Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Nem tudom miért nem fotózta le a srác a címes oldalt. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Redditen azt írják, hogy fél a főnökétől Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Azt nem csodálom. Ennyire beazonosítható? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 7. A japánok ilyet kapnak. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Azért örülök hogy már több helyen is olvastam, hogy ez a zene nagyon üt, mert őszintén szólva az előző filmnek a zenéje egy két témán kívül, (Rey, March) számomra eléggé semmilyen volt. :S Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Szerintem az se volt rossz, sűrűn hallgatom. Viszont ha ez még jobb, az több mint bíztató. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Megnézném a Maestrót a TLJ mjuzikjának dirigálása közben. Nagyon úgy tűnik hogy nem terveznek vidit feltenni a rögzítésről. Kár. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A japánok ilyet kapnak. Protekciósok. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Hozzászólás ideje: 2017. December 7. (szerkesztve) Na itt a kép a tracklistről ! Egyébként megegyezik a tegnap betett listával. Spoiler Szerkesztve: 2017. December 7. - luke19 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Supermacy téma? 1 2 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Hmmm, ez az! Odaver. 1 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Dögös és elegáns egyszerre. A hangmérnök se kezdő. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Hozzászólás ideje: 2017. December 8. 15 perccel korábban, Darth Porg írta: Dögös és elegáns egyszerre. A hangmérnök se kezdő. Nagyon jól hozza az Első Rend és a Birodalom közti hasonlóság-különbség kettősséget. 2 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Ez a legjobb megfogalmazás, pontosan. Williams nagy Varázsló. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Hát ez tényleg elég epic. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Hozzászólás ideje: 2017. December 12. A zenét esetleg nem akarják kiszivárogtatni ma? 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Basszus, már megdobbant a szívem, hogy azért írtak ide, mert kiszivárgott Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Mindenképpen jó lenne a zene. Viszont nekem holnap is ráér. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Ide feltöltöttem az albumot(5 napig él majd a link). Jó szórakozást hozzá! 1 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Bevallom őszintén a film alatt nem tudtam figyelni a zenére, de most így külön hallgatva nagyon bejövős! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Meghallgattátok már a zenét? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Hozzászólás ideje: 2017. December 14. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Meghallgattátok már a zenét? Nem. A film közben nem igen tetszett, így még nem tudtam rávenni magam. Ha a keverési hibáknak is beillő borzalmas átmeneteket Williams komponálta... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Hallgasd meg. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Az a helyzet, hogy a film után egész egyszerűen képtelen voltam felidézni bármilyen dallamot a filmből... Azokon kívül persze, amiket már hallottam korábban is... Mintha csak a korábbi ikonikusabb témákat hasznosította volna újra a Mester Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Hozzászólás ideje: 2017. December 14. 3 perccel korábban, Yoda József írta: Az a helyzet, hogy a film után egész egyszerűen képtelen voltam felidézni bármilyen dallamot a filmből... Azokon kívül persze, amiket már hallottam korábban is... Mintha csak a korábbi ikonikusabb témákat hasznosította volna újra a Mester Dettó. De majd meghallgatom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Nekem se volt emlékezetes dallam a film alatt, de így most meghallgatva tök jó. Így voltam a VII-el is, aztán ma már belém ivódtak a témák. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Meghallgattam, de egyelőre nem találok benne olyan pluszt a régi témákon kívül, ami kiemelkedő lenne. 1 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Canto Bight, ami úgy elsőre megfogott, ezen kívül sajnos semmi extra. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Canto Bight zenében messze jobb lett, mint Maz kocsmája, persze a hely maga is jobban bejön. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. A film alatt tulajdonképpen csak Canti Blight és Rose dallamai maradtak meg, de ezt elsőre nem vettem fel, mert baromira rá voltam állva a látványra, hangulatra, minden másra (Donát, érdekelne, hol érezted ezt a borzalmas vágást). Miután meghallgattam, itt is ugyanazt érzem, mint az ep7-nél: jó, a filmhez nagyon passzol, de Williams már csak árnyéka önmagának. Alapvetően az első SW filmekhez képest ez messze a leggyengébb a sorban. Nagyon sok a korábbi dallam és szinte elhanyagolható az emlékezetes új témák száma. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. A Canto Bight nekem is az egyik kedvencem lett (a sequel "Cantina jelenete"), illetve Rey témája és a Jedi Step átkonferált verziói (Ahch-To Island) is tetszettek, bár ezek félig-meddig az Ep7 témái. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.