Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Én remekül éreztem magamat. Ez olyan igazi beszélgetős alkalom volt, nem csak SW témában. Legközelebb megpróbálok én is korábban menni, mert még lett volna miről társalogni, amikor el kellett jönnöm Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Hozzászólás ideje: 2007. December 15. (szerkesztve) Én remekül éreztem magamat. Ez olyan igazi beszélgetős alkalom volt, nem csak SW témában. Legközelebb megpróbálok én is korábban menni, mert még lett volna miről társalogni, amikor el kellett jönnöm Szinte megszakadt a beszélgetés, mert menned kellett. Kár, pedig még én is akartam neked mondani valamit. Na majd legközelebb. Szerkesztve: 2007. December 15. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Szinte megszakadt a beszélgetés, mert menned kellett. Kár, pedig még én is akartaqm neked mondani valamit. Na majd legközelebb. Akkor duplán sajnálom. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Már a multkori klubnapnak is az azt követő beülés adta meg a sava-borsát... most is tényleg szinte elrepült az idő. A többiekkel pedig remélhetöleg a januári klubnap alkalmával összefutunk egy hasonló beülés alkalmával Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Rog Te miért nem jöttél? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Rog Te miért nem jöttél? Reggel megcsúsztam a jeges lépcsőnkön amitől jól kiment a bal bokám, ráestem a jobb kezemre, abba meg a csuklóm fájdult bele így jobbnak láttam inkább nem menni mert járni is alig bírtam. Most már kicsit jobban megy de még mindig nem az igazi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Mihamarabbi gyógyulást akkor. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Mihamarabbi gyógyulást akkor. Köszi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Köszi Azért örömmel látom, hogy a csuklód gyorsan javul... Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Szerencsére nem csuklottam a mai nap folyamán! Remélem a januári inkább január vége fele lesz! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Azért örömmel látom, hogy a csuklód gyorsan javul... A bal kezemmel irkálok a jobbal meg egerezek. Ahhoz nem nagyon kell csuklózni. Munkamegosztás van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Hozzászólás ideje: 2007. December 15. A bal kezemmel irkálok a jobbal meg egerezek. Ahhoz nem nagyon kell csuklózni. Munkamegosztás van. Értem. Az hogy lehet, hogy a bal bokád ment ki, és a jobb kezedre estél? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Hozzászólás ideje: 2007. December 15. (szerkesztve) Értem. Az hogy lehet, hogy a bal bokád ment ki, és a jobb kezedre estél? Esés közben lecsúszdáztam vagy három lépcsőfokot és alám került. Hát nem vagyok egy Piroch Gábor. Szerkesztve: 2007. December 15. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Esés közben lecsúszdáztam vagy három lépcsőfokot és alám került. Hát nem vagyok egy Piroch Gábor. Gondolom épp a fórumtalira indultál amikor ez történt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Hozzászólás ideje: 2007. December 15. (szerkesztve) Gondolom épp a fórumtalira indultál amikor ez történt. Az még előtte volt. Minden reggel friss vizet adok a kutyáinknak és rendbe rakom a régi ruhákat a házukban és azt akartam intézni. Szerkesztve: 2007. December 15. - Rog Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Hozzászólás ideje: 2007. December 16. A találkozó nagyon jó volt, alig várom a januárit. Rog: sajnálom, hogy nem jöttél. Remélem, már jobban vagy. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Rog: sajnálom, hogy nem jöttél. Remélem, már jobban vagy. Én is sajnálom és már jobban megy a járás. Bicegetek de azért megyeget. A csuklóm meg már alig fáj. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Jobbulj, Rog! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Nézegettem a naptáramat, és Március 15.-e (szombat) igen kellemes dátumnak tűnik egy fórumtali megtartásához! Persze ez csak egy javaslat, kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. (szerkesztve) Március 15.? You really think that is a wise decision during these stressful times? Edit: Szerintem egy hétre rá jobb lenne. Egy héttel előtte, 8-án semmiképp nem érek rá. Szerkesztve: 2008. Január 30. - SimonZ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Március 15.? You really think that is a wise decision during these stressful times? Edit: Szerintem egy hétre rá jobb lenne. Egy héttel előtte, 8-án semmiképp nem érek rá. Jahhhh el is felejtettem, hogy most már félni kell az ilyen ünnepen. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Mivel ünnep, így nem biztos, hogy a legjobb választás ez a dátum. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Mivel ünnep, így nem biztos, hogy a legjobb választás ez a dátum. Ez csak egy javaslat. Amúgy március 15.-én nem tudom mit mást lehet csinálni az emlékezésen kívül (azt meg ugye bárhol lehet). De ha senkinek nem jó, akkor mondjatok más időpontot. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Mondjuk március 29? 22-e a húsvét előtti szombat, nem tudom, hogy akkor mennyire szokott innen bárki elfoglalt lenni, de nekem nem lenne a legjobb. Zolinak a 8-a nem oké. Szóval hónap vége. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. A 15 nekem sem jó, hagyományosan ünnepelni szoktuk a lovasfelvonulást Szolnokon De utána előtte 1 héttel jónak tűnik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Akkor inkább már előtte kellene. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. A mai politikai helyzetben marhaság lenne akkor tartani.Az már jó dolog ha nem lesz balhé, de szerintem lesz.Ha nemzeti ünnep, akkor balhé. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Én úgy néz ki 8-i hétvégét Pesten töltöm unokatestéreméknél. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Nagyon eretnek gondolat, hogy akár vasárnap is lehetne a tali? Akkor lehetne 9-én. Tudom, másnap munka, iskola stb., de ha délelőtt kezdjük, akkor azért jutna idő rá úgy is, hogy nem tart estig, és még mindenki haza juthat. Akkor végre Coce is eljöhetne, és SimonZ sem maradna ki Vagy akár március 16. is jó lehet már (a romokat addigra eltakarítják, a csőcselék meg már a mámorát alussza ki). Ha egyik sem szimpatikus a vasárnap miatt, akkor viszont tényleg csak a húsvét utáni hétvége jöhet szóba. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.