kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. olívabogyó Ahogy az öcsém mondaná: olivabigyó. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Akkor az időpontot kicsit kitolhatjuk a később indulók miatt? Természetesen mindenkit bevárunk, szóval ha valaki csak a 11-es buszindulásra tud érkezni akkor aszerint találkozunk. Egyébként ha a 11-est fixáljuk le, akkor olyan 10.35 de legkésőbb 10.40-kor kéne ott lenni a Nyugatinál. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. 10:37-kor ér be az IC-m a Nyugatiba, elvileg. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Az egy picit húzus. Mondjuk elvileg beérünk. Megnéztem a menetrendet. Eszerint 11 perc alatt visz ki minket a villamos a buszmegállóhoz. Szombaton indul egy villamos a Nyugatitól 10.40-kor és 10.44-kor is. Elvileg(!) ez utobbi is időben betud minket vinni. Hogy gyakorlatilag is, azt nemtom. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Rendben. Akkor hogy rajtam ne csússzon el a dolog, ha szükséges, bejövök az eggyel hamarabbival, akkor 9:32-re vagyok Pesten. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Amennyiben ez a részedről nem kellemetlen és tényleg megoldható, akkor ajánlom a 10.20-as busz elérését ami nagyjából azt jelentené, hogy 9.55 körül indulnánk a Nyugatitól. Igy belefér egy kis késés is, mind a vonat, mind a villamos részéről. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. (szerkesztve) Én is maradok a pizzánál.A piát hogy oldjuk meg?Mindenki vigyen magával? Szerkesztve: 2009. Július 5. - frenkie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Én is maradok a pizzánál.A piát hogy oldjuk meg?Mindenki vigyen magával? Szerintem ott is lehet venni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Olíva bogyókkal? Lesz olivabogyó is. Aki meg nem szereti, az kihagyhatja. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Rendben, még akkor MissKarrdéval egyeztessünk, mert ő is jelezte, hogy később lenne neki jó. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Én is maradok a pizzánál.A piát hogy oldjuk meg?Mindenki vigyen magával? Valamennyi "alap-pia" nálam mindenképp lesz. Azon felül, egyrészt lehet hozni, másrészt lehet venni is a közelben. Van egy kisbolt közvetlenül az itteni buszmegálló mellett. Mondjuk az áraik picit magasabbak, mint a városiak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Valamennyi "alap-pia" nálam mindenképp lesz. Azon felül, egyrészt lehet hozni, másrészt lehet venni is a közelben. Van egy kisbolt közvetlenül az itteni buszmegálló mellett. Mondjuk az áraik picit magasabbak, mint a városiak. Van abból a jófajta Roséból? Azt megint megkóstolnám. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Valamennyi "alap-pia" nálam mindenképp lesz. Azon felül, egyrészt lehet hozni, másrészt lehet venni is a közelben. Van egy kisbolt közvetlenül az itteni buszmegálló mellett. Mondjuk az áraik picit magasabbak, mint a városiak. Ok rendben akkor ott a kisboltban lesz vásárolva sör. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Van abból a jófajta Roséból? Azt megint megkóstolnám. Rosé az lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Rosé az lesz Nagyszerű. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. *csöndesen beáll a rosé-kedvelők sorába* Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. A pizza jól hangzik. Úgy látom, a pizza mindenkinek nyerő lesz olívabogyó Én is szeressem, tegnap fincsi olívabogyós pizzát ettem Rendben, még akkor MissKarrdéval egyeztessünk, mert ő is jelezte, hogy később lenne neki jó. Nekem jó lesz ez a 10:20-as busz is, így nem fogok aggódni a vonat késése miatt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. *csöndesen beáll a rosé-kedvelők sorába* Olyan finomat amit Bomarrnál fogsz inni, még nem ittál. Frenkie! Az egy paradicsomi hely a borkedvelőknek. REmek napnak nézünk elébe. Egyébként megyek és ez már biztos. Semmi pénzért nem hagynám ki ezt a party-t! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Az egy paradicsomi hely a borkedvelőknek. REmek napnak nézünk elébe. Egyébként megyek és ez már biztos. Semmi pénzért nem hagynám ki ezt a party-t! Remek, azt hiszem, beállok a kóstolók sorába, ha lehet Meg egyébként várom ezt a talit A legjobb az egészben, hogy nálam van egy digi fotómasina, ami még akkor is nálam lesz, és tudok majd fotózni Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Remek, azt hiszem, beállok a kóstolók sorába, ha lehet Meg egyébként várom ezt a talit A legjobb az egészben, hogy nálam van egy digi fotómasina, ami még akkor is nálam lesz, és tudok majd fotózni Végre normális fényképek is fognak készülni, nemcsak olyanok amiket a DON készít Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Remek, azt hiszem, beállok a kóstolók sorába, ha lehet Meg egyébként várom ezt a talit A legjobb az egészben, hogy nálam van egy digi fotómasina, ami még akkor is nálam lesz, és tudok majd fotózni No ez remek!! Készítünk egy rakat képet. Olyan beállított és hamis fotókat is, mint amiket oldie szokott. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Ezeket el is várom :D Persze nehéz lesz pótolni a MESTERT Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Ezeket el is várom :D Persze nehéz lesz pótolni a MESTERT Majd megpróbáljuk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Végre normális fényképek is fognak készülni, nemcsak olyanok amiket a DON készít Most jövök én, szóval vigyázzatok No ez remek!! Készítünk egy rakat képet. Olyan beállított és hamis fotókat is, mint amiket oldie szokott. Amíg bírja a memória, addig lehet Vagy olyanabbakat Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Biztos jó képek lesznek ezek is, mint általában a talis képek. Néha ugyan homályosak, meg néha nem is teljesen igazak, de azért van hangulatuk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Az a lényeg mindig Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Sajnos félelmem megvalósult, nem tudok ezen a találkozón sem részt venni Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hát ezt nagyon sajnálom Egyébként felmerült a lehetősége annak, hogy Atlas is eltud jönni. Még nem tuti de fenn áll az esélye. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Sajnálom Dzséjt! Egy kérdésem lenne azokhoz, akik jönnek: Egy DVD-ért cserébe valaki nem tudná elhozni a Clone Wars első évadját magyar szinkronnal? A félreértések elkerülése végett a 3D-sre (vagyis a Cad Bane-es legújabbra ) gondolok. Angolul megvan az összes epizód, de szeretném tesómnak megmutatni, és ő még fiatal a feliratos verzióhoz. A megfelelő topikban jelezze légyszi, aki tud segíteni! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.