Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Donát, Pildi: Részletek tekintetében rugalmasak vagyunk. De hogy valami támpont is legyen: a multkori Duna Plazás hely egész jó volt: viszonylag normális árak, nem kell félni, hogy nem halljuk egymást a zajban szal visszamehetnénk oda. Időpont lehetne megint délelött 10.00 körül (vagy inkább legyen délután?)... de semmi nincs kőbe vésve, szal ha valamelyikötöknek másképp lenne jó, akkor majd megvariáljuk :D

Szerkesztve: - Bomarr

Hozzászólás ideje:

Nekem jobb volna kora délután, pl. 2-3 óra körül, mert így az otthoni dolgaimat jobban tudom intézni.

A hely tökéletes volna.

Hozzászólás ideje:

Nekem jó a 1/2-2 közötti kezdés. De kezdhetitek előbb is, én meg majd csatlakozom.

Ha meg sztrájk lesz, akkor nincs mit tenni - elhalasztjuk jövőre. De addig még sok víz lefolyik a Dunán, lehet, hogy nem lesz sztrájk, vagy nem akkor.

A talit részemről véglegesíthetjük előtte való napon is.

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
ELég szűkre szabot az idő, ugyanis a vasúúúúútasok megint sztrájkra készülnek, mégpedig határozatlan idejűre. December 17 környékére rebesgetik.

Konkrétan december 17-én lesz, 15-én csak tiltakozó naggyülés lesz, de ez nem érint minket.

Hozzászólás ideje:
Hát én is, nekem most nem jó az időpont, de kíváncsi vagyok, hol és miként lesz tali.

Barátod nélkül nélkül már nem is jössz? Kár...pedig a Londoni skacok szívesen láttak volna, gondolom. Na majd legközelebb (bár ez úgy látom oldie-tól függ :)))).

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nézd, előző este (14) és másnap (16) is programunk van már, így is picit zsúfoltnak tűnik az egész december, folyton lesz valami az otthoni helytállástól (értsd: anyám dolgozik, enyém az egész ünnepi hercehurca) a céges karácsonyi buliig minden. Jobb lett volna valami nyugisabb időszakban, de ha majd lesz jövőre is, arra megyek vagy megyünk :)

Szeretném azt tudni, hogy nem csak a londoni srácok láttak volna szívesen :)

Hozzászólás ideje:
Nézd, előző este (14) és másnap (16) is programunk van már, így is picit zsúfoltnak tűnik az egész december, folyton lesz valami az otthoni helytállástól (értsd: anyám dolgozik, enyém az egész ünnepi hercehurca) a céges karácsonyi buliig minden. Jobb lett volna valami nyugisabb időszakban, de ha majd lesz jövőre is, arra megyek vagy megyünk  :)

Szeretném azt tudni, hogy nem csak a londoni srácok láttak volna szívesen  :D

Elfoglalt vagy, mint mindig. Persze én is szívesen talákoztam volna veled újból!!! :D Csak gondoltam a londoni skacok csábítóbbak. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.