a forgatáson is feltűnt. Később gratulált is Edwardsnak mert nagyon tetszett neki a végeredmény. Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Williams, hm. A helyében én... de nem vagyok a helyében. Lucason nem lepődtem meg... Giacchino és Edwards sztorija nagy poen, imádom az ilyesmit: gyerekkori álmok jöttek be, de nagyon. Nem is hihettek bennük igazán, annyira meseszerű, és mégis... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 13. Hozzászólás ideje: 2018. Március 13. Giacchino zenéje 2100 ft az MM-ben! Ennyiért megéri pótolni, ha gondolja valaki! 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Március 14. Hozzászólás ideje: 2018. Március 14. Ez szép, csak kár, hogy az MM-ben a személyes átvétel kizárólag ott működik, ahol a termék megtalálható, és Pesten nincs belőle. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Minél többet hallgatom az OST-t annál zseniálisabbnak tartom! 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Szerintem a filmek után ennek van a legjobb zenéje, bár régen hallgattam már. Mindig a TLJ szól nálam. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Hozzászólás ideje: 2018. November 12. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem a filmek után ennek van a legjobb zenéje, bár régen hallgattam már. Mindig a TLJ szól nálam. Nálam beelőzött néhány epizód OST-t is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Mehetne az olasz JW helyére majd. Nem bánkódnék. 1 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Hozzászólás ideje: 2018. November 12. 53 perccel korábban, Donát írta: Minél többet hallgatom az OST-t annál zseniálisabbnak tartom! Akkor tessék itt van az OST bővített változata kristálytiszta minőségben. Az eredeti OST van összevágva a FYC albummal, így 27 perccel hosszabb a kereskedelmi kiadásnál Spoiler https://mega.nz/#!ukAF2YST!E75SyKQJsk3cBbt8AlDl5VuKBrlkMGODDV2eCFxiXRo jelszó: Rodion_Duffy 1 1 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Nagyon jó a Deluxe verzió, Brodie! A Today of all Days a kedvencem eddig az újak közül. Apropó! Aki megmondja, hogy 3:35-nél a Today of all daysnél mi lehet az a kurjongatás, azt meghívom egy sörre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Mostanában egyre sűrűbben hallgatom a zenéjét. Az értékelőbe bekerült, hogy mennyire nem lehet belekötni a filmbe, nos ez a zenei oldalról is így van. 4 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Your Father Would Be Proud 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Én a Brodie-tól kapott extra OST-t szoktam hallgatni, nagyon ott van a szeren Giacchino. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Én is azt hallgatom mert az teljes anyag. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Hihetetlen, hogy mennyire sugárzik a béke, az ERŐ misztikuma, és a végén a dráma is ebből a soundtrackből. A munkához próbáltam ma használni olvasás közben, de egyszerűen folyamatosan peregnek előttem az Erővel kapcsolatos események a messzi-messzi galaxisból... 2 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Március 5. A hétvége és az OT nyitánya, rendhagyó módon, ez a tétel. Az EPIV-el kezdek, de a RO zenéjével hangolok. Kezdésnek nagyon stílusos és súlyos, ahogy egy erős lökettel, majd sejtelmes zenei betéttel beindul a zene. 1 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.